- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
sagol ya)) cidden mutlu oldum))canm önceden biz bu tarz durlar da spor cezası veriyorduk hangi tarz yapabilirsen spor olur yürüyüş olur dans olurbence birini yap
ben de normal bi kase yogurt yedim oglen ve fenaaa halde uykum geldi))öğlen : büyük bir kase yoğurt
çalışıyorum ama 9 nisana kadar raporluyum. Normalde bir spor rutinim yok. Tam başlayayım derken ameliyat oldum yine başlayamadım.Hmm bende karatay yapıyorum ama açıkçası çorbada çok da kasmıyorum kendimi. Çalışıyo musun evde misin normalde spor rutinin var mı?
tatlim ya bizim spor veya yuruyuslerimizi takip etsen keskeooooffffff bittimm
ama deydi kızlar
40 dakika koşu bandı
20 dakika dans
1 maden suyu
1 büyük kupa 5ibir yerde çayı hazırladım iciyorum suanayy yoruldum valla
çalışıyorum ama 9 nisana kadar raporluyum. Normalde bir spor rutinim yok. Tam başlayayım derken ameliyat oldum yine başlayamadım.
Karatayı ben de bir ara uygulamaya çalıştım ama doğal ürünler bulmak bana baya pahalıya mal oldu
Ben de çok kasmıyoruidum ama metabolizmam çok yavaş ve yaptığım günlük ufak kaçamaklar bana pahalıya patladı. Bu sebeple bu sefer sıkı bir şekilde yapmam lazım çünkü 1 senedir 3 gü diyet 2 gün bıraklardan çok sıkıldım.
sağol canm benim inslah aayy sizede kiyamam ya inşallah sonuçlar güzel çıkar canm sen hep böyle pozitif ol ki çocuk da mutlu olsun zaten onlar bizim psikolojimize göre şekil alıyor annenin mutluluğu çok önemliBende enerji içimde patlıyo artıkzaten eskisi gibi enerjik de değilim bizim sonuç çıkana kadar yarım beyin yarım kalp ve yarım beden ile idare ediyorum canım. Çünkü aklımın kalbimin ve bedenimin bi kısmı hep orda. Yine bu kadar toparlanmak bile iyi geldi bana. Olan tüm enerjimi de asyaya harcıyorum. Harikasın canım her zamanki gibi bu sefer diyette de çok kararlısın inşallah hedefe yakırda ulaşacaksın. ya bu alıntılara ne oluyo böyli çıkmıyo blonde ambition
kaptan belki haklisiniz evet.. Ben iki yil once ilk buraya geldigimde grupta o kadar takip vardi ki bi gun menu yazmayan veya kacamak yapan ya ciddi ceza aliyordu ya da atilma tehlikesi yasiyordu. siz bu aralar yogunsunuz, bakamamniz nirmal ama baska bi arkadas gorevli olsa ve kontrol etse keske. sade ben degil, menu paylasmayan, cizzlara dokunan olunca yaptirim olmuyor. Bu da motive etmiyor insani. Benim burda olma amacim zaten buranin vesilesiyle motive olmakCanım zamanla oluyor takip aslında gruba yazmadığın içi oluyor sen önce menülerinize yazacaksın buradakilerle kaynasacaksin ki birbirimizi takip edelim sende yapmak istedigin sporu seç önce öyle takip edelim herkesin yapısı yapmak istediği yapabileceği spor farklı bence sen önce kendi motivasyonunu sağlayacaksınız burdan da destek alacaksın
tabiki canım katılabilirsin 2 hafta deneme sürecin var aktif olursan uyum sağlarsan2 hafta sonra listeye girebikirsin
canm bir ara yapıyorduk öyle şeyler yesilinbuyusu takip ediyordu ama sonra özel sebeplerden izne ayrıldı öyle kaldı ikimizde izindeydik ama şimdi dönünce grup daha güzel spor yapanlar var çok sevindim önceden bu tarz bir ben yapıyordum şimdi siz de varsınıztatlim ya bizim spor veya yuruyuslerimizi takip etsen keske
canim ben su an gunluk 1 saat civari yuruyus yapiyorum. Calisiyorum da. Ve pilates toplarimin tipalarini en yakin zamanda alinca haftada iki pilates ekleulyecegim ins.canm bir ara yapıyorduk öyle şeyler yesilinbuyusu takip ediyordu ama sonra özel sebeplerden izne ayrıldı öyle kaldı ikimizde izindeydik ama şimdi dönünce grup daha güzel spor yapanlar var çok sevindim önceden bu tarz bir ben yapıyordum şimdi siz de varsınızsen neler yapiyorsun cnm spor olarak
Yaşım 32. Boyum 1.53, kilom 53, xs bedenden s bedene terfi ettimKoalina kaç yaşındasın boyun ne kadar kilo vermek için belli bir yöntemin var mı aklında ona göre takip ederiz seni bir de menülerinı yazmaya başlayınca şekillenir ve daha önce yarışmalar da yarıştin mi
Yaşım 32. Boyum 1.53, kilom 53, xs bedenden s bedene terfi ettim
Yarışmalara girememiştim daha önce sanırım geçen sene başvurmuştum bir kere.
