- 7 Ağustos 2016
- 5.119
- 20.381
- 348
tamam canım seni çıkarırız o zaman
emredersin kaptanım valla yoğun çalışyrm bak akşam akşam 30dakka dans ettimyani o ışığı sizde görerek şimdiden hazıradım listeyi ona göre ver o kiloları beni boş yere uğraştırmış olma
Kendi ellerimlen yaktım grubumuzu aman allahım kupayı kaptiracagim nerelere gideyim benemredersin kaptanım valla yoğun çalışyrm bak akşam akşam 30dakka dans ettimkorkudan yemek yamedim yoğurt yedim
Olur kaptanıcem sen nasıl uygun görürsenbluegreeneyes resmi olarak kaptan yardımcısı olmaya varmisin adını yarışmalar yazdıralım mi adını dağlara yazarım grup arkadasim
Evet hep aşağıdasin Allahtan herkes giremiyor ama ben görüyorum senigozum üstündeOlur kaptanıcem sen nasıl uygun görürsençocuğu uyuttum da ertugrul izliyorum dalmışım mesajları okuyup okuyup geçiyorum aşağıda hep görünüyorum sanırsam
aramızda beni gordugunu dime kimselereEvet hep aşağıdasin Allahtan herkes giremiyor ama ben görüyorum senigozum üstünde
Tamam aramızdaaramızda beni gordugunu dime kimselere
Sadece cuma tartı günü değil mi ben bişey mi kaçırdımadet haftasindayim ama kilo verdim galiba caroline84 nerdesin gel degorsunler kim sessizmis
caroline84 nerelerdesin canım çocuklar nasıl oldu uğramadin bu hafta hiç geçen haftada pek gelmedin ya merak ettim herşey yolunda mı
Geçmiş olsun canım çocuklar iyi olsun da sorun yok alerji mi oldunuz hepinizArkadaslar kusura bakmayın takımı çok ihmal ettim önce evde piremi vardi yoksa bizmi alerji olduk.
Sonra büyük kızım hastalandi sinra oglum sonra öbürü derken biz hastahanelerden cikamadim.
Canim yarın inş menülerimi düzgün bi şekilde yazarim olurmu.
Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
Hayırlı geceler...
Önemli değil canım sen zaten buralarda olursun sıkıntı olmazsa ya merak ettim Bayadır yazmayınca inşallah çabucak duzelirler çocuklar da idare ediyoruz ama senin yerin de ayrı tabiki sensiz olmuyor yeri dolmuyorKaptanim kusura bakmayın cocuklarim duzelmedi.
Bizim eve hastalık girince birbirlerine bulasiyor kolay kolay geçmiyor...
Ins yarın düzgün bi şekilde menulerimi yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?