- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
haklısın kaptanm biz biraz balık etli seviyoruz galibaevet bence ben seni bir sonraki haftaya mirafatosa emanet edeyim sporlarini kontrol etsin gerekirse ceza versin ki kendi aralarında yapıyorlar zaten çabalayıp kilo almış olana ciddi cezalarım olacak yakında
boyu 153 ya ben anlayabiliyorum aslında boyuna göre ideal Kilosu da 47 çıkıyor vücut kitle indeksine göre hedefi normal olmayan bir hedef değil vücuduna göre
100 gr 100 grdir canım 100 gr eksilteyim o zaman mezun ol şimdiden de hayirli olsunSabitte yazabilirsin. 100gr eksiğim sadece:)
oo gider ayak bile 100gr attm diyosun yaniSabitte yazabilirsin. 100gr eksiğim sadece:)
Ayyy bu ara benimde canım balık istiyo cumartesi eşime yaptırayım bari afiyet olsun canım
Bu ara bizde uzun sürdü yapamamistim misin hafta da bir yemeye çalışıyorum bu sefer 1 ayı geçtiooohhh miss menü harika canm afiyet olsunbende en kısa zaman da balık yapıcam aklımda
Teşekkürler kaptanım:)100 gr 100 grdir canım 100 gr eksilteyim o zaman mezun ol şimdiden de hayirli olsun
Yaparsın sen Miraoo gider ayak bile 100gr attm diyosun yanitebriks canm darısı başıma bizde mezuniyetler görelim inşallah arada uğra canm bizi ziyaret et
Bugün yaptın ya o yeter bizeTeşekkürler kaptanım:)
Yarın bildirim yapmıyorum o zaman
Ya haftaya neyin var canım önemli değildir inşallah
tamam kaptanım zaten magicc yok bizde boşluk var bize emanetN nil u mihr listeye görmen için kilo vermiş olman gerekiyor biliyorsun değil mi kilo vermediysen sıkıntı bu hafta ona göre dikkatli olblonde ambition sana emanet ediyorum bu durumu sporları menüleri sizde Y YesilinBuyusu ile beraber
Bu durumu size uygun görürsem sizi alt kollara ayiracagim magickkte gelincetamam kaptanım zaten magicc yok bizde boşluk var bize emanet
Haftaya cumartesi düğün var cumadan gececegiz cuma yolda olurumYa haftaya neyin var canım önemli değildir inşallahbenim İnternetim sıkıntılı bu hafta telefondan giriyorum o yüzden boşsa yukarıdaki hazır listeye ekleyerek kontrol edersen süper olur blue ne olur ne olmaz gelemezsem haftaya inşallah İnternetim açılacak zaten ben bakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?