Ne ilacıYa kızlar bende bu ara böyle bi kendimden tiksinme oldu yine yaaa haďi 78 kiloyken olması normaldi de şimdi niye oldu ki? Böyle saçma sapan düşüncelere bile dalıyorum yani gidip ilaç mı alsam nasıl kurtulsam bu kilolrdan diye. Ki en çok karşı olan insanlardan biri olmama rağmen? Valla benim devreler yandı sanırım ya. Herşey üst üste gelince istemesem de etkileniyorum.
Ya öyle bende çok karşıyımdır zaten canım ay ne biliyim böyle bi kendimden nefret ettim bi an sankı 100 kilo gibi hissettim. Geçici bir histir inşallah. İyiki sizler varsınız.Ne ilacısakin o ilaçlara guvenme ne guzel kilo veriyoruz en önemlisi sağlıklı kilo vermek demiyormuyduk.
100 kilo olduğum dönemde bile kendimden nefret etmedim kilo bu gelir geçer dedimYa öyle bende çok karşıyımdır zaten canım ay ne biliyim böyle bi kendimden nefret ettim bi an sankı 100 kilo gibi hissettim. Geçici bir histir inşallah. İyiki sizler varsınız.
süper canm çok iyi yapmissin zaten dün de hem bisiklet hem de 1 saat yürüyüş yapmışsn harikasn yanmıştr artk o börekEki Görüntüle 2130087 @deadline @sevilay80 kızlar akşamki böreğin faturasını kestim kendi kendime+25 dk ceza sporu ekledim 33 saniye de hediyem olsun
ben de şaştm ama ettim cnm kafaya koyd busefer gidecekblonde ambition canım dün sadece yoğurt ile idare edebildin mi? Harikasın canım bu sefer halledeceğiz bu işi
canm ne oluyor dur bakalm daha yeni basladk ilk hafta daha ne bu acele sen zaten iyi veriyorsun canm ben neyapaym ozman haftalarca sabit çıktıgm oluyor olsemiydim ben yani senin kilon zaten güzel hatta 1 kilo igitti diyodun eee 65 çok iyi bir kilo 65 le form tutan arkadaslarm var cnm fizikleri çok güzel önemli olan sıkı olmak rakama bukadar takılma bence hızlı vermek görüntüyü zaten olumsuz etkiler bak örnek bi resim atcam bi taneYa öyle bende çok karşıyımdır zaten canım ay ne biliyim böyle bi kendimden nefret ettim bi an sankı 100 kilo gibi hissettim. Geçici bir histir inşallah. İyiki sizler varsınız.
kesinle katlyrm cnm100 kilo olduğum dönemde bile kendimden nefret etmedim kilo bu gelir geçer dedim
Dışarı çok biraz yuru dolas evini temizle çok fazla kiloyu düşünmek de psikoloji bozuyo
Bu yaza bomba gibi girecez insallah
günaydın canm çok iyi gidiyorsun bak sakın stres yapma ne versek kâr sonuçta ben 700gr versem oyniycam düşün 1 kilo bile beklentm yok sonuçta az giden yağ dan çok fiden kas dan demişlerGünaydın hanımlar kahvemi yaptım içiyorum detoks çaylarımı yaptım demleniyorlar. Zencefil maydanoz limonlu suyum da tamam. Bu akşam da hafif geçirebilirsem bu 5 gün çok güzel bi atak olmuş olacak inşallah.
Canım benim enerjin müthiş bayılıyorum sanakesinle katlyrm cnmazmine tebrikler bak ne güzel vermissin halada veriyorsun hadi hadi bomba gibi girelim artk
bende sana canm teşekkür ederimCanım benim enerjin müthiş bayılıyorum sana
ooooo dolmaSabah 2 yumurta yağda 7 zeytin ceviz pekmez cay
Öğlen kinoali dolma yiyecem
canm önceden biz bu tarz durlar da spor cezası veriyorduk hangi tarz yapabilirsen spor olur yürüyüş olur dans olursabahki menum
1 haslanmis ymurta
1 kk peynir
7 zeytin
kizlar dün gece asiri ac uyandim. biraz tahinle ekmek yedim. kendime gelince hemen biraktim). haberiniz olsun.
ben de şaştm ama ettim cnm kafaya koyd busefer gidecekakşam bide baya büyük bir bardakta 5 i bir yerde çayı yaptm içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?