Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Haftaya cumartesi düğün var cumadan gececegiz cuma yolda olurum
Ya hayieliisler demek olsun hayirli olsun da
Zayıfladığım güzel takım selam herkese doğumum yaklasti bende oldum 82 kilo napcam aranıza yakında dönerim :)
Pamuk sen mezun olmuştun değil mi ya hatırlıyorum seni april varken bluegreeneyes ta hatırlıyordur seni hos geldin çok güzel bir sebeple kilo almışsın tabiki tekrardan bekleriz bu sefer yolun uzun gibi görünse de hamilelik kiloları eğer ilk aylarda oturmadan dikkat edersen çok daha hızlı gidiyor zaten emzirme de doğal bir yağ yakıcı ilaç gibi yağları yakıyor düzenli güzel beslenmeyle hemen verirsin doğum sonrası bekleriz tabiki gel

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
[
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef 59

***1. TAKIM 563. ETAP***

caroline84 (85.5///%)
zms rainbow (65//%) izne ayrılmak istiyor
berceste_(84.4///%)
Xeroderma_pig (63.8/63.7/0.1/%0.16) mezun olmak istiyor
chihiro79 (62///%)
Miramed (67.9///%) bildirim yapmadi
hicmakam(55.5//%)

Sevilay80 (75,3//%) 546. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
YeşilinBuyusu (63,4///% ) 559. etapta sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
Mirafatos (72,2//%) 560. etaptabildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
nil u mihr(75.5///%)Yeni üye 438. Etap 3. Takimdan Afife lale ismiyle mezun olan uye geri dondu başlangıç tarihi 7 mart başlangıç kilo 76.9 hedef 59

1. takım ortalaması:%

Evet nick degişmiştim Bi başlayabilsem inşallah devamı gelecek umarım zayıflarım

magickk cnm buralardamisin seni görmek ne güzel cnm naslsn neler yapiyorsun
Canım iyiyim izmirdeyim kardeşime geldim sen nasılsın nasıl gidiyo diyet ben izinliyim biliyorsun ama tabi kaçırdım biraz evden uzaklaşınca döneyim yeniden başlıycam

Aynen tatlım seni de onu da hatırladım asiri ödem var ilki gibi coksistim önceki de gebelik kilosuydu 1 aya kalır kalmaz burdayım yine fit olmak için

Aynen tatlım seni de onu da hatırladım asiri ödem var ilki gibi coksistim önceki de gebelik kilosuydu 1 aya kalır kalmaz burdayım yine fit olmak için
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına sonra gelirsin yine verirsin sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inşallah sağlıcakla doğsun

Bugunku menumu yazayim:
Sabah:
1 haslanmis yumurta
2 adet kozlenmis kirmizi biber
Domates ve salatalik
Ogle:
8 kasik kabak yemegi ile 3 kasik yogurt
Ara:
1 bardak yesil cay
2 kuru kayisi
6 badem
Aksam:
8 kasik kabak yemegi
2 kasik yogurt
Salata

Bu sekilde gunu bitirdim. Spor hak getire

Canım iyiyim izmirdeyim kardeşime geldim sen nasılsın nasıl gidiyo diyet ben izinliyim biliyorsun ama tabi kaçırdım biraz evden uzaklaşınca döneyim yeniden başlıycam
harika gidiyo canm bubhafta full spor ve kaçamaksz diyet ile bitirdm bakalm inslh sabah tartida yüzüm güler

Korkuma kimse bişey demeden halledeyim dedim
süper canm çok iyi yapmissin zaten dün de hem bisiklet hem de 1 saat yürüyüş yapmışsn harikasn yanmıştr artk o börek
İnşallah canm yağa dönüşmeden hallettik sanırım
Zayıfladığım güzel takım selam herkese doğumum yaklasti bende oldum 82 kilo napcam aranıza yakında dönerim :)
Gözlerime inanamıyorum bebiş geliyor demek Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canm sen kiloyu dert etme maasallah sen çok güzel veriyorsun
Sağol canım...
@Amor-a maviask hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…