Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım profil resminin altındaki o civciv ne

Merhaba arkadaslar, dun bildirim yapamadim.
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 dilim ekmek
1 yumurta
2-3 catal peynir
5 zeytin

Ara:
500 ml su
Sekersiz sutsuz kahve

Ogle:
Ufak tabak nohut yemegi
1 kase yogurtlu kabak

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
500 ml su

Aksam:
9-10 yemek kasigi nohut yemegi
2 yemek kasigi pilav (oglumun tabaginda kalan)
1/2 kase yogurtlu kabak

40 dk spor
750 ml su (1 saat aralikla)

Nasılsın canım sende mezun olsan kimse kalmiycakmis anlasilan
Evet ben mezun olamadım olacağım ama inşallah olsamda buralardayım ama
Bizde bilmiyoruz da çocuğu hastaydı eğer cuma kılı almış olursa yarışmaya almayacağım sana haksızlık olmasın şu an grubunu temsil ediyor olabilirsin

Canım profil resminin altındaki o civciv ne
1. Takim üyelerine verildi canım o gerçi ben unuttuğum için yeni üyeleri onları yok henüz inşallah kazenden isteyecegim sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor
bence güzel bir menu

İyi işte canım ya uğraşıyorum çocukla ev işi filan işten çıktım evdeyim öyle.
Bende istiyorum civciv ya eskiden bende 1. Takımdaydim dimi

İyi işte canım ya uğraşıyorum çocukla ev işi filan işten çıktım evdeyim öyle.
Bende istiyorum civciv ya eskiden bende 1. Takımdaydim dimi
Tabiki hatta mezun bile oldun yeni mezunlara kep veriyorlar eskilere de verecekler sanırım yakında öyle bişey olursa sana kepçe isteriz civcivı olmayanlara civciv isteyeceğim listeye seni de eklerim

Ahahahahahhaha ben acemiyim daha öğrenemedim vallahi topunuz cuma burda olun bak ona gore bu arada ben sibel 4. Takımdan memnun oldum
Memnun oldum canım bana da deadline diyebilirsin adımı buralarda uzun zamandir kullanmadığım için burda adımla seslenseler bile bakmıyorum genelde bu arada kardeş takımız ama senin 4. Takım kaptanı olduğunu yeni farkettim cuma günü bir yardıma ihtiyacın olursa tabiki koş gel bende çok sık giremiyorum da buralarda olmaya çalıştığım sürede sana da yardım ederim

Bir zamanlar bdv cimiydin sen oralardan hatirimda sanki ismin ahahahahaha cok normal daha 3. Haftam kaptanlıkta bu hafta isim değişikliği yaptık daha vallahi bilemiyorum bu hafta topunuzu toplucam sanki başıma

Bir zamanlar bdv cimiydin sen oralardan hatirimda sanki ismin ahahahahaha cok normal daha 3. Haftam kaptanlıkta bu hafta isim değişikliği yaptık daha vallahi bilemiyorum bu hafta topunuzu toplucam sanki başıma
Ya eski nickin neydi ki belki de tanisiyoruzdur çok bdv geçmişim yok ama bdv müdavimi arkadaşlarım vardı geyik topiklerinde falan karsilasmisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…