- 26 Şubat 2018
- 198
- 622
- 18
- 30
Ben normalde öyle yapıyorum ama börek sonrası bı yapma zorunluluğu hissettimaklım almıyor maden değilim tartiya ilk çıktığımda o rakam niye çıktı kafamda deli sorular arkadaşıma gidip tartilicam keşke dün spor yapmasaydk ya o konuda hata ettik canm dün kasları dinlendirmemiz lazm dı bidaha perşembe spor yapmayalm cnm cuma tartı sonrası yapalm
Canım zms ve miramed izne ayıldı diye biliyorum ben.
Sağol canım deneyeyim bunları ama kayısı işe yaramıyor bende
Miramed için oylama bekliyoruz canm o yüzden bu hafta ayıramiyoruz da belki yine de bildirim yapar diye bekliyorumCanım zms ve miramed izne ayıldı diye biliyorum ben.
Canım düzene girsen herşey lolaybolacak ama toparlabamadinzi bir türlü gitme ama geri dön takıma herşey düzelir bırakırsan daha fazlasını alırsınÇok utanarak yazıyorum
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:86.6
Fark:+ 1.1
(deadline kaptanim ve değerli takım arkadaşlarım inş bu hafta bi düzene gircem.
Yoksa izne ayrilcam takimin ortalamasini düşürüyorum.)
Hayırlı cumalar...
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah bekleriz seni tabiki arada da uğra bizeSlm arkadaşlar yazmasam da sizleri takip ediyorum burayı bıraktığımda 73 kiloydum aralıkta ki bebek düşünce 74 kaldım bir kilo geldi su anda 77 kiloyum sağlıkla bebegime kavuşup araniza katilicam inşallah
Pazartesinden itibaren diyetteyim bu arada, o gün 52.9'dum şimdi 51.9 çıktım. Normalde 2 haftada 1 kilo veririm noldu acaba Merkür mü geri geldi ay mı gitti
Hoşgeldin canım ilk sayfada genel kurallarımiz var okursan iyi olur boyun ne kadar calisiyormusun spor yapma durumların nasıl belli yaptığın bir şey varmı kilo vermek içinherkese günaydın bu sabah tartıldım 66.6 kiloyum hedefim 57 kilo olmak bende katılmak istiyorum aslında üye olmadan önce de takip ediyordum forumu şimdi katılmanın faydalı olacağını düşündüm
tabiki canım hoş geldin biraz kendinden bahsedermisin kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsunn neden kilo vermek istiyorsun sporla aran nasılMerhaba ben de takımla Zayıflamak istiyorum beni de aranıza alsan olurrrmmmmuu?
işe gelıp gıderken unuttum aç karnına tartılmam lazım akşam yazarım inşallahCanım zms ve miramed izne ayıldı diye biliyorum ben.
Canım sana yorum yapmışlar ama arada kaynamışArkadaslar benle ilgilenen galiba yok biraz bilgi verirseniz sevinirim. Nasıl yarisiyoorsunuz neler yapıyorsunuz.
Akşam kaçta tartilirsin canım akşam bizim listeyi paylaşmamiz lazim paylaşım alanında yoksa ceza yeriz 5 buçuğa kadar yazabilir misin en geça
işe gelıp gıderken unuttum aç karnına tartılmam lazım akşam yazarım inşallah
Oluyor öyle canım sikma canını haftaya bakalım biyer eksik falan yapıyor olabilirsin yada az su içiyor olabilirsin belki ödem yapıyordurdeadline @caroline84
2 gun once 83 u gördüm ama bu sabah 84.4 geldim acaba ben 84 altı yazamayacakmiyim hiç
Gecen hafta 84.4
Bu hafta Güncel
Keşke görüşebilsek canım ne iyi olurdu ama gaziemirdeyim canım ben uzak malesef foto paylaşırdık Y YesilinBuyusu de kıskandirirdikkiskanırsın karışmam ona göre magickk canm ablan nerde oturuyordu tatlm ben karşıyaka merkezde oturyorm canm sahile yakın ksk çarşı biliyormusun cnm evim orda benim buluşup bir kahve icebiliriz hakikaten ayarliyalm sen dönmeden cnm
evet yazarım 5 te çıkıyorum gıder gıtmezx yzarım canım=)Akşam kaçta tartilirsin canım akşam bizim listeyi paylaşmamiz lazim paylaşım alanında yoksa ceza yeriz 5 buçuğa kadar yazabilir misin en geç
Evet cepte hakettin benceKaptanım,deadline benim bu haftaki ödülüm cepte degil mi)) isteyince kullanmak uzere:)
tamam canım bekliyoruzevet yaqzarı
evet yazarım 5 te çıkıyorum gıder gıtmezx yzarım canım=)
Ya verebilirsin bak biraz sıkı tutman lazım çünkü vermen gereken kilo azaldikca yavaş vereceksin sakın pes etme bubiste en önemli şey sabır yeni mi başladn yoksa daha önce biraz verdin miBen 160 Boyum.57.10kilom.47 kilo olmak istiyorum.karatay diyeti yapiyorum.aslinda ekimde 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?