- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
evet canm sıkılaşınca zaten bir kaç kilo atmış gibi daralıyor insan gerçekten özgüven geliyor aaahhh aaahh yakın olsadk spor rekoru kirardik senle@berceste_blonde ambition yok yok kızlar arda bi öyle yokluyo sonra normale dönüyorum blonde ambition canım işte spor yapamamak canımı sıkıyor. Burda imkanlar kısıtlı asyayla kabul eden bir spor salonu bulsam gidicem yine asya dışarda biraz daha iyi oluyor farklı şeyler dikkatini çekebiliyor ama yok evde zaten tuvalete gidemiyorum yanında durmak yetse o oynarken ben sporumu yaparım ama sadece yanında durmam ona yetmiyor ille onun istediği yapılacak yavaş yavaş bunu kırmaya çalışıyorum küçük küçük ağlatarak bakalım inşallah bi yola sokarım. Akşama pertim çıkmasa çok yakınımda havuz var ama akşam gerçekten bitkin oluyorum. Spor işini çözersem zaten bu kadar takmam gevşek olmayı hiç istemiyorum zaten.
evet canm sıkılaşınca zaten bir kaç kilo atmış gibi daralıyor insan gerçekten özgüven geliyor aaahhh aaahh yakın olsadk spor rekoru kirardik senleben çocuklu kabul eden spor salonun olurdum senin mirada bebeklere bayiliyo onlar oynarken ben başında dururdum sen yapardn sonra sen dururdun ben yapardm süper olurdu bana da yakın kimse yok canm çocukla çok zorlandm iyi bilirm halada zorlanyrm anca şimdi çizgi film karşısına bırakıp koşu bandina cikiyorum genede geliyo bende cikcam banda bende koscam gelme duseriz diyom ayy ayy anlatamm eşim az daha dayan ondan sonra istedigin gibi çok iyi bir krese yazdrcaz diyo ama hala sabır sabır bakalm
evet canm çok şükür 4 yaşa girdik artk oda bende kres için hazırız ve hemen istiyorum hatta gecenlerde gidip begendgm yerlerle bi gorustm ama benim gönül rahatlığı ile yollayabilecegim yerler yüksek fiyat malesef bu ayda biraz sikiklik yasadik işler ters gitti bakalm hayırlısı eşim öbür aya durum toparlarz hemen yazdrcz diyo merak etme diyo inslh yarım gün bile olsa yeter aslında hem balesini jimnastigini yapar zatn çok ilgisi var onlara drama alsn istiyorum tiyatral yeteneği çok çok taklitci bi çocuk fotolarda pozlarndan bile az çok anliyorsundur iste gitmisken bunlari alsn istiyorum mira için çok iyi olur hem de benimde kendime vaktim kalmış olurAslında spor salonlarının bu eksiği kapatması lazım ya. Üstelik burda bizim gibi gurbetçi olan çok kişi var. Ankarada nasıl spor yapıyordum ne güzel platese bile başlamıştım. Gerçekten keşke yakın olsak taş olurduk vallacanım aslında 4 yaşında kreş için uygun bi yaş ne zaman göndermeyi düşünüyosunuz?
evet canm çok şükür 4 yaşa girdik artk oda bende kres için hazırız ve hemen istiyorum hatta gecenlerde gidip begendgm yerlerle bi gorustm ama benim gönül rahatlığı ile yollayabilecegim yerler yüksek fiyat malesef bu ayda biraz sikiklik yasadik işler ters gitti bakalm hayırlısı eşim öbür aya durum toparlarz hemen yazdrcz diyo merak etme diyo inslh yarım gün bile olsa yeter aslında hem balesini jimnastigini yapar zatn çok ilgisi var onlara drama alsn istiyorum tiyatral yeteneği çok çok taklitci bi çocuk fotolarda pozlarndan bile az çok anliyorsundur iste gitmisken bunlari alsn istiyorum mira için çok iyi olur hem de benimde kendime vaktim kalmış olur
evet canm artk şart ama asya daha çok küçük canm oyun gruplarida hafdata 1 yada 2 gün oluyor genelde 2 saat çok yetersiz kalıyor oyun grubuna versen bile hergün mutlaka parka götür çocukları görmek bile onu mutlu eder zaten her gün cikmasi sart cnm benim sokagm da çok büyük park var ama artk 4 yasda dışarısı da parda yetersi kalyr artk yaşıtları ile etkinlik yapmak istiyo aralıksz bir şeyler yapmak istiyor yetişmek imkanszEvet canım güzel olur gerçekten çocukların sosyalliğe ihtiyacı var. Bizler dışarda aradaşlarla büyüdük ancak çocukların şuan böyle bir imkanı yok. Yaşıtlarıyla aynı ortamda bulunmaları gerekiyor. Ben gerçekten kreşlerin çocukları olumlu etkilediğini düşünüyorum. Asyaya uygun oyun evi gibi bişey bulsam şimdiden götürücem çünkü benden çok sıkılıyor çocuk.
