Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hmm bende karatay yapıyorum ama açıkçası çorbada çok da kasmıyorum kendimi. Çalışıyo musun evde misin normalde spor rutinin var mı?
çalışıyorum ama 9 nisana kadar raporluyum. Normalde bir spor rutinim yok. Tam başlayayım derken ameliyat oldum yine başlayamadım.
Karatayı ben de bir ara uygulamaya çalıştım ama doğal ürünler bulmak bana baya pahalıya mal oldu
Ben de çok kasmıyoruidum ama metabolizmam çok yavaş ve yaptığım günlük ufak kaçamaklar bana pahalıya patladı. Bu sebeple bu sefer sıkı bir şekilde yapmam lazım çünkü 1 senedir 3 gü diyet 2 gün bıraklardan çok sıkıldım.

Ben karatayla çok güzel kilo verdim canım. Elimden geldiğince doğal takılıyorum ama bulamadıklarımı da çok kafaya takmıyorum açıkçası. O yüzden en azndan 57 ye düşene kadar karataya divam etmeyi düşünüyorum. Kaçamak yaptığım zaman bi kaç gün baya sıkıyorum kendimi telafi edebilmek için. Bu arada ameliyat olmuşsun geçmiş olsun.

sağol canm benim inslah aayy sizede kiyamam ya inşallah sonuçlar güzel çıkar canm sen hep böyle pozitif ol ki çocuk da mutlu olsun zaten onlar bizim psikolojimize göre şekil alıyor annenin mutluluğu çok önemli[/QUOTE]

Valla benim yerimde başkası olsa depresyonun dibinde gezebilirdi canım ben yine de iyi toparlandığımı düşünüyorum. Çok sağol inşallah güzel haberleri paylaşırım sizinle

kaptan belki haklisiniz evet.. Ben iki yil once ilk buraya geldigimde grupta o kadar takip vardi ki bi gun menu yazmayan veya kacamak yapan ya ciddi ceza aliyordu ya da atilma tehlikesi yasiyordu. siz bu aralar yogunsunuz, bakamamniz nirmal ama baska bi arkadas gorevli olsa ve kontrol etse keske. sade ben degil, menu paylasmayan, cizzlara dokunan olunca yaptirim olmuyor. Bu da motive etmiyor insani. Benim burda olma amacim zaten buranin vesilesiyle motive olmak

tatlim ya bizim spor veya yuruyuslerimizi takip etsen keske
canm bir ara yapıyorduk öyle şeyler yesilinbuyusu takip ediyordu ama sonra özel sebeplerden izne ayrıldı öyle kaldı ikimizde izindeydik ama şimdi dönünce grup daha güzel spor yapanlar var çok sevindim önceden bu tarz bir ben yapıyordum şimdi siz de varsınız sen neler yapiyorsun cnm spor olarak

canim ben su an gunluk 1 saat civari yuruyus yapiyorum. Calisiyorum da. Ve pilates toplarimin tipalarini en yakin zamanda alinca haftada iki pilates ekleulyecegim ins.
deadline sevgili kaptanim, Fatos yuruyus-spor takipcimiz olsa olur mu? Gunluk ihmal edene de ceza kesse

Yaşım 32. Boyum 1.53, kilom 53, xs bedenden s bedene terfi ettim
Yarışmalara girememiştim daha önce sanırım geçen sene başvurmuştum bir kere.
Pek bir yöntemim yok, şeker kullanmam, ekmek çok az yerim, sağlıklı ve pek beğenilmeyen şeylere bayılırım ton balığı,brokoli gibi. Kavrulmuş yemişlerden ve çikolatadan nefret ederim ancak günlük abur cuburlar ve kaçamaklar sebebiyle bütün bu iyi beslenme boşa gidiyor.

Canım sen nerene diyet yapıyorsun anlamadım ben? s beden neyine yetmiyo burda bu kadar dobiş var döveriz bak seni

Canım sen nerene diyet yapıyorsun anlamadım ben? s beden neyine yetmiyo burda bu kadar dobiş var döveriz bak seni
aayyyy ben de şok ta bakıyorum 40lar nedir yaaa cnm sen napican hakketen 50nin altını ben olsam kilo almaya çalışırım gerçi zekler değişir ama 50 nin altını ben hiç begenmiyorum 54 zaten harika değilmi yani kilo vermek yerine sporla sikilassan yeter artar bence

Bedene bakmayın benim kardeşim medium giyer ama daha biçimlidie. Manasız bir basen ve göbek oluştu zaten armut tipliyim iyice belirginleşti. Belim kalınlaştı. Bunlar hiç hoşuma gitmiyor s beden de olsa biçimsiz yani fazlalık olduğu çok belli 46 kilo sonrası biraz bıngıldıyor bende hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum ama mesela dar kesim şeyler artık olmuyor. Bir de dur diyemezsem böyle her sene yerleşmiş 1-2 kilo alarak gideceğim belli ki.

ama boyum 153

canm biz birbirimizi takip ediyoruz genelde grup içi eşler birbirini takip ediyor mesela o şekil de bir kaç arkadaşı sıkı takipdeyim yani istiyorsan bundan sonra seni de takip ederim zaten canm bir de plates topu alana kadar top olmadan yapılan hareketlere direk baslayabilirsin mesela

canm bak bugün de bir foto yukledim fitnes sayfalarinda genelde koyarlar bu tarz fotolar kasli vücutlar ağır basar ama daha ince ve fit olurlar canm senin kilon boyuna gorede gayet iyi zaten ister istemez odem filan atıp bir iki kilo daha düşüş yasiycaksin bu da gayet yeterli bence sen plates yada fitnes tarzi sikilastirici sporlar ile sikayetci olduğun yerlerini sikilastrsan harika olur bence mezure ile olculerini alip sporla daralmaya başla zaten daralinca kilo vermeden bir beden kuculuyorsun ama vucudun yumuşak değil sımsıkı ve güzel olmuş oluyor

Canım tamam boy faktörü var ama s beden oluyor diyorsun. Eğer biçimsizlik varsa bence bunu sporla düziltmelisin. Diyet yerine sağlıklı beslenme rutini oluşturup spor yapsan herşey hallolur bence.

5 sene önce falan düzenli spor yapıyordum, 42 kiloydum ve öyle tahta gibi değildim. Şimdi 10 kilo aldığıma inanamıyorum. Sonra evlilik süreci derken her sene 2 kilo alarak gittim. Burada spor salonları çok pahalı geldi bana ve oldukça uzaklar. Evde de gerekli motvasyonu sağlayamadım,3 gün yapıp bırakıyorum sıkılıp maalesef.

Canım leslie diye bir kadın var denk geldin mi hiç bilmiyorum leslie ile walk yaz çıkar videoları hem basit hem eğlenceli hemde inanılmaz terletiyor vaktin oluyorsa bi deneyebilirsin ya da zumba videoları veya plates videoları tabi sen sağlık durumuna göre kendine uygun olanı seçersin ben sadece alternatif olarak söylüyorum canım. Video eşliğinde yaparsan belki sıkılmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…