Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende çok meraktaym

Ben boşuna mı koştum buralara kizzzzz artık idare edecekler bizi acemiyiz napalim seaBahAR

Çok bilinmeyenli bir denklem gibi.
Şimdi bakıyorum.. kardeş takımınız 4. takım. Sıkışırsanız onlardan yardım istersiniz diyeceğim diyemiyorum. Çünkü anka kaptanımız hem 12. takıma hem 4. takıma hem de 1. takıma koşturuyordu. Çok yorduk kendisini çok.

Yardıma ihtiyacınız olduğundan paylaşım alanına yazarsınız. Deneyimli kaptanlardan el uzatan mutlaka olacaktır.
Karar defterini okumaya da özen gösterirseniz, kısa sürede her şey yoluna girer.

Kolaylıklar dilerim.

Teşekkür ederim zaten bastım çoğunun takımını tehdit ettim yardım etmeyen takım kaptanının takımını yakicam cuma günü
Ankam canım çok destek oldu bana ama onun için seviniyorum dinlensin kendine gelsin insallah

teşekkür ederiz seabahar biz takımda idare ediyoruz anka kaptanımın yardımıyla baya toparladık tüm takımlar kardeş takımımız gibi haklısın paylaşıma acil durumda yazarız işi olmazsa yardımetmeyecek kimse yok zaten ben müsait oldukça 4. takımla da ilgilenirim yardım lazım olunca ama yine de işim çıkması vb durumda paylaşıma yazarak yine yardım isteriz özelliklecuma günleri sana da çok teşekkürler tekrardan

ya lütfen takımı yakmayalım kardeşiz biz yeni topladım ama ben buraları sildim süpürdüm dağınıklık olmadan halledelim bu işi

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
[
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef 59

YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ

Eşleşmeler
1. Grup caroline84 berceste_
S srplmtmtk

2. Grup @zms rainbow izin almak istiyor Xeroderma_pig mezun olmak istiyor
@Miramed izne ayrılmak istiyor

3. Grup
magickk ve Y YesilinBuyusu ve blonde ambition

4. Grup
chihiro79
ve @nil u mihr ve hicmakam

5. Grup
deadline ve bluegreeneyes
sevilay80 [/QUOTE]
geçen hafta

***1. TAKIM 562. ETAP***etap birincisi

caroline84 (84.9/85.5/+0.6/-%0.70)
zms rainbow (65,8/65/0.8/%1.22)
berceste_(85,1/84.4/0.7/%0.41)bildirimde bukunmdigi için yüzdesi 2 ye bolundu
magickk (62/60.5/1.5/%2.41) izne ayrılmak istiyor
Xeroderma_pig (65,2/63.8/1.4/%2.15)
chihiro79 (63/62/1/%1.59) yeni üye takıma geldiği tarih 5 mart başlangıç kilo 64 hedef 55
Miramed (68.5/67.9/0.6/%0.87) yeni üye takıma geliş tarihi 6 mart başlangıç kilo 73 hedef 55
hicmakam(56.5/55.5/1/%1.77) yeni üye takıma geliş tarihi 7 mart başlangıç 58 hedef 50

1. Takım Ortalamasi:%1.215

bluegreeneyes seni sağlık sorunları diye ayırmışım o yüzden kilo almış olsada bu haftaya listeye girebiliyormuşşun unutmuşum neden öyle yazmısşım ki acaba
Y YesilinBuyusu sende listeye girebilyorsun aynı şekilde
sevilay80 aynı kilona geldiysen listeye girebilirsin bu hafta
blonde ambition ayrıldığın kiloya geldiysen bu hafta listeye girebilrsin

Sevilay80 (75,3//%) bildirimsiz izine ayrilmak istiyor 546. etap

bluegreeneyes (59.7///%) sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor551. etap

YeşilinBuyusu (64.5/63,4/1,1/% 1,70) sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılmak istiyor 559, etap

Mirafatos (72,2//%) izne ayrılmak istiyor 560, etap

deadline selam ben eski üyelerden :) İzin alarak ayrılmıştım. Bir ara kortizon filan aldım maalesef tekrar geldi biraz kilo kendimi iyi hissettigimde tekrar başlayacağım inşallah. İki gündür spora gittim bakalım salona yazılmıştım. Şimdi öğünlerimi düzenleme zamanı. Kaç kilo ile ayrıldım unuttum ama şu an 52.8 -53 gibi bir kilodayım Hastalığımın yan etkileri maalesef.

buldum maviaşk sın değil mi adını değiştirmişsin sanırım nedense çok tanıdık geldi yazım tarzın insallah doğru bilmişimdir geçmiş olsun bu arada bakarız canım kaçla ayrılmışsın ne olmuş falan sıkma canını toparlarsın listeye girene kadar da beraber takılırız burda

tamam kaptanm ben zaten hafta başı regle olduğum halde ayrildgm kilodan 700gr fazla cikiyordum oda regl ödemi kilo almamışım yani en kötü ihtimalle daha alta düşmesem bile kesin ayrldm kilo cikarm

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
[
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef 59

YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ

Eşleşmeler
1. Grup caroline84 berceste_
S srplmtmtk

2. Grup @zms rainbow izin almak istiyor Xeroderma_pig mezun olmak istiyor
@Miramed izne ayrılmak istiyor

3. Grup
magickk ve Y YesilinBuyusu ve blonde ambition

4. Grup
chihiro79
ve @nil u mihr ve hicmakam

5. Grup
deadline ve bluegreeneyes
sevilay80 [/QUOTE]
geçen hafta

***1. TAKIM 563. ETAP***

caroline84 (85.5///%)
zms rainbow (65//%) izne ayrılmak istiyor
berceste_(84.4///%)
Xeroderma_pig (63.8///%) mezun olmak istiyor
chihiro79 (62///%)
Miramed (67.9///%) yeni üye sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak itiyor
hicmakam(55.5//%)
Sevilay80 (75,3//%) 546. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
bluegreeneyes (59.7///%) 551. etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 13 e bölündü
YeşilinBuyusu (63,4///% ) 559. etapta sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
Mirafatos (72,2//%) 560. etaptabildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü

1. takım ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…