Ben forumda baya bilgiliyim eskiyim buralarda baya da bazen yoğun olduğum için geç girebiliyorum yoksa yardım ederim
Tamam ben sabahtan kiloları alır sonra sırayla sizleri çağırırım zaten kesin aksamustuye kadar vakit var nasils a kim gelirseBen forumda baya bilgiliyim eskiyim buralarda baya da bazen yoğun olduğum için geç girebiliyorum yoksa yardım ederim
ya olabilir yemek yarışmasına moda yarışmasına falan da katılıyordum o zaman hey gidi genclikSibel09 du eskisi işte oralardan görmüşümdür seni kesin bende
Liste hazırlarım yüzde isini öğrenmem lazım daha yeniyim bende 3. Haftam iki haftadır anka ve yardımcım paylaştı listeyi offff offff ne zor bu iş çok yardıma ihtiyacım olabilirya olabilir yemek yarışmasına moda yarışmasına falan da katılıyordum o zaman hey gidi genclikliste hazırlamayı paylaşmayı biliyormusun az mı yardıma ihtiyacın olur genelde çok mu sence
Aynen canım ha gayret kupayı siz alacaksınız kızlar göreyim siziblonde ambition canım bize karşı savaş açtılar hemen detoks çayları yapıyoruz bol su içiyoruz. Bu hafta birinci biz olmalıyızzzzz. magickk bu hafta izinli ikimizin kilosu hesaplanıcak.
canm akşam yemeği için çok erken değil mi hemde menun ara öğün gibi çok çok hafif açıkmıyormusun sen yaAkşam yemeği salatalık fıstık yoğurt
canm akşam yemeği için çok erken değil mi hemde menun ara öğün gibi çok çok hafif açıkmıyormusun sen yabeni hep şok ediyorsun valla
evet cnm zatn çok güzel bir şey de ben yapamadığım için şaşıryorumcanım acıksamda yemiyorum biraz beynimi öyle kuruyorum diyeyim yani kendimi şartlandırdığımda pek açlık hissetmiyorum mesela her zaman kurduğum alarmdan 2 3 dk önce uyanırım ben bunun gibi bişey çok çok açlık hissedersem de sade türk kahvesi içiyorum geçiyor biliyosun ben haftada bi kaç akşam muhakkak hafif yiyorum. Kilodan ziyade gerçekten hafifliyorum böyle yaptığımda o yemek ağırlığı olmuyor.
Bende canım çok sevindim İzmir'e taşındım ben bu arada sen izmirdemiydin aklimda öyle kalmisMezun olanlar da var ama izine ayrılanlar da var giden de gelmiyor nerdeyse seni gördüğüme sevindim ama
Yok canım Ankaradaydim ben o zamanBende canım çok sevindim İzmir'e taşındım ben bu arada sen izmirdemiydin aklimda öyle kalmis
ben oyleyim ya erken yiyince acikiyorum gece tatli krizim tutuyocanm akşam yemeği için çok erken değil mi hemde menun ara öğün gibi çok çok hafif açıkmıyormusun sen yabeni hep şok ediyorsun valla
aaaa ben hatirliyorum sizi. meraba.ben yine buralardayim tabiEk
ekle ekle benimde olsun demi sen naptın nasıl gidiyor herkes mezun oldumu bizim dönemden
Evet bende hatırladım canım seni sen nasılsın bugün bı grubuna bakayım dedimaaaa ben hatirliyorum sizi. meraba.ben yine buralardayim tabi
aaa bu kadarcik mi menuu ne guzellllllöğle: çorba ve tavuk
Ara öğün: bir kupa sütlü kahve
40 dakika kondisyon bisikleti
evet cnm zatn çok güzel bir şey de ben yapamadığım için şaşıryorumkahretsin seviyorum yemek yemeği spor çok yaptgm gün zaten spor sonrası deli bir açlık geliyor bana daha ödem çayı cilan da yapmadm hala ama yapmam da şart boğazlarm kötü antibiyotik ve ağrı kesici iciyorumbir hactadr ondan da ödem yaptı vücut bide spor şişirdi kasları zaten ama yarın spor yapmicam kaslar dinlensin
tesekkur ederumm iyiyim izne ayrilmistim geri dondumEvet bende hatırladım canım seni sen nasılsın bugün bı grubuna bakayım dedim
İyi olmuş canım inşallah istedigin kiloya kavuşur bir an evvel mezun olursun sende burda hiç olmazsa motive ediyorsunuz birbirinizi bana çok faydası oldu buranıntesekkur ederumm iyiyim izne ayrilmistim geri dondum
şimdilik okadar cnm inslh Akşam da yoğurt ile günü kapaticam bugün ağır sporda yapmadm için zorlamaz diye dusunuyrmaaa bu kadarcik mi menuu ne guzellllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?