Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Eki Görüntüle 2130285 Koalina bak canm kadının kilo almış hali daha ince daha fit ve güzel fitness sonucu
Güzel ama 4 senelik sonuç, kas kütlesi fazla olduğu için kilolu çıkması normal. Ben böyle baklava istemiyorum sadece bıngıl bıngıl olmayayım yeter

Leslie biliyorum bana pek uymadı hafif kaldı daha önce yapmıştım.
Jillian Michaels seviyorum daha çok, sanırım onunla devam ederim ama bazı hareketleri kendime göre düzenlemem gerek tabi.

canm 4 yıllık olduğu için zaten biz her gün ağır antreman yapsakta ve bol proteinli beslenme yapsakta baklava yapmamiz imkansiz zaten o 4 yıl oncede biraz kasli iken ustunede 4 yıl o sekil devam edince anca o hal yani bizim bir kaç ayda yogun antreman bol protein bile alsak ancak zaten o bingillik tan kurtulabiliriz ötesi zaten imkansız

oglen
1 elma
1 kase yogurt

ara:1 Turk kahvesi(sekersiz veya yarm sekr. Yani o kadar aciydi ki anlayamadim seker var mi yok mu:) galiba yoktu)

aksam(planim)
1 kase yogurtlu bugday corbasi
2 kayisi

yuruyus: 1 saat 50 dk blonde ambition bu yuruyus yeter bugunki spora de mi))
su: uyuyana kadar 2 yapmaya calisacagim ins

Fatos kizma ama kadinin ilk hali daha guzel:))
canm ben biraz öncede verdim bu biraz zevk meselesi herkes farklı kilo ve görünüm de beğenir nasl mutluysan sağlıklı isen o önemli canm ben o fotoyu kas kütlesi artınca nasıl daha zayıf görünüyor diye attım 63 deki halinde göbek var mesala yanlar çıkık ama 66 halinde göbek dümdüz olmuş onu demek iatiyorum zaten 63 deki hali baya kaslı canm vücut ta pek yağ yok zaten açıkça gorunuyor fotoda yağ/kas oranı orda gayet iyi biz o ilk halindeki kas oranina bile gelebilsek ne mutlu zaten

oooo süper canm tebrikler band ilemi yuruyorsun disardami

Akşam yemeği:
ev usulü ızgarada adana köfte,
yanında bir tutam maydonoz

kızlar an itibari ile dukan Atak evreisni tamamladm 5 gün Atak yaptm yarın itibari ile seyir evresine geçiyorum seyir de Atak da ki saf proteine ek olarak sebzeler ekleniyor yarın proteinlerin yanında sebze yiyebilicem
dukan seyir: bir gün protein+sebze ertesi gün saf protein olarak devam ediyor süreç

bu sefer fişek gibi geldik canım

harika oldu cnm oohhh bende aldm kahvemi şimdi karşılıklı içelim maşallah dönüşümüz muhteşem oldu

bende pazar eşimle balık yapiym bari

Buranın en sevdiğim özelliklerinden biri fırınlar ve balıkçılar erkek gidiyor balıkçıya balığı seçiyor onlar temizliyor eğer fırında istiyorsan hemen bitişiğinde fırın oluyo zaten fırına veriyorlar sende bu arada evde roka tere salatası yapıyosun pişmiş balık evine geliyo afiyetle yiyosun ohh missss

evet bence ben seni bir sonraki haftaya mirafatosa emanet edeyim sporlarini kontrol etsin gerekirse ceza versin ki kendi aralarında yapıyorlar zaten çabalayıp kilo almış olana ciddi cezalarım olacak yakında

boyu 153 ya ben anlayabiliyorum aslında boyuna göre ideal Kilosu da 47 çıkıyor vücut kitle indeksine göre hedefi normal olmayan bir hedef değil vücuduna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…