- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Evet kucuk bi degisiklik daha))
^Gecen haft: 75.5
Bu haft. :74.0
Fark: 1.5
Yuzde: %1.9
Süpersiniz kızlarGünaydın kızlar
Şimdik grup içi yarış için
Başlangıç 66.40
Bugün 64.30
Fark - 2.1 kg
Yüzde - 3.16
@Mirafatosmagickk
Genel yarış için
Ayrılış kilom 63.40
Bugün 64.30
Fark +900 gr
Yüzde + 1.42
deadline caroline84 bluegreeneyes
kızlar ayrılış kiloma dönmek için elimen geleni yaptım ama ancak bu kadar oldu.
Süpersiniz kızlar
Y YesilinBuyusu canm haftaya girersin listeye ama grup içinde harikasınN nil u mihr süpersin canm listeye aliyoruz o zmann
Aynı and yapmışız ama seninki daha dogru***1. TAKIM 563. ETAP***
caroline84 (85.5///%)
zms rainbow (65//%) izne ayrılmak istiyor
berceste_(84.4///%)
Xeroderma_pig (63.8/63.7/0.1/%0.16) mezun olmak istiyor
chihiro79 (62///%)
Miramed (67.9///%) bildirim yapmadi
hicmakam(55.5//%)
Sevilay80 (75,3/74.8/0.5%0.036) 546. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
Mirafatos (72,2//%) 560. etaptabildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
nil u mihr(75.5/74/1.5/%1.98)Yeni üye 438. Etap 3. Takimdan Afife lale ismiyle mezun olan uye geri dondu başlangıç tarihi 7 mart başlangıç kilo 76.9 hedef 59
1. takım ortalaması:%
deadline
Tamam canm o zaman hemen düzeltiyorumCanım ben sağlık sorunundan dolayı ayrıldığım için artı da olsam listeye girebiliyorumdeadline kaptan bu şekilde söylemişti.
Ben de yeşilinbuyusunu yanlış yapmışım :) dur düzeltelimAynı and yapmışız ama seninki daha dogruen iyisi sana bırakayım zaten bende renkler kayıyor
Evet canım girebiliyorsun çok iyi vermişsin ama sen haftaya gireyim dedin diye bende silmişim seniCanım ben sağlık sorunundan dolayı ayrıldığım için artı da olsam listeye girebiliyorumdeadline kaptan bu şekilde söylemişti.
Ama girmek istersen ki bluegreeneyesta listeyi düzeltiyor sanırım giredebilirsin bak bende arada kaldımEvet canım girebiliyorsun çok iyi vermişsin ama sen haftaya gireyim dedin diye bende silmişim seniyine istersen haftaya alalım karışıklık olmasın zaten bluegreeneyesta aynı şekilde inşallah onu dahaftaya alırız
Evet ama sen baya iyi vermişsin ya kupa elden gittiTamam kaptanım yok sorun değil sen öyle dediğin için yanlışlık olmasın diye söyledim. Önemli olan kilo vermek. Haftaya gireyim problem değil.bluegreeneyes tamamdır canım inşallah haftaya düşersem haftaya gireyim sorun yok.
Ben de bekliyordum :)Ama girmek istersen ki bluegreeneyesta listeyi düzeltiyor sanırım giredebilirsin bak bende arada kaldım
Tamamdir canmTamam kaptanım yok sorun değil sen öyle dediğin için yanlışlık olmasın diye söyledim. Önemli olan kilo vermek. Haftaya gireyim problem değil.bluegreeneyes tamamdır canım inşallah haftaya düşersem haftaya gireyim sorun yok.
Kız valla gitti kupaEvet ama sen baya iyi vermişsin ya kupa elden gitti
Evet ama sen baya iyi vermişsin ya kupa elden gitti
Ben bu ara iyiyim canım adet olmak ne kadar önemliymiş kilo vermede onu anlıyorum 2 ayda kilo veremedim hatta almıştım dün yine adet oldum (masallah) kilo vermem hızlandı 83 kiloya düştüm bu sabah bakalım cumaya hayırlısı diyelim
Herşey yolunda çok şükür daha çok gelmeliyim buraya yaza kadar 5 kilo vermek istiyorum
caroline84 canım çok merak etmiştim seni bi kaç kere yazdım cevap da veremeyince iyice merak etmiştim. Geçmiş olsun hastalık eve girdi mi çıkması zor oluyor Allah yardım etsin. Bizim sonuçlar daha çıkmadı ama ben pazartesi geri döndüm. 3 kilo almayı başarmışım. O yüzden biraz sıkı yapıyorum bu hafta bi çırpmak istiyorum aldıklarımı. Özledim seni ya.
Ya blue benimde oyle ben taşınma telaşında birde hiç bişey yapamıyorum sinir stres sabit bu hafta şimdi taşındım tartım nerde bilmiyorum asil koliler içinde onu bulursam gerçek savaşı simdi baslatacagimKız valla gitti kupaben de bu hafta tırt
Sadece 400 gramcik gitti
Geçen hafta 63.1
Bu hafta 62.7
Yüzde %0,63
Hani senin kiloyu göremedim ki ben.
Canim kusura bakma pek giremedim int bende özledim hepinizi benimde ipin ucu kaçtı bide acayip bi şişkinlik var adet yüzünden bugün annem gelcekti doktora gitcektim.
Gece kızım öksürdu onu götürecem.
Ev işin ne oldu canım?
Çok utanarak yazıyorum
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:86.6
Fark:+ 1.1
(deadline kaptanim ve değerli takım arkadaşlarım inş bu hafta bi düzene gircem.
Yoksa izne ayrilcam takimin ortalamasini düşürüyorum.)
Hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?