Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

@Miramed seni kendi isteğiyle ayrıldı diye not düşmem gerekiyormuş listeye yeni girdiğin için izne ayrilamiyormussun 8 hafta kadar takimda olman lazimmis en az kendi isteğinle ayrıldığın için de 6 ay tekrar takımlara dönemezsin ama sonra tekrar devam edebilirsin takımlarda devam etmek istersen diğer kaptanlara falan da sordum bu sekildeymis kurallar tamam mi

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
[
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef 59

bluegreeneyes (59.7///%) 551. etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi e bölündü

YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ

Eşleşmeler
1. Grup caroline84 berceste_
S srplmtmtk

2. Grup @zms rainbow izin almak istiyor Xeroderma_pig mezun olmak istiyor
@Miramed izne ayrılmak istiyor

3. Grup
magickk ve Y YesilinBuyusu ve blonde ambition

4. Grup
chihiro79
ve @nil u mihr ve hicmakam

5. Grup
deadline ve bluegreeneyes
sevilay80 [/QUOTE]
geçen hafta

***1. TAKIM 563. ETAP***

caroline84 (85.5///%)
zms rainbow (65//%) izne ayrılmak istiyor
berceste_(84.4///%)
Xeroderma_pig (63.8///%) mezun olmak istiyor
chihiro79 (62///%)
Miramed (67.9///%) kendi isteğiyle ayrildi
hicmakam(55.5//%)

Sevilay80 (75,3//%) 546. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
YeşilinBuyusu (63,4///% ) 559. etapta sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
Mirafatos (72,2//%) 560. etaptabildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü

1. takım ortalaması:%

bluegreeneyes resmi olarak kaptan yardımcısı olmaya varmisin adını yarışmalar yazdıralım mi adını dağlara yazarım grup arkadasim
Olur kaptanıcem sen nasıl uygun görürsen çocuğu uyuttum da ertugrul izliyorum dalmışım mesajları okuyup okuyup geçiyorum aşağıda hep görünüyorum sanırsam

chihiro79 senin nasıl gidiyor bakalim bu hafta cumaya sence iddialimisn sesin az çıkıyor gibime geldi gözüm üstünde gibi hedefin 55 kalan 6 kilo azimle iki ay bile sürmez hedefe ulaşman mezun olana kadar pes etmek yok anlaştık mi ne için kilo vermek istiyorsun belli bir sebebin var mı

Sadece cuma tartı günü değil mi ben bişey mi kaçırdım adet haftasindayim ama kilo verdim galiba caroline84 nerdesin gel degorsunler kim sessizmis

Arkadaslar kusura bakmayın takımı çok ihmal ettim önce evde piremi vardi yoksa bizmi alerji olduk.
Sonra büyük kızım hastalandi sinra oglum sonra öbürü derken biz hastahanelerden cikamadim.
Canim yarın inş menülerimi düzgün bi şekilde yazarim olurmu.
Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
Hayırlı geceler...

caroline84 nerelerdesin canım çocuklar nasıl oldu uğramadin bu hafta hiç geçen haftada pek gelmedin ya merak ettim herşey yolunda mı

Kaptanim kusura bakmayın cocuklarim duzelmedi.
Bizim eve hastalık girince birbirlerine bulasiyor kolay kolay geçmiyor...
Ins yarın düzgün bi şekilde menulerimi yazarim.

Geçmiş olsun canım çocuklar iyi olsun da sorun yok alerji mi oldunuz hepiniz
Ilaclamadan sonra da mi devam etti
Suan nasılsınız peki

Kaptanim kusura bakmayın cocuklarim duzelmedi.
Bizim eve hastalık girince birbirlerine bulasiyor kolay kolay geçmiyor...
Ins yarın düzgün bi şekilde menulerimi yazarim.
Önemli değil canım sen zaten buralarda olursun sıkıntı olmazsa ya merak ettim Bayadır yazmayınca inşallah çabucak duzelirler çocuklar da idare ediyoruz ama senin yerin de ayrı tabiki sensiz olmuyor yeri dolmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…