AA kim kimmiş ben bişey bilmiyorum
Yukarı da var bak iki önceki mesaj aynı gruptayiz Sevilay 5. Grubuz biz kupamızı alacaklar bizden çık gelyarismaaaaa derken kacirdim galiba
yettim gariiiYukarı da var bak iki önceki mesaj aynı gruptayiz Sevilay 5. Grubuz biz kupamızı alacaklar bizden çık gelismi lazım değil ama 3. Grup olan arkadaşlar çok hızlı geliyor
Yukarı da var bak iki önceki mesaj aynı gruptayiz Sevilay 5. Grubuz biz kupamızı alacaklar bizden çık gelismi lazım değil ama 3. Grup olan arkadaşlar çok hızlı geliyor
evet magickk izinli onu hesaplamayacagim da 2. Grupta yarış dışı kalmış hepsi izin almak istiyor 1. Grup ve 4. Gruptan umudum yok valla baksana sessizler@Mirafatos canım bize karşı savaş açtılarhemen detoks çayları yapıyoruz bol su içiyoruz. Bu hafta birinci biz olmalıyızzzzz. magickk bu hafta izinli ikimizin kilosu hesaplanıcak.
hayır pes etmek yok... o kupa bızımmm4. Grup pes mi ettiniz kupalar bizimdir bakıniz kupalar elden gidiyorchihiro79 hicmakam N nil u mihr
Egzersiz dediğin ne kadar canım birde su içiyormusun onu da yaz su önemli kilo verirKen biliyorsundur metabolizmayı hızlandırıyor ödem attırıyorgunhaydınnn dun sabah 2 parça domates,2 parça salata,bır dılım peynır,üç zeytin,ıkı haş. yumurta.ıkı bardak su,yeşilçay.
öğlen; mıhlama, zeytın, peynır,bal,bır parça helva,çay
akşam; çorba bir tabak(küçük)(bır kepçe yada yarım kepçe),bır tabak(küçük) barbunya pılakı(bır kepçe yada yarım kepçe), bir kaç çatalda mor lahana yoğurtlu,4 çiğ köfte marullu.4 lıtrede su içtim.ayrıyeten egzersız.ekmek yok.
hayır pes etmek yok... o kupa bızımmm
her gün 4 lıtre su içiyorum . ip atlıyorum 2000 tane + 30-40 dakıkalıkda telefon uyg. egzersızEgzersiz dediğin ne kadar canım birde su içiyormusun onu da yaz su önemli kilo verirKen biliyorsundur metabolizmayı hızlandırıyor ödem attırıyor
Tamam canım bunları da arada bu şekilde yazher gün 4 lıtre su içiyorum . ip atlıyorum 2000 tane + 30-40 dakıkalıkda telefon uyg. egzersız
Kiraz sapı yeşil çay evde ne varsa 3malzeme ile detoks suyu hazirliyorum canmCanım spordan sonra tartıldıysan eğer ondan da olabilir. Ödem attırıcı olark ne yapıyorsun?
Panik yok biz hallederiz ama @Mirafatos fena sakin duymasın daŞu diğer gruba sinir oluyorum blue geldiler birinciligimize göz koydular duymasınlar ama
Aynen
Sadece cuma tartı günü değil mi ben bişey mi kaçırdımevet magickk izinli onu hesaplamayacagim da 2. Grupta yarış dışı kalmış hepsi izin almak istiyor 1. Grup ve 4. Gruptan umudum yok valla baksana sessizlersize de yedirtmeyiz kupalarımizi kaptırmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?