Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya olabilir yemek yarışmasına moda yarışmasına falan da katılıyordum o zaman hey gidi genclik liste hazırlamayı paylaşmayı biliyormusun az mı yardıma ihtiyacın olur genelde çok mu sence
Liste hazırlarım yüzde isini öğrenmem lazım daha yeniyim bende 3. Haftam iki haftadır anka ve yardımcım paylaştı listeyi offff offff ne zor bu iş çok yardıma ihtiyacım olabilir

canm akşam yemeği için çok erken değil mi hemde menun ara öğün gibi çok çok hafif açıkmıyormusun sen ya beni hep şok ediyorsun valla

canım acıksamda yemiyorum biraz beynimi öyle kuruyorum diyeyim yani kendimi şartlandırdığımda pek açlık hissetmiyorum mesela her zaman kurduğum alarmdan 2 3 dk önce uyanırım ben bunun gibi bişey çok çok açlık hissedersem de sade türk kahvesi içiyorum geçiyor biliyosun ben haftada bi kaç akşam muhakkak hafif yiyorum. Kilodan ziyade gerçekten hafifliyorum böyle yaptığımda o yemek ağırlığı olmuyor.

evet cnm zatn çok güzel bir şey de ben yapamadığım için şaşıryorum kahretsin seviyorum yemek yemeği spor çok yaptgm gün zaten spor sonrası deli bir açlık geliyor bana daha ödem çayı cilan da yapmadm hala ama yapmam da şart boğazlarm kötü antibiyotik ve ağrı kesici iciyorumbir hactadr ondan da ödem yaptı vücut bide spor şişirdi kasları zaten ama yarın spor yapmicam kaslar dinlensin

Geçmiş olsun canım yemek yemeyi bende çok severim hatta bana sen tok insanı acıktırırsın o nasıl iştahlı yemek derler ama işte beynimi kapattığımda tamamdır birazdan bi kahve yaparım kendime ohh mis. evet yarın kasların dinlensin ödem çayı da yaparsın inşallah güzel sonuç alalım canım. Yarın ne görücem tartıda çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…