- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
bende çok meraktaymGeçmiş olsun canım yemek yemeyi bende çok severim hatta bana sen tok insanı acıktırırsın o nasıl iştahlı yemek derler ama işte beynimi kapattığımda tamamdır birazdan bi kahve yaparım kendime ohh mis. evet yarın kasların dinlensin ödem çayı da yaparsın inşallah güzel sonuç alalım canım. Yarın ne görücem tartıda çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim zaten bastım çoğunun takımını tehdit ettim yardım etmeyen takım kaptanının takımını yakicam cuma günüÇok bilinmeyenli bir denklem gibi.
Şimdi bakıyorum.. kardeş takımınız 4. takım. Sıkışırsanız onlardan yardım istersiniz diyeceğim diyemiyorum. Çünkü anka kaptanımız hem 12. takıma hem 4. takıma hem de 1. takıma koşturuyordu. Çok yorduk kendisini çok.
Yardıma ihtiyacınız olduğundan paylaşım alanına yazarsınız. Deneyimli kaptanlardan el uzatan mutlaka olacaktır.
Karar defterini okumaya da özen gösterirseniz, kısa sürede her şey yoluna girer.
Kolaylıklar dilerim.
teşekkür ederiz seabahar biz takımda idare ediyoruz anka kaptanımın yardımıyla baya toparladık tüm takımlar kardeş takımımız gibi haklısın paylaşıma acil durumda yazarız işi olmazsa yardımetmeyecek kimse yok zaten ben müsait oldukça 4. takımla da ilgilenirim yardım lazım olunca ama yine de işim çıkması vb durumda paylaşıma yazarak yine yardım isteriz özelliklecuma günleri sana da çok teşekkürler tekrardanÇok bilinmeyenli bir denklem gibi.
Şimdi bakıyorum.. kardeş takımınız 4. takım. Sıkışırsanız onlardan yardım istersiniz diyeceğim diyemiyorum. Çünkü anka kaptanımız hem 12. takıma hem 4. takıma hem de 1. takıma koşturuyordu. Çok yorduk kendisini çok.
Yardıma ihtiyacınız olduğundan paylaşım alanına yazarsınız. Deneyimli kaptanlardan el uzatan mutlaka olacaktır.
Karar defterini okumaya da özen gösterirseniz, kısa sürede her şey yoluna girer.
Kolaylıklar dilerim.
ya lütfen takımı yakmayalım kardeşiz biz yeni topladım ama ben buraları sildim süpürdüm dağınıklık olmadan halledelim bu işiTeşekkür ederim zaten bastım çoğunun takımını tehdit ettim yardım etmeyen takım kaptanının takımını yakicam cuma günü
Ankam canım çok destek oldu bana ama onun için seviniyorum dinlensin kendine gelsin insallah
Valla ben karışmam hele gelmeyin hele yardım etmeyin korkun benden o zaman dussuz davşan gelir bulur siziya lütfen takımı yakmayalım kardeşiz biz yeni topladım ama ben buraları sildim süpürdüm dağınıklık olmadan halledelim bu işi
pekiiiiiiiiValla ben karışmam hele gelmeyin hele yardım etmeyin korkun benden o zaman dussuz davşan gelir bulur sizi
buldum maviaşk sın değil mi adını değiştirmişsin sanırım nedense çok tanıdık geldi yazım tarzın insallah doğru bilmişimdirdeadline selam ben eski üyelerden :) İzin alarak ayrılmıştım. Bir ara kortizon filan aldım maalesef tekrar geldi biraz kilo kendimi iyi hissettigimde tekrar başlayacağım inşallah. İki gündür spora gittim bakalım salona yazılmıştım. Şimdi öğünlerimi düzenleme zamanı. Kaç kilo ile ayrıldım unuttum ama şu an 52.8 -53 gibi bir kilodayım Hastalığımın yan etkileri maalesef.
tamam kaptanm ben zaten hafta başı regle olduğum halde ayrildgm kilodan 700gr fazla cikiyordum oda regl ödemi kilo almamışım yani en kötü ihtimalle daha alta düşmesem bile kesin ayrldm kilo cikarmbluegreeneyes seni sağlık sorunları diye ayırmışım o yüzden kilo almış olsada bu haftaya listeye girebiliyormuşşun unutmuşum neden öyle yazmısşım ki acaba
Y YesilinBuyusu sende listeye girebilyorsun aynı şekilde
sevilay80 aynı kilona geldiysen listeye girebilirsin bu hafta
blonde ambition ayrıldığın kiloya geldiysen bu hafta listeye girebilrsin
Sevilay80 (75,3//%) bildirimsiz izine ayrilmak istiyor 546. etap
bluegreeneyes (59.7///%) sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor551. etap
YeşilinBuyusu (64.5/63,4/1,1/% 1,70) sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılmak istiyor 559, etap
Mirafatos (72,2//%) izne ayrılmak istiyor 560, etap
evet kaptanm kesin döndüm bence Y YesilinBuyusu 3kilo verip giricem dedigne göre bende 700gr veririm heralde
yani o ışığı sizde görerek şimdiden hazıradım listeyi ona göre ver o kiloları beni boş yere uğraştırmış olmaevet kaptanm kesin döndüm bence Y YesilinBuyusu 3kilo verip giricem dedigne göre bende 700gr veririm heraldekesin gitmiştir hatta
tamam canım seni çıkarırız o zamandeadline canm ben varisler icin tedaviye gidiyorum ya o dönem çok odemim olmuştu çok kötüydm o yüzden ayrilmistim ama ben yine de aynı kiloma gelince listye gireyim ki ortalama etkilenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?