- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Canım profil resminin altındaki o civciv neGrup içi kupayı biliyorummenü paylaşımı yapıyorum arada niye öyle diyosun
Benim menüler biraz garip oluyo ya açıklamak zor oluyo her defasında usengeclikten yazmıyorumama çok yazan kazanıyor e yazarim bende kaptanim carolina nerde takim arkadasim yok
Kiraz sapı yeşil çay evde ne varsa 3malzeme ile detoks suyu hazirliyorum canm
Panik yok biz hallederiz amablonde ambition fena sakin duymasın da
Aynen @sevilay80 nerde senin sabah zumbalarin
Evet ben mezun olamadım olacağım ama inşallah olsamda buralardayım amaNasılsın canım sende mezun olsan kimse kalmiycakmis anlasilan
Bizde bilmiyoruz da çocuğu hastaydı eğer cuma kılı almış olursa yarışmaya almayacağım sana haksızlık olmasın şu an grubunu temsil ediyor olabilirsinGrup içi kupayı biliyorummenü paylaşımı yapıyorum arada niye öyle diyosun
Benim menüler biraz garip oluyo ya açıklamak zor oluyo her defasında usengeclikten yazmıyorumama çok yazan kazanıyor e yazarim bende kaptanim carolina nerde takim arkadasim yok
1. Takim üyelerine verildi canım o gerçi ben unuttuğum için yeni üyeleri onları yok henüz inşallah kazenden isteyecegim sen ne yapıyorsun nasıl gidiyorCanım profil resminin altındaki o civciv ne
bence güzel bir menuMerhaba arkadaslar, dun bildirim yapamadim.
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 dilim ekmek
1 yumurta
2-3 catal peynir
5 zeytin
Ara:
500 ml su
Sekersiz sutsuz kahve
Ogle:
Ufak tabak nohut yemegi
1 kase yogurtlu kabak
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
500 ml su
Aksam:
9-10 yemek kasigi nohut yemegi
2 yemek kasigi pilav (oglumun tabaginda kalan)
1/2 kase yogurtlu kabak
40 dk spor
750 ml su (1 saat aralikla)
İyi işte canım ya uğraşıyorum çocukla ev işi filan işten çıktım evdeyim öyle.Evet ben mezun olamadım olacağım ama inşallah olsamda buralardayım ama
Bizde bilmiyoruz da çocuğu hastaydı eğer cuma kılı almış olursa yarışmaya almayacağım sana haksızlık olmasın şu an grubunu temsil ediyor olabilirsin
1. Takim üyelerine verildi canım o gerçi ben unuttuğum için yeni üyeleri onları yok henüz inşallah kazenden isteyecegim sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor
bence güzel bir menu
Tabiki hatta mezun bile oldun yeni mezunlara kep veriyorlar eskilere de verecekler sanırım yakında öyle bişey olursa sana kepçe isterizİyi işte canım ya uğraşıyorum çocukla ev işi filan işten çıktım evdeyim öyle.
Bende istiyorum civciv ya eskiden bende 1. Takımdaydim dimi
ekle ekle benimde olsun demi sen naptın nasıl gidiyor herkes mezun oldumu bizim dönemdenTabiki hatta mezun bile oldun yeni mezunlara kep veriyorlar eskilere de verecekler sanırım yakında öyle bişey olursa sana kepçe isterizcivcivı olmayanlara civciv isteyeceğim listeye seni de eklerim
Mezun olanlar da var ama izine ayrılanlar da var giden de gelmiyor nerdeyse seni gördüğüme sevindim amaEk
ekle ekle benimde olsun demi sen naptın nasıl gidiyor herkes mezun oldumu bizim dönemden
Merhabalar ziyarete geldimMezun olanlar da var ama izine ayrılanlar da var giden de gelmiyor nerdeyse seni gördüğüme sevindim ama
Hoşgeldin canımMerhabalar ziyarete geldimgelirken elim boş gelmedim merak etmeyin yanımda iki üç emanetle geldim
Bir adet el bombası bilimum kalaşnikof var yanımda eğer cuma günü yetişin dediğimde gelmezseniz takımlar iptal benden demesiHoşgeldin canımnasıl emanetler acaba
Ya çok ürkunc oldu böyle baya donanımlı gelmişsinBir adet el bombası bilimum kalaşnikof var yanımda eğer cuma günü yetişin dediğimde gelmezseniz takımlar iptal benden demesi
Ahahahahahhaha ben acemiyim daha öğrenemedim vallahi topunuz cuma burda olun bak ona goreYa çok ürkunc oldu böyle baya donanımlı gelmişsininşallah yetişiriz o zaman ne diyelim
Memnun oldum canım bana da deadline diyebilirsin adımı buralarda uzun zamandir kullanmadığım için burda adımla seslenseler bile bakmıyorum geneldeAhahahahahhaha ben acemiyim daha öğrenemedim vallahi topunuz cuma burda olun bak ona gorebu arada ben sibel 4. Takımdan memnun oldum
Bir zamanlar bdv cimiydin sen oralardan hatirimda sanki ismin ahahahahaha cok normal daha 3. Haftam kaptanlıkta bu hafta isim değişikliği yaptık daha vallahi bilemiyorum bu hafta topunuzu toplucam sanki başımaMemnun oldum canım bana da deadline diyebilirsin adımı buralarda uzun zamandir kullanmadığım için burda adımla seslenseler bile bakmıyorum geneldebu arada kardeş takımız ama senin 4. Takım kaptanı olduğunu yeni farkettim cuma günü bir yardıma ihtiyacın olursa tabiki koş gel bende çok sık giremiyorum da buralarda olmaya çalıştığım sürede sana da yardım ederim
Ya eski nickin neydi ki belki de tanisiyoruzdurBir zamanlar bdv cimiydin sen oralardan hatirimda sanki ismin ahahahahaha cok normal daha 3. Haftam kaptanlıkta bu hafta isim değişikliği yaptık daha vallahi bilemiyorum bu hafta topunuzu toplucam sanki başıma
Ben boşuna mı koştum buralara kizzzzz artık idare edecekler bizi acemiyiz napalim@tuzsuz_ruh Anka kaptan gitmiş ya ortada kaldık iyi mi bende yardım lazım olunca ona koşuyordum
Sibel09 du eskisi işte oralardan görmüşümdür seni kesin bendeYa eski nickin neydi ki belki de tanisiyoruzdurçok bdv geçmişim yok ama bdv müdavimi arkadaşlarım vardı geyik topiklerinde falan karsilasmisizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?