Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ne ilacı sakin o ilaçlara guvenme ne guzel kilo veriyoruz en önemlisi sağlıklı kilo vermek demiyormuyduk.

Ne ilacı sakin o ilaçlara guvenme ne guzel kilo veriyoruz en önemlisi sağlıklı kilo vermek demiyormuyduk.
Ya öyle bende çok karşıyımdır zaten canım ay ne biliyim böyle bi kendimden nefret ettim bi an sankı 100 kilo gibi hissettim. Geçici bir histir inşallah. İyiki sizler varsınız.

Ya öyle bende çok karşıyımdır zaten canım ay ne biliyim böyle bi kendimden nefret ettim bi an sankı 100 kilo gibi hissettim. Geçici bir histir inşallah. İyiki sizler varsınız.
100 kilo olduğum dönemde bile kendimden nefret etmedim kilo bu gelir geçer dedim
Dışarı çok biraz yuru dolas evini temizle çok fazla kiloyu düşünmek de psikoloji bozuyo
Bu yaza bomba gibi girecez insallah

canm ne oluyor dur bakalm daha yeni basladk ilk hafta daha ne bu acele sen zaten iyi veriyorsun canm ben neyapaym ozman haftalarca sabit çıktıgm oluyor olsemiydim ben yani senin kilon zaten güzel hatta 1 kilo igitti diyodun eee 65 çok iyi bir kilo 65 le form tutan arkadaslarm var cnm fizikleri çok güzel önemli olan sıkı olmak rakama bukadar takılma bence hızlı vermek görüntüyü zaten olumsuz etkiler bak örnek bi resim atcam bi tane

100 kilo olduğum dönemde bile kendimden nefret etmedim kilo bu gelir geçer dedim
Dışarı çok biraz yuru dolas evini temizle çok fazla kiloyu düşünmek de psikoloji bozuyo
Bu yaza bomba gibi girecez insallah
kesinle katlyrm cnm azmine tebrikler bak ne güzel vermissin halada veriyorsun hadi hadi bomba gibi girelim artk

günaydın canm çok iyi gidiyorsun bak sakın stres yapma ne versek kâr sonuçta ben 700gr versem oyniycam düşün 1 kilo bile beklentm yok sonuçta az giden yağ dan çok fiden kas dan demişler

bakın canm Y YesilinBuyusu ca hiç kilo vermeden hatta alarak dada zayıf olanlar var tabii kas artmasında olan bir durum bu yani sonuçta bak tartida 4 kilo daha zayif görünen aslinda daha kilolu yağı yüksek çünkü diğerinde kilo düşük değil yağ düşük vucut sıkı taş olmuş hatta yani onemli olan görüntü bence rakam değil ecet elbet bir biktar verelim ama yüksek rakam vermek zaten kas vermek ile mümkün oluyor oda kötü daha gevsek bir görüntü yaratr

sabahki menum
1 haslanmis ymurta
1 kk peynir
7 zeytin

kizlar dün gece asiri ac uyandim. biraz tahinle ekmek yedim. kendime gelince hemen biraktim). haberiniz olsun.
canm önceden biz bu tarz durlar da spor cezası veriyorduk hangi tarz yapabilirsen spor olur yürüyüş olur dans olur bence birini yap

berceste_ blonde ambition yok yok kızlar arda bi öyle yokluyo sonra normale dönüyorum blonde ambition canım işte spor yapamamak canımı sıkıyor. Burda imkanlar kısıtlı asyayla kabul eden bir spor salonu bulsam gidicem yine asya dışarda biraz daha iyi oluyor farklı şeyler dikkatini çekebiliyor ama yok evde zaten tuvalete gidemiyorum yanında durmak yetse o oynarken ben sporumu yaparım ama sadece yanında durmam ona yetmiyor ille onun istediği yapılacak yavaş yavaş bunu kırmaya çalışıyorum küçük küçük ağlatarak bakalım inşallah bi yola sokarım. Akşama pertim çıkmasa çok yakınımda havuz var ama akşam gerçekten bitkin oluyorum. Spor işini çözersem zaten bu kadar takmam gevşek olmayı hiç istemiyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…