Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Geçmiş olsun canım çocuklar iyi olsun da sorun yok alerji mi oldunuz hepiniz
Ilaclamadan sonra da mi devam etti
Suan nasılsınız peki

Canim biz her sene baharda kaşıniriz yaza dogru geçer ama bu sefer doktor evi bi ilaclatin dedi.
Ilactan sonrada esimde devam etti.
Cok şükür geçti artik.
Biraz dagildim sonrada çocuklar hastalandi...
Sen nasılsın? ??

Önemli değil canım sen zaten buralarda olursun sıkıntı olmazsa ya merak ettim Bayadır yazmayınca inşallah çabucak duzelirler çocuklar da idare ediyoruz ama senin yerin de ayrı tabiki sensiz olmuyor yeri dolmuyor

Ay canım çok teşekkür ederim.
Bi toparlanamadim aklimdasiniz ama
Kaptanim siz nasılsınız? ??

Canim biz her sene baharda kaşıniriz yaza dogru geçer ama bu sefer doktor evi bi ilaclatin dedi.
Ilactan sonrada esimde devam etti.
Cok şükür geçti artik.
Biraz dagildim sonrada çocuklar hastalandi...
Sen nasılsın? ??
Ben bu ara iyiyim canım adet olmak ne kadar önemliymiş kilo vermede onu anlıyorum 2 ayda kilo veremedim hatta almıştım dün yine adet oldum (masallah) kilo vermem hızlandı 83 kiloya düştüm bu sabah bakalım cumaya hayırlısı diyelim
Herşey yolunda çok şükür daha çok gelmeliyim buraya yaza kadar 5 kilo vermek istiyorum

caroline84 canım çok merak etmiştim seni bi kaç kere yazdım cevap da veremeyince iyice merak etmiştim. Geçmiş olsun hastalık eve girdi mi çıkması zor oluyor Allah yardım etsin. Bizim sonuçlar daha çıkmadı ama ben pazartesi geri döndüm. 3 kilo almayı başarmışım. O yüzden biraz sıkı yapıyorum bu hafta bi çırpmak istiyorum aldıklarımı. Özledim seni ya.

Canım geçenlerde toplu olarak hepinizi etiketleyip nasılsınız diye sormuştum hiçbiriniz dönmediniz maşallah daha da düzene girer umarım. Ya tamamen kesilen insanlar bile kilo verince yeniden adet oluyormuş biliyo musun şu kilo ne illet ya herşeye zarar.

Dünkü menü
08:00 1.5 dilim süzme peynir, 1 çay kaşığı çörekotu,biraz dereotu, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1 kâse pirasa yemeği, 2.3 çatal sucuklu yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım dilim peynir,1 çay kaşığı erik reçeli
18:30 yarım armut 3 kaşık yoğurt
21:30 1 minik dilim peynirli börek, 5-6 zeytin, 1 dilim suzme peynir
Dün hastenedeydik gelince eşim ve oğlum uyudular onlar uyurken börek açayım azck dedim ben de tattım dün biraz dengesiz bir menü oldu
2.5 litre su
Spor 45 dk bisiklet, 1 saat yürüyüş.. deadline sevilay80

Sabah yesen belki kızmazdım amaaaaaa 21.30 da yemen kötü olmuş canım bence grup arkadaşların sana güzel bi ceza vermeli

Sabah yesen belki kızmazdım amaaaaaa 21.30 da yemen kötü olmuş canım bence grup arkadaşların sana güzel bi ceza vermeli
Oklavayi her zaman ben sallıyordum sanırım sıra onlara geldi ama sanırım onların vereceği cezayı önceden kestirip telafi ettim bu gün sporuma +25 dk ekledim ve yaptım

canim ayrildiktan sonra donmeyi dusundum bir kez, bu nickleydi galiba yine. Ama grupta takip yoktu, deneme surecini doldurmadan ayrildim. Yani gruba alinmamistim henuz. Kendim yazmadim daha..
Arkafaslar burda iyi takip olmayinca bulunmak fayda vermiyor cunku

Ay canım çok teşekkür ederim.
Bi toparlanamadim aklimdasiniz ama
Kaptanim siz nasılsınız? ??
Teşekkür ederim canım şimdilik iyiyim ama yarından sonra İnternetim yok telefondan bir süre idare edeceğim taşınıyorum yarın inşallah İnterneti de kısa zamanda cozerim

Oklavayi her zaman ben sallıyordum sanırım sıra onlara geldi ama sanırım onların vereceği cezayı önceden kestirip telafi ettim bu gün sporuma +25 dk ekledim ve yaptım
oklavayi görmeden telafi yapmışsın bu da güzel bişey bence tebrik ediyorum

Anladım canım sen bilirsin kendini daha iyi birde mesela her yerde insan motive olamıyor herkesin beklentisine gore değişiyor ama bu gruptaki insanlarla anlaşmak düzene girmesi falan zamannla oluyor başka takımda devam etmek istemissin sanırım kendini nasıl iyi hissedeceksen o takımda yarismalisin zaten amacımız kilo vermek sonuçta

aslinda burda iyiyim, sıkıntı yok ama takip gerekiyor bana biraz da..

Günaydın hanımlar kahvemi yaptım içiyorum detoks çaylarımı yaptım demleniyorlar. Zencefil maydanoz limonlu suyum da tamam. Bu akşam da hafif geçirebilirsem bu 5 gün çok güzel bi atak olmuş olacak inşallah.

Girmedim canım bu ara çok yogundum acaba o zamanlar mi
Kilo kesinlikle etkiliyo gerçekten ama noralterapi çok etkili bende bakalım adetim bitince yine gidecem

Ya kızlar bende bu ara böyle bi kendimden tiksinme oldu yine yaaa haďi 78 kiloyken olması normaldi de şimdi niye oldu ki? Böyle saçma sapan düşüncelere bile dalıyorum yani gidip ilaç mı alsam nasıl kurtulsam bu kilolrdan diye. Ki en çok karşı olan insanlardan biri olmama rağmen? Valla benim devreler yandı sanırım ya. Herşey üst üste gelince istemesem de etkileniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…