evet canm artk şart ama asya daha çok küçük canm oyun gruplarida hafdata 1 yada 2 gün oluyor genelde 2 saat çok yetersiz kalıyor oyun grubuna versen bile hergün mutlaka parka götür çocukları görmek bile onu mutlu eder zaten her gün cikmasi sart cnm benim sokagm da çok büyük park var ama artk 4 yasda dışarısı da parda yetersi kalyr artk yaşıtları ile etkinlik yapmak istiyo aralıksz bir şeyler yapmak istiyor yetişmek imkansz
ooooffffff bittimm
ama deydi kızlar
40 dakika koşu bandı
20 dakika dans
1 maden suyu
1 büyük kupa 5ibir yerde çayı hazırladım iciyorum suanayy yoruldum valla
Canım zamanla oluyor takip aslında gruba yazmadığın içi oluyor sen önce menülerinize yazacaksın buradakilerle kaynasacaksin ki birbirimizi takip edelim sende yapmak istedigin sporu seç önce öyle takip edelim herkesin yapısı yapmak istediği yapabileceği spor farklı bence sen önce kendi motivasyonunu sağlayacaksınız burdan da destek alacaksınaslinda burda iyiyim, sıkıntı yok ama takip gerekiyor bana biraz da..
tabiki canım katılabilirsin 2 hafta deneme sürecin var aktif olursan uyum sağlarsan2 hafta sonra listeye girebikirsinSelam herkese, linke tıklayarak kendinizi anlatın dendiği için başlıyorum :)
46 kilodan 53 kiloya çıktım, birden değil yavaş yavaş aldım. Genelde sağlıklı beslenip spor yaptığım ve fazlaca yürüdüğüm için evlenip sporu bırakınca ve haftada 1 kaçamak yapınca geldi kilolar. 1 senedir 45' lere düşmek istiyorum ancak sürekli motivasyon kaybına uğruyorum. Tabii amacım sadece kilo vermek değil sıkılaşmak. Kabul edilirsem ne mutlu bana
[/QUOTE]Yok canım hani anne bebek oyun evleri oluyor ya öyle bişey bulmaya çalışıyorum ama şimdilik bulamadım. Burada yaşadığım en büyük sıkıntılardan biri park ve bahçe zaten. Küçük bi park var o bile uzak kalıyor. Büyük park var onlara ancak dolmuşla gidiliyor. Yine de hava güzel olduğunda küçük parka götürmeye çalışıyorum.
Kızzzz hani bugün spor yapmıycaktın sen? Afeyet olsun tüm ödemler akıp gitsin inşallah.
O zaman dün yediklerimi paylaşmakla başlayayım:
Sabah: 1 dilim peynir-5 ad. zeytin-domates-salatalık
Ara:Yeşil çay
Öğlen:4 köfte + sumaklı yağsız salata
Ara: 1 kase yoğurt+1 elma+8 badem
Akşam: karabuğdaylı salçasız kısır ve 1 kepçe çorba (çorba yok normalde ama eşim yaptığı için zorla yedirdi kıramadım )
Spor yapmadım.
Diyetisyenden aldığım bir kaç liste var onlara uymaya çalışıyorum. Akşam sadece kısır vardı. Ayrıca patates, bezelye ve havuç yasak ve çorbada havuç ve patates kullandı eşim :)Nasıl bi beslenme tarzı uyguluyosun canım hoşgeldin bu arada. Çorba neden yok merak ettim.
Diyetisyenden aldığım bir kaç liste var onlara uymaya çalışıyorum. Akşam sadece kısır vardı. Ayrıca patates, bezelye ve havuç yasak ve çorbada havuç ve patates kullandı eşim :)
yapmiycaktm ama bi enerji bi yapma isteği geldi çıktım banda sadece yuriyim dedim müziklerde çok güzeldi ondan inincede dansa devam ettimcnm mekikdir ağırlıkdr bisiklettir yapmadm yani ondan bu şekilde kas sisirmez diye dusunuyorm saatte erken zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?