Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Eyvah tartıyı bulursan bomba gelicek sanırm. blonde ambition takım arkadaşım nerelerdesin hadi destek at da kupayı kaldıralım bu hafta.

Pazartesinden itibaren diyetteyim bu arada, o gün 52.9'dum şimdi 51.9 çıktım. Normalde 2 haftada 1 kilo veririm noldu acaba Merkür mü geri geldi ay mı gitti

Çok iyi canım tebrik ederim. İlk hafta bi şişlik atıyo vücut. İnşallah böyle devam edersek güzel sonuçlar elde edeceğiz.

canm harikasin hep soyluyorum bir haftada bu rakam zaten normal üstü biliyorsun sen ödem atmakla kalmamış yağ da yakmışsn resmen hariksan canmm harika süper

Kız valla gitti kupa ben de bu hafta tırt
Sadece 400 gramcik gitti
Geçen hafta 63.1
Bu hafta 62.7
Yüzde %0,63
olsun canm gayet iyi direk yağ yaktgn için böyledir spor yapınca daha az gidiyor ama ben ölçüm yaptryrm arada gidenler direk yağdan gitmiş oluyor canm sen ölçüm tabiki yapiyorsan mezure ile incelmenden net anlarsn zaten

caroline84 tekrar geçmiş olsun canm inslh her şey en kısa zamanda düzene girer

canm harikasin hep soyluyorum bir haftada bu rakam zaten normal üstü biliyorsun sen ödem atmakla kalmamış yağ da yakmışsn resmen hariksan canmm harika süper

Ayyy canım takım arkadaşım benim ne güzel motive ediyorsun. Valla elimden geleni yaptım 4 gün için sonuç güzel hadi bi gayret bu sefer bitireceğiz bu işi canım benim. Şu an tek eksiğim spor buda aslında büyük bi eksiklik cıvımak istemiyorum. Muhakkak bi çözüm bulmalıyım. En olmadı hafta sonları eşimle o büyük parka gidip orda koşu felan yapıcam. Hiç yoktan iyidir.

Dun menu yazamadim.
Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 dilim ekmek
2-3 catal peynir

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
Su

Ogle:
1 tabak sebze yemegi (sebzeler taninmayacak hale gelene kadar pisirilmisti o yuzden kimlik tespiti yapamadim)
1/2 kase yogurt
1/2 kase kozlenmis biber salata

Ara:
Sutsuz sekersiz kahve
Su

Ikindi:
Yogurtlu biber salatasi
Su

40 dk spor
Bol su

Eve gidince:
Peynirli omlet (1 yumurta ve bir parca peynirle)

Canım menün gayet iyi görünüyor kilo gitmesede moralini bozma sakın spor da yapıyorsun bazen insanın vücudu direnç gösterebiliyor sabret elbet gider.

Eyvah tartıyı bulursan bomba gelicek sanırm. blonde ambition takım arkadaşım nerelerdesin hadi destek at da kupayı kaldıralım bu hafta.
aaayyy canm sorma başıma neler geldi tarti resmen benle dalga geçti ya depresyona girdim neyse pili çıkar tak derken düzeldi sanırım
sonuç: 72.2 canm şaka gibi neyse
pazar sabah 72.9 dum 5 günlük sonuç 700gr geri gitti ara öncesi kiloya indim sadece tuttuğum ödemi attım galiba tuvaletede çıkamadm neyse bunada şükür 72.2 ile listeme aynı yerden giriyorum

Merhaba ben de takımla Zayıflamak istiyorum beni de aranıza alsan olurrrmmmmuu?

Tabiki canım ben ön bilgi vereyim detayları kaptanlarımız yazar. Hergn menü ve yaptığımız sporları bildiriyoruz. Birbirimizi takip ediyoruz. Listeye 2 hafta sonra giriyorsun ancak biz grup içi ayrı bi yarışma yapıyoruz. Şimdilik böyle hoşgeldin diyelim.

Çok iyi canım bence gayet iyi. Daha tuvalete gidememişsin. Tam gaz devam ediyoruz canım benim. Sen yüksek spor yapıyorsun bunun çok çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Bak ben ankaradayken baya yüksek spor yaptığım hafta sabit kalmıştım. Hem verip hem sıkılaşacaksın tam istediğin gibi olcak inşallah. Yeter ki bu sefer diyetini değiştirme ve bırakma.

evt canm zaten tartida direk bunu görsem sıkıntı yoktu tartiya çıktım elektronik rakamlar gidip gelip sonra sabitleniyor ya tarti başladı 70.kusurlar yazıyor ben şok ve donen rakamlar sabitlendi 69.9 şok deli gibi sevinç heyacan ay nasl olur dur bi inip geri cikym dedim indim tekrar çıktım 72.9 dedi yok artk diye pili çıkar tak git gel tekrar pil değiştir ve tartıl 72.2 çıktı şimdi depresyondaym neydi bu 69u bana gostermesi şimdi yıktı geçti direk tartida 72 ciksadm zatn sevincektn ama resmen benle dalga geçti yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…