- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
yok tatlim ya bildigin yurudum her yanim agriyoroooo süper canm tebriklerband ilemi yuruyorsun disardami
%15-17 olanı alayimEki Görüntüle 2130385 vücut yağ oranları tablosu yağ oranımızı atlatalım daha güzel olalım hadi kızlar erisin yağlaryarın itibari ile herkes spora yaz geliyor hadi bakalm hangi görüntü ile bikini giymek istersiniz
verdim verdim)) elhN nil u mihr listeye görmen için kilo vermiş olman gerekiyor biliyorsun değil mi kilo vermediysen sıkıntı bu hafta ona göre dikkatli olblonde ambition sana emanet ediyorum bu durumu sporları menüleri sizde @YesilinBuyusu ile beraber
Ya hayieliisler demek olsun hayirli olsun daHaftaya cumartesi düğün var cumadan gececegiz cuma yolda olurum
Pamuk sen mezun olmuştun değil mi ya hatırlıyorum seni april varkenZayıfladığım güzel takım selam herkese doğumum yaklasti bende oldum 82 kilo napcam aranıza yakında dönerim :)
Evet nick degişmiştimbuldum maviaşk sın değil mi adını değiştirmişsin sanırım nedense çok tanıdık geldi yazım tarzın insallah doğru bilmişimdirgeçmiş olsun bu arada bakarız canım kaçla ayrılmışsın ne olmuş falan sıkma canını toparlarsın listeye girene kadar da beraber takılırız burda
Canım iyiyim izmirdeyim kardeşime geldim sen nasılsın nasıl gidiyo diyet ben izinliyim biliyorsun ama tabi kaçırdım biraz evden uzaklaşınca döneyim yeniden başlıycam
bence yapabilirsin ya neden yapamayasın daha önce de yapmıştın yine yaparsin aslında sen baş kararlı azimli gidiyordun sadece toparlanman gerekEvet nick degişmiştimBi başlayabilsem inşallah devamı gelecek umarım zayıflarım
Aynen tatlım seni de onu da hatırladım asiri ödem var ilki gibi coksistim önceki de gebelik kilosuydu 1 aya kalır kalmaz burdayım yine fit olmak içinYa hayieliisler demek olsun hayirli olsun da
Pamuk sen mezun olmuştun değil mi ya hatırlıyorum seni april varkenbluegreeneyes ta hatırlıyordur seni hos geldin çok güzel bir sebeple kilo almışsın tabiki tekrardan bekleriz bu sefer yolun uzun gibi görünse de hamilelik kiloları eğer ilk aylarda oturmadan dikkat edersen çok daha hızlı gidiyor zaten emzirme de doğal bir yağ yakıcı ilaç gibi yağları yakıyor düzenli güzel beslenmeyle hemen verirsin doğum sonrası bekleriz tabiki gel
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına sonra gelirsin yine verirsinAynen tatlım seni de onu da hatırladım asiri ödem var ilki gibi coksistim önceki de gebelik kilosuydu 1 aya kalır kalmaz burdayım yine fit olmak için
harika gidiyo canm bubhafta full spor ve kaçamaksz diyet ile bitirdm bakalm inslh sabah tartida yüzüm gülerCanım iyiyim izmirdeyim kardeşime geldim sen nasılsın nasıl gidiyo diyet ben izinliyim biliyorsun ama tabi kaçırdım biraz evden uzaklaşınca döneyim yeniden başlıycam
Amin canım inşallahİnşallah sağlıkla alırsın kucağına sonra gelirsin yine verirsinsağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inşallah sağlıcakla doğsun
Korkuma kimse bişey demeden halledeyim dedimTeşekkür ederim canım şimdilik iyiyim ama yarından sonra İnternetim yok telefondan bir süre idare edeceğim taşınıyorum yarın inşallah İnterneti de kısa zamanda cozerim
oklavayi görmeden telafi yapmışsın bu da güzel bişey bence tebrik ediyorum
İnşallah canm yağa dönüşmeden hallettik sanırımsüper canm çok iyi yapmissin zaten dün de hem bisiklet hem de 1 saat yürüyüş yapmışsn harikasn yanmıştr artk o börek
Gözlerime inanamıyorum bebiş geliyor demek Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canmZayıfladığım güzel takım selam herkese doğumum yaklasti bende oldum 82 kilo napcam aranıza yakında dönerim :)
Sağol canım...Ya hayieliisler demek olsun hayirli olsun da
Pamuk sen mezun olmuştun değil mi ya hatırlıyorum seni april varkenbluegreeneyes ta hatırlıyordur seni hos geldin çok güzel bir sebeple kilo almışsın tabiki tekrardan bekleriz bu sefer yolun uzun gibi görünse de hamilelik kiloları eğer ilk aylarda oturmadan dikkat edersen çok daha hızlı gidiyor zaten emzirme de doğal bir yağ yakıcı ilaç gibi yağları yakıyor düzenli güzel beslenmeyle hemen verirsin doğum sonrası bekleriz tabiki gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?