Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar

Şimdik grup içi yarış için
Başlangıç 66.40
Bugün 64.30
Fark - 2.1 kg
Yüzde - 3.16
@Mirafatos magickk

Genel yarış için
Ayrılış kilom 63.40
Bugün 64.30
Fark +900 gr
Yüzde + 1.42
deadline caroline84 bluegreeneyes
kızlar ayrılış kiloma dönmek için elimen geleni yaptım ama ancak bu kadar oldu.

Evet kucuk bi degisiklik daha))
^Gecen haft: 75.5
Bu haft. :74.0
Fark: 1.5
Yuzde: %1.9

Süpersiniz kızlar
Y YesilinBuyusu canm haftaya girersin listeye ama grup içinde harikasın N nil u mihr süpersin canm listeye aliyoruz o zmann

***1. TAKIM 563. ETAP***

caroline84 (85.5///%)
zms rainbow (65//%) izne ayrılmak istiyor
berceste_(84.4///%)
Xeroderma_pig (63.8/63.7/0.1/%0.16) mezun olmak istiyor
chihiro79 (62///%)
Miramed (67.9///%) bildirim yapmadi
hicmakam(55.5//%)
Sevilay80 (75,3/74.8/0.5%0.036) 546. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü

Mirafatos (72,2//%) 560. etaptabildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
nil u mihr(75.5/74/1.5/%1.98)Yeni üye 438. Etap 3. Takimdan Afife lale ismiyle mezun olan uye geri dondu başlangıç tarihi 7 mart başlangıç kilo 76.9 hedef 59

1. takım ortalaması:%

deadline

S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
[
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef 59

***1. TAKIM 563. ETAP***

caroline84 (85.5///%)
zms rainbow (65//%) izne ayrılmak istiyor
berceste_(84.4///%)
Xeroderma_pig (63.8/63.7/0.1/%0.16) mezun olmak istiyor
chihiro79 (62///%)
Miramed (67.9///%) bildirim yapmadi
hicmakam(55.5//%)

Sevilay80 (75,3/74.8/%) 546. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
Mirafatos (72,2//%) 560. etaptabildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
nil u mihr(75.5/74/1.5/%1.90)Yeni üye 438. Etap 3. Takimdan Afife lale ismiyle mezun olan uye geri dondu başlangıç tarihi 7 mart başlangıç kilo 76.9 hedef 59

1. takım ortalaması:%

Aynı and yapmışız ama seninki daha dogru en iyisi sana bırakayım zaten bende renkler kayıyor

Canım ben sağlık sorunundan dolayı ayrıldığım için artı da olsam listeye girebiliyorum deadline kaptan bu şekilde söylemişti.
Evet canım girebiliyorsun çok iyi vermişsin ama sen haftaya gireyim dedin diye bende silmişim seni yine istersen haftaya alalım karışıklık olmasın zaten bluegreeneyesta aynı şekilde inşallah onu dahaftaya alırız

Ama girmek istersen ki bluegreeneyesta listeyi düzeltiyor sanırım giredebilirsin bak bende arada kaldım

Evet ama sen baya iyi vermişsin ya kupa elden gitti

Ama girmek istersen ki bluegreeneyesta listeyi düzeltiyor sanırım giredebilirsin bak bende arada kaldım
Ben de bekliyordum :) bu hafta ben ilgileneyim istersen haftaya da sen yap ben yokum ya bu arada S srplmtmtk görünmüyor nasıl yapalım inşallah görür de cevap verir
Tamamdir canm maasallah güzel veriyorsun zaten haftaya da güzel bir ortalama ile girersin

Canim adetim felaket derecede düzensiz oluyor.Bu aralar doktora gitmeye vakit bulamadım. Neredeyse 3 ay olcak cocuklardan bana sıra gelmedi bi türlü...
Şişkinlik yapiyor.

Canim kusura bakma pek giremedim int bende özledim hepinizi benimde ipin ucu kaçtı bide acayip bi şişkinlik var adet yüzünden bugün annem gelcekti doktora gitcektim.
Gece kızım öksürdu onu götürecem.
Ev işin ne oldu canım?

Kız valla gitti kupa ben de bu hafta tırt
Sadece 400 gramcik gitti
Geçen hafta 63.1
Bu hafta 62.7
Yüzde %0,63
Ya blue benimde oyle ben taşınma telaşında birde hiç bişey yapamıyorum sinir stres sabit bu hafta şimdi taşındım tartım nerde bilmiyorum asil koliler içinde onu bulursam gerçek savaşı simdi baslatacagim
Hani senin kiloyu göremedim ki ben.

Slm arkadaşlar yazmasam da sizleri takip ediyorum burayı bıraktığımda 73 kiloydum aralıkta ki bebek düşünce 74 kaldım bir kilo geldi su anda 77 kiloyum sağlıkla bebegime kavuşup araniza katilicam inşallah

Çok geçmiş olsun canım ya. Ev işi asyanın sonucu çıkana kadar kaldı. Mayıs 15 e kadar hakkımız var. Bekliyoruz şimdilik canım.

Canım gitme yaaa sokarsın inşallah. Yani listeye girmesen bile burayı bırakma sakın bırakınca iyice ipin ucu kaçıyor. Bak 3 kilo almışım ben. 4 gündr nerdeyse aç geziyorum az da olsa düzene girebilmek için. Listeye girmedim ortalamayı etkilememek için ama önemli olan kilo vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…