Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben normalde öyle yapıyorum ama börek sonrası bı yapma zorunluluğu hissettim

***1. TAKIM 563. ETAP***

caroline84 (85.5/86.6/+1.1/-%1.45)
zms rainbow (65//%) izne ayrılmak istiyor
berceste_(84.4///%)kilosu sabit
Xeroderma_pig (63.8/63.7/0.1/%0.16) mezun olmak istiyor
chihiro79 (62///%)kilosu sabit
Miramed (67.9///%) bildirim yapmadi
hicmakam(55.5//%)
Sevilay80 (75,3/74.8/0.5%0.036) 546. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü

Mirafatos (72,2/72.2/%0) 560. etaptabildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
nil u mihr(75.5/74/1.5/%1.98)Yeni üye 438. Etap 3. Takimdan Afife lale ismiyle mezun olan uye geri dondu başlangıç tarihi 7 mart başlangıç kilo 76.9 hedef 59

1. takım ortalaması:%

deadline

Canım düzene girsen herşey lolaybolacak ama toparlabamadinzi bir türlü gitme ama geri dön takıma herşey düzelir bırakırsan daha fazlasını alırsın

Slm arkadaşlar yazmasam da sizleri takip ediyorum burayı bıraktığımda 73 kiloydum aralıkta ki bebek düşünce 74 kaldım bir kilo geldi su anda 77 kiloyum sağlıkla bebegime kavuşup araniza katilicam inşallah
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah bekleriz seni tabiki arada da uğra bize
Pazartesinden itibaren diyetteyim bu arada, o gün 52.9'dum şimdi 51.9 çıktım. Normalde 2 haftada 1 kilo veririm noldu acaba Merkür mü geri geldi ