Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kuzum aslında tartı sana demiş ki az kaldı 6 lara demiş göz kırpmış seni gaza getirmek istemiş bide bu yönden bak bence

Kahveyi neskafe mi içiyorsunuz yoksa türk kahvesi mi

Çok sağol canım özledim seni ya ne zaman dönceksin. Kız ben izmirde olsam görüşmeden bırkmazdım seni blonde ambition ile bi kahve için de ben iyice çatlayayım burda.
Ah canım sorma görüşmeyi çok isterdim blonde ambition la ama iki çocukla bir yere çıkamıyorum ancak akşamları eşimle çıkıyoruz neyse belki yolda karşılaşırız bu arada boyoz yedim eh gelmişken yiyeyim dimi

Heyecenla bekliyorum o zaman senin tartini
Hayirli cumalar canm bu ara düzenli bı hayatin olamadı ondandır... Sıkıntıların gidince kilolar da gider merak etme
Slm arkadaşlar yazmasam da sizleri takip ediyorum burayı bıraktığımda 73 kiloydum aralıkta ki bebek düşünce 74 kaldım bir kilo geldi su anda 77 kiloyum sağlıkla bebegime kavuşup araniza katilicam inşallah
Hayırlı olsun canm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Bebise kavustuktan sonra bekleriz
Pazartesinden itibaren diyetteyim bu arada, o gün 52.9'dum şimdi 51.9 çıktım. Normalde 2 haftada 1 kilo veririm noldu acaba Merkür mü geri geldi ay mı gitti
Süper canm ilk hafta öyle oluyor ama insallin devamı da güzel gider
herkese günaydın bu sabah tartıldım 66.6 kiloyum hedefim 57 kilo olmak bende katılmak istiyorum aslında üye olmadan önce de takip ediyordum forumu şimdi katılmanın faydalı olacağını düşündüm
Hoş geldiniz burda herp beraber veririz siz kararli olun yeter 2 hafta deneme siteniz var sonra listeye girip yarışmaya devam edersiniz gunluk menü ve spor bildirimlerini yapıyorsunuz bir de buradaki sohbete katılırsanz daha güzel olur zamanla alışırsınız zaten
Gittiğinin farkındayım canm bir de dün spor yaptım dinlenme olmadı ya ondan da öyle çıktı diye düşünüyorum :)
Merhaba ben de takımla Zayıflamak istiyorum beni de aranıza alsan olurrrmmmmuu?
Tabiki olur hoş geldiniz yukarda genel kuralı anlattım aynı şeyler geçerli kaptanımız da musaim olduğunda yazar :)
Kız hangisini yazayım tartı göz kırpms sonra vazgeçtim demiş

Canım tok kalmak için muhakkak protein tüketmen gerekiyor. Kabak bende çok severim ama açlık çekip direncini kırma bence.
Akşam balık yicem o yüzden öğlen de kabak yiyeyim dedim.
Haftada 2-3 sebze günü yapıyorum. Protein ve karbonhidratı günlük tüketince tuvalete çıkmam haftayı buluyor afedersin. Kendimce böyle bir çözüm buldum

Canım bende öyleyim bi iki tarif vereyim işine yarar ben bunlarıı yaparsam ne yersem yiyeyim sıkıntı yaşamıyorum.
1. Sabah aç karna 1 çorba kaşığı zeytinyağına limon sıkıp iç.
2. Sabah aç karna 2 gün kurusu 2 bardak ılık su
3. Günde 2 litre taze zencefil limon ve maydanozlu su.

Bu tariflerden sadece birini seçip yapabilirsin. Ama sonuç almak için düzenli yapman gerekir canım.

Aranızda karatay diyeti yapanlar varmi acaba.

Ben karataycıyım canım.

Çok sağol canım özledim seni ya ne zaman dönceksin. Kız ben izmirde olsam görüşmeden bırkmazdım seni blonde ambition ile bi kahve için de ben iyice çatlayayım burda.
kiskanırsın karışmamona göre magickk canm ablan nerde oturuyordu tatlm ben karşıyaka merkezde oturyorm canm sahile yakın ksk çarşı biliyormusun cnm evim orda benim buluşup bir kahve icebiliriz hakikaten ayarliyalm sen dönmeden cnm

Son düzenleme:
aklım almıyor maden değilim tartiya ilk çıktığımda o rakam niye çıktı kafamda deli sorular arkadaşıma gidip tartilicam keşke dün spor yapmasaydk ya o konuda hata ettik canm dün kasları dinlendirmemiz lazm dı bidaha perşembe spor yapmayalm cnm cuma tartı sonrası yapalm

afiyet olsun cnm çok iyi yapmışsn bende ara verdiğimde boyoz ve gevrek(simit) yemiştim canm özlüyor insan arada iken canının çektiklerini ye ki geri baslaynca aklında bisey kalmadan hiç bozmadan yapabilesin

Sağol canım deneyeyim bunları ama kayısı işe yaramıyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…