Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dunku menum
kahvalti 1 dilim ekmk.5 zeytin .domates.salatalik.peynir
ara yesil cay 2 cilek
ogle 4 ksk yogurt.1 kivi .3 ksk yulaf.tarcin
ara 3 cilek.5 findik
aksm 5 kucuk parca ev yapimi tavuk sinitzel.2 catal patates.2 ksk pilav 1 bardak ayran
ara yesil cay. 5 findik
su 2.5 lt
spor yok

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
[
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef 59

YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ

Eşleşmeler
1. Grup caroline84 berceste_
S srplmtmtk

2. Grup @zms rainbow izin almak istiyor Xeroderma_pig mezun olmak istiyor
@Miramed izne ayrılmak istiyor

3. Grup
magickk ve Y YesilinBuyusu ve @Mirafatos

4. Grup
chihiro79
ve @nil u mihr ve hicmakam

5. Grup
deadline ve bluegreeneyes
sevilay80

Yukarı da var bak iki önceki mesaj aynı gruptayiz Sevilay 5. Grubuz biz kupamızı alacaklar bizden çık gel ismi lazım değil ama 3. Grup olan arkadaşlar çok hızlı geliyor

@Mirafatos canım bize karşı savaş açtılar hemen detoks çayları yapıyoruz bol su içiyoruz. Bu hafta birinci biz olmalıyızzzzz. magickk bu hafta izinli ikimizin kilosu hesaplanıcak.

@Mirafatos canım bize karşı savaş açtılar hemen detoks çayları yapıyoruz bol su içiyoruz. Bu hafta birinci biz olmalıyızzzzz. magickk bu hafta izinli ikimizin kilosu hesaplanıcak.
evet magickk izinli onu hesaplamayacagim da 2. Grupta yarış dışı kalmış hepsi izin almak istiyor 1. Grup ve 4. Gruptan umudum yok valla baksana sessizler size de yedirtmeyiz kupalarımizi kaptırmayız

gunhaydınnn dun sabah 2 parça domates,2 parça salata,bır dılım peynır,üç zeytin,ıkı haş. yumurta.ıkı bardak su,yeşilçay.
öğlen; mıhlama, zeytın, peynır,bal,bır parça helva,çay
akşam; çorba bir tabak(küçük)(bır kepçe yada yarım kepçe),bır tabak(küçük) barbunya pılakı(bır kepçe yada yarım kepçe), bir kaç çatalda mor lahana yoğurtlu,4 çiğ köfte marullu.4 lıtrede su içtim.ayrıyeten egzersız.ekmek yok.

Egzersiz dediğin ne kadar canım birde su içiyormusun onu da yaz su önemli kilo verirKen biliyorsundur metabolizmayı hızlandırıyor ödem attırıyor

Egzersiz dediğin ne kadar canım birde su içiyormusun onu da yaz su önemli kilo verirKen biliyorsundur metabolizmayı hızlandırıyor ödem attırıyor
her gün 4 lıtre su içiyorum . ip atlıyorum 2000 tane + 30-40 dakıkalıkda telefon uyg. egzersız

Canım spordan sonra tartıldıysan eğer ondan da olabilir. Ödem attırıcı olark ne yapıyorsun?
Kiraz sapı yeşil çay evde ne varsa 3malzeme ile detoks suyu hazirliyorum canm
Şu diğer gruba sinir oluyorum blue geldiler birinciligimize göz koydular duymasınlar ama
Panik yok biz hallederiz ama @Mirafatos fena sakin duymasın da
Koş gel valla sana ihtiyacımız var değil mi bluegreeneyes
Aynen sevilay80 nerde senin sabah zumbalarin

evet magickk izinli onu hesaplamayacagim da 2. Grupta yarış dışı kalmış hepsi izin almak istiyor 1. Grup ve 4. Gruptan umudum yok valla baksana sessizler size de yedirtmeyiz kupalarımizi kaptırmayız
Sadece cuma tartı günü değil mi ben bişey mi kaçırdım adet haftasindayim ama kilo verdim galiba caroline84 nerdesin gel degorsunler kim sessizmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…