Ama daha aciklamadim@Mirafatosmagickk evet kızlar sanırım bu hafta kupa bizim oldu değil mi kaptanım deadline bu hafta alıcaz kupayı demiştim
Bekleyelim bakalımAma daha aciklamadimbirde hiç makan bildirim yapmadı sonuçta belki 3 kilo verdi bilmiyoruz
Ben iki dk kupamla vedalasayim bari de sonuçta kaçırdık biz o kesinBekleyelim bakalım
ya ne kadar güzel sağlıklı beslenerek daha önce vermişsin zaten yine yaparsın zaten kısa sürede almışsın ya üzerine oturmadan gondermesi kolay olur nasıldır program düşünüyorsun sporla falan aran nasilAslında 9 yıldır diyet yapıyorum.uzun verdim aldim ama 73 kiloydum ilk basladgmda.saglikli beslenerek 53 e indim.geçen sene yo yo diyeti le 50 kiloya indim ama sonuçta 3 4 aya 57 ye çıktım. Bu sefer vadede sağlık li vereceğim kilolarımi
Bence sağlıklı beslenerek yine verebilirsin menülerini yazmaya başla tamam mı yazınca da beni etiketleKaratay diyeti yapiyorum.spor yok fakat yurus yapıyorum çok hareketliyim 1.5 kiloverdim 6 gunde
Kısa süreli vedalaşma bebeğim üzülme haftaya yine bizimdirBen iki dk kupamla vedalasayim bari de sonuçta kaçırdık biz o kesin
Süpersiniz kızlar@Mirafatosmagickk evet kızlar sanırım bu hafta kupa bizim oldu değil mi kaptanım deadline bu hafta alıcaz kupayı demiştim
ayyy keşke ama benım kupam gitti bu haftalıkAma daha aciklamadimbirde hiç makan bildirim yapmadı sonuçta belki 3 kilo verdi bilmiyoruz
fazla sevınmeyınnnn yıhuuuuuayyy keşke ama benım kupam gitti bu haftalık
çok özur dılerım kızlar iş çıkışı uğramam gerekıyodu bıryerleere anca geldim.55,5 aynı verılen kg yok malesef =(hicmakam canm ne yaptın tartilabildin mi ??
Canım ben sana bi iki cevap yazdım ama görmedin sanırım sayfaları bi kontrol et istersenKızlar siz nasıl besleniyor. Hangi diyet yapıyorsunuz.
Ne yazdın canım yeni oldugum için. Ola bilir gormedimCanım ben sana bi iki cevap yazdım ama görmedin sanırım sayfaları bi kontrol et istersen
Tamam canım ben de bakmaya gelmiştim eline saglik***1. TAKIM 563. ETAP***
caroline84 (85.5/86.6/+1.1/-%1.45)
zms rainbow (65//%) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
berceste_(84.4///%)kilosu sabit
Xeroderma_pig (63.8/63.7/0.1/%0.16) mezun olmak istiyor
chihiro79 (62///%)kilosu sabit
Miramed (67.9///%) 1.kez bildirim yapmadi
hicmakam(55.5//%)kilosu sabit
Sevilay80 (75,3/74.8/0.5%0.036) 546. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
Mirafatos (72,2/72.2/%0) 560. etaptabildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
nil u mihr(75.5/74/1.5/%1.98)Yeni üye 438. Etap 3. Takimdan Afife lale ismiyle mezun olan uye geri dondu başlangıç tarihi 7 mart başlangıç kilo 76.9 hedef 59
1. takım ortalaması:%0.072
deadline
canm paylaşıyorum
Yeşilin büyüsü Karatay usulu besleniyor sana onu yazmıştı ben diyetisyen listem var ona uyuyorumNe yazdın canım yeni oldugum için. Ola bilir gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?