- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Ya blue benimde oyle ben taşınma telaşında birde hiç bişey yapamıyorum sinir stres sabit bu hafta şimdi taşındım tartım nerde bilmiyorum asil koliler içinde onu bulursam gerçek savaşı simdi baslatacagim
Pazartesinden itibaren diyetteyim bu arada, o gün 52.9'dum şimdi 51.9 çıktım. Normalde 2 haftada 1 kilo veririm noldu acaba Merkür mü geri geldi ay mı gitti
tebrikler canm süperGünaydın...
Bol eksili günler hepimize...
Geçen hafta: 75.5
Bu hafta:74.3
Fark: 1.2
Yüzdesi: %1.589
kizlar ayiptif soylemesi daha tuvalte cikamadim. Yani her an durum degisebilir))
süper canm şimdi tam olduEvet kucuk bi degisiklik daha))
^Gecen haft: 75.5
Bu haft. :74.0
Fark: 1.5
Yuzde: %1.9
canm harikasin hep soyluyorum bir haftada bu rakam zaten normal üstü biliyorsun sen ödem atmakla kalmamış yağ da yakmışsn resmenGünaydın kızlar
Şimdik grup içi yarış için
Başlangıç 66.40
Bugün 64.30
Fark - 2.1 kg
Yüzde - 3.16
blonde ambition @magickk
Genel yarış için
Ayrılış kilom 63.40
Bugün 64.30
Fark +900 gr
Yüzde + 1.42
@deadlinecaroline84 @bluegreeneyes
kızlar ayrılış kiloma dönmek için elimen geleni yaptım ama ancak bu kadar oldu.
olsun canm gayet iyi direk yağ yaktgn için böyledir spor yapınca daha az gidiyor ama ben ölçüm yaptryrm arada gidenler direk yağdan gitmiş oluyor canm sen ölçüm tabiki yapiyorsan mezure ile incelmenden net anlarsn zatenKız valla gitti kupaben de bu hafta tırt
Sadece 400 gramcik gitti
Geçen hafta 63.1
Bu hafta 62.7
Yüzde %0,63
Çok utanarak yazıyorum
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:86.6
Fark:+ 1.1
(@deadline kaptanim ve değerli takım arkadaşlarım inş bu hafta bi düzene gircem.
Yoksa izne ayrilcam takimin ortalamasini düşürüyorum.)
Hayırlı cumalar...
ilk hafta ödem atiliyor canm ondan ilk hafta yüksek giderPazartesinden itibaren diyetteyim bu arada, o gün 52.9'dum şimdi 51.9 çıktım. Normalde 2 haftada 1 kilo veririm noldu acaba Merkür mü geri geldi ay mı gitti
canm harikasin hep soyluyorum bir haftada bu rakam zaten normal üstü biliyorsun sen ödem atmakla kalmamış yağ da yakmışsn resmenhariksan canmm harika süper
Dun menu yazamadim.
Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 dilim ekmek
2-3 catal peynir
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
Su
Ogle:
1 tabak sebze yemegi (sebzeler taninmayacak hale gelene kadar pisirilmisti o yuzden kimlik tespiti yapamadim)
1/2 kase yogurt
1/2 kase kozlenmis biber salata
Ara:
Sutsuz sekersiz kahve
Su
Ikindi:
Yogurtlu biber salatasi
Su
40 dk spor
Bol su
Eve gidince:
Peynirli omlet (1 yumurta ve bir parca peynirle)
aaayyy canm sorma başıma neler geldiEyvah tartıyı bulursan bomba gelicek sanırm.blonde ambition takım arkadaşım nerelerdesin hadi destek at da kupayı kaldıralım bu hafta.
hosgeldin canmMerhaba ben de takımla Zayıflamak istiyorum beni de aranıza alsan olurrrmmmmuu?
Merhaba ben de takımla Zayıflamak istiyorum beni de aranıza alsan olurrrmmmmuu?
aaayyy canm sorma başıma neler gelditarti resmen benle dalga geçti ya depresyona girdim neyse pili çıkar tak derken düzeldi sanırım
sonuç: 72.2 canm şaka gibi neyse
pazar sabah 72.9 dum 5 günlük sonuç 700gr geri gitti ara öncesi kiloya indim sadece tuttuğum ödemi attım galibatuvaletede çıkamadm neyse bunada şükür 72.2 ile listeme aynı yerden giriyorum
evt canm zaten tartida direk bunu görsem sıkıntı yoktuTabiki canım ben ön bilgi vereyim detayları kaptanlarımız yazar. Hergn menü ve yaptığımız sporları bildiriyoruz. Birbirimizi takip ediyoruz. Listeye 2 hafta sonra giriyorsun ancak biz grup içi ayrı bi yarışma yapıyoruz. Şimdilik böyle hoşgeldin diyelim.
Çok iyi canım bence gayet iyi.Daha tuvalete gidememişsin. Tam gaz devam ediyoruz canım benim. Sen yüksek spor yapıyorsun bunun çok çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Bak ben ankaradayken baya yüksek spor yaptığım hafta sabit kalmıştım. Hem verip hem sıkılaşacaksın tam istediğin gibi olcak inşallah. Yeter ki bu sefer diyetini değiştirme ve bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?