Pek bir yöntemim yok, şeker kullanmam, ekmek çok az yerim, sağlıklı ve pek beğenilmeyen şeylere bayılırım ton balığı,brokoli gibi. Kavrulmuş yemişlerden ve çikolatadan nefret ederimancak günlük abur cuburlar ve kaçamaklar sebebiyle bütün bu iyi beslenme boşa gidiyor.
aayyyy ben de şok ta bakıyorum 40lar nedir yaaaCanım sen nerene diyet yapıyorsun anlamadım ben?s beden neyine yetmiyo burda bu kadar dobiş var döveriz bak seni
Bedene bakmayın benim kardeşim medium giyer ama daha biçimlidie. Manasız bir basen ve göbek oluştu zaten armut tipliyim iyice belirginleşti. Belim kalınlaştı. Bunlar hiç hoşuma gitmiyorCanım sen nerene diyet yapıyorsun anlamadım ben?s beden neyine yetmiyo burda bu kadar dobiş var döveriz bak seni
ama boyum 153aayyyy ben de şok ta bakıyorum 40lar nedir yaaacnm sen napican hakketen 50nin altını ben olsam kilo almaya çalışırım gerçi zekler değişir ama 50 nin altını ben hiç begenmiyorum 54 zaten harika değilmi yani kilo vermek yerine sporla sikilassan yeter artar bence
ama boyum 153
canm biz birbirimizi takip ediyoruz genelde grup içi eşler birbirini takip ediyor mesela o şekil de bir kaç arkadaşı sıkı takipdeyim yanicanim ben su an gunluk 1 saat civari yuruyus yapiyorum. Calisiyorum da. Ve pilates toplarimin tipalarini en yakin zamanda alinca haftada iki pilates ekleulyecegim ins.
deadline sevgili kaptanim, Fatos yuruyus-spor takipcimiz olsa olur mu? Gunluk ihmal edene de ceza kesse
canm bak bugün de bir foto yukledim fitnes sayfalarinda genelde koyarlar bu tarz fotolar kasli vücutlar ağır basar ama daha ince ve fit olurlar canm senin kilon boyuna gorede gayet iyi zaten ister istemez odem filan atıp bir iki kilo daha düşüş yasiycaksin bu da gayet yeterli bence sen plates yada fitnes tarzi sikilastirici sporlar ile sikayetci olduğun yerlerini sikilastrsan harika olur bence mezure ile olculerini alip sporla daralmaya başla zaten daralinca kilo vermeden bir beden kuculuyorsun ama vucudun yumuşak değil sımsıkı ve güzel olmuş oluyorama boyum 153
Canım tamam boy faktörü var ama s beden oluyor diyorsun. Eğer biçimsizlik varsa bence bunu sporla düziltmelisin. Diyet yerine sağlıklı beslenme rutini oluşturup spor yapsan herşey hallolur bence.
5 sene önce falan düzenli spor yapıyordum, 42 kiloydum ve öyle tahta gibi değildim. Şimdi 10 kilo aldığıma inanamıyorum. Sonra evlilik süreci derken her sene 2 kilo alarak gittim. Burada spor salonları çok pahalı geldi bana ve oldukça uzaklar. Evde de gerekli motvasyonu sağlayamadım,3 gün yapıp bırakıyorum sıkılıp maalesef.canm bak bugün de bir foto yukledim fitnes sayfalarinda genelde koyarlar bu tarz fotolar kasli vücutlar ağır basar ama daha ince ve fit olurlar canm senin kilon boyuna gorede gayet iyi zaten ister istemez odem filan atıp bir iki kilo daha düşüş yasiycaksin bu da gayet yeterli bence sen plates yada fitnes tarzi sikilastirici sporlar ile sikayetci olduğun yerlerini sikilastrsan harika olur bence mezure ile olculerini alip sporla daralmaya başla zaten daralinca kilo vermeden bir beden kuculuyorsun ama vucudun yumuşak değil sımsıkı ve güzel olmuş oluyor
5 sene önce falan düzenli spor yapıyordum, 42 kiloydum ve öyle tahta gibi değildim. Şimdi 10 kilo aldığıma inanamıyorum. Sonra evlilik süreci derken her sene 2 kilo alarak gittim. Burada spor salonları çok pahalı geldi bana ve oldukça uzaklar. Evde de gerekli motvasyonu sağlayamadım,3 gün yapıp bırakıyorum sıkılıp maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?