Güzel ama 4 senelik sonuç, kas kütlesi fazla olduğu için kilolu çıkması normal. Ben böyle baklava istemiyorum sadece bıngıl bıngıl olmayayım yeterEki Görüntüle 2130285Koalina bak canm kadının kilo almış hali daha ince daha fit ve güzel fitness sonucu
Leslie biliyorum bana pek uymadı hafif kaldı daha önce yapmıştım.Canım leslie diye bir kadın var denk geldin mi hiç bilmiyorum leslie ile walk yaz çıkar videoları hem basit hem eğlenceli hemde inanılmaz terletiyor vaktin oluyorsa bi deneyebilirsin ya da zumba videoları veya plates videoları tabi sen sağlık durumuna göre kendine uygun olanı seçersin ben sadece alternatif olarak söylüyorum canım. Video eşliğinde yaparsan belki sıkılmazsın.
canm 4 yıllık olduğu için zaten biz her gün ağır antreman yapsakta ve bol proteinli beslenme yapsakta baklava yapmamiz imkansiz zaten o 4 yıl oncede biraz kasli iken ustunede 4 yıl o sekil devam edince anca o hal yani bizim bir kaç ayda yogun antreman bol protein bile alsak ancak zaten o bingillik tan kurtulabiliriz ötesi zaten imkansızGüzel ama 4 senelik sonuç, kas kütlesi fazla olduğu için kilolu çıkması normal. Ben böyle baklava istemiyorum sadece bıngıl bıngıl olmayayım yeter
Leslie biliyorum bana pek uymadı hafif kaldı daha önce yapmıştım.
Jillian Michaels seviyorum daha çok, sanırım onunla devam ederim ama bazı hareketleri kendime göre düzenlemem gerek tabi.
Fatos kizma ama kadinin ilk hali daha guzel:))Eki Görüntüle 2130285Koalina bak canm kadının kilo almış hali daha ince daha fit ve güzel fitness sonucu
canm ben biraz öncede verdim bu biraz zevk meselesi herkes farklı kilo ve görünüm de beğenir nasl mutluysan sağlıklı isen o önemli canm ben o fotoyu kas kütlesi artınca nasıl daha zayıf görünüyor diye attım 63 deki halinde göbek var mesala yanlar çıkık ama 66 halinde göbek dümdüz olmuş onu demek iatiyorum zaten 63 deki hali baya kaslı canm vücut ta pek yağ yok zaten açıkça gorunuyor fotoda yağ/kas oranı orda gayet iyi biz o ilk halindeki kas oranina bile gelebilsek ne mutlu zatenFatos kizma ama kadinin ilk hali daha guzel:))
oooo süper canm tebrikleroglen
1 elma
1 kase yogurt
ara:1 Turk kahvesi(sekersiz veya yarm sekr. Yani o kadar aciydi ki anlayamadim seker var mi yok mu:) galiba yoktu)
aksam(planim)
1 kase yogurtlu bugday corbasi
2 kayisi
yuruyus: 1 saat 50 dkblonde ambition bu yuruyus yeter bugunki spora de mi))
su: uyuyana kadar 2 yapmaya calisacagim ins
Akşam yemeği:
ev usulü ızgarada adana köfte,
yanında bir tutam maydonoz
kızlar an itibari ile dukan Atak evreisni tamamladm 5 gün Atak yaptm yarın itibari ile seyir evresine geçiyorum seyir de Atak da ki saf proteine ek olarak sebzeler ekleniyor yarın proteinlerin yanında sebze yiyebilicem
dukan seyir: bir gün protein+sebze ertesi gün saf protein olarak devam ediyor süreç
harika oldu cnmAkşam yemeği yok kızlar valla suydu çaydı derken bişey yiyecek halim kalmadı canım hiçbişey istemiyo. Bide kahve istedi canım birazdan onu içerim bu akşamı da böyle kapatmış olurum.blonde ambition canım seninle birlikte bende atak yapmış oldum iyi oldu
Ben de aksam yemeğimi yedim
Somon sallata
Fırında kabakk kızartması
ooohhh miss menü harika canm afiyet olsunBen de aksam yemeğimi yedim
Somon sallata
Fırında kabakk kızartması
bende pazar eşimle balık yapiym bariAyyy bu ara benimde canım balık istiyo cumartesi eşime yaptırayım bari afiyet olsun canım
bende pazar eşimle balık yapiym bari
evet bence ben seni bir sonraki haftaya mirafatosa emanet edeyim sporlarini kontrol etsin gerekirse ceza versin ki kendi aralarında yapıyorlar zaten çabalayıp kilo almış olana ciddi cezalarım olacak yakındacanim ben su an gunluk 1 saat civari yuruyus yapiyorum. Calisiyorum da. Ve pilates toplarimin tipalarini en yakin zamanda alinca haftada iki pilates ekleulyecegim ins.
deadline sevgili kaptanim, Fatos yuruyus-spor takipcimiz olsa olur mu? Gunluk ihmal edene de ceza kesse
boyu 153 ya ben anlayabiliyorum aslında boyuna göre ideal Kilosu da 47 çıkıyor vücut kitle indeksine göre hedefi normal olmayan bir hedef değil vücuduna göreaayyyy ben de şok ta bakıyorum 40lar nedir yaaacnm sen napican hakketen 50nin altını ben olsam kilo almaya çalışırım gerçi zekler değişir ama 50 nin altını ben hiç begenmiyorum 54 zaten harika değilmi yani kilo vermek yerine sporla sikilassan yeter artar bence
Tamam canım bildirim yapacakmısın yoksa sabit yazayım mi
Sabitte yazabilirsin. 100gr eksiğim sadece:)Tamam canım bildirim yapacakmısın yoksa sabit yazayım mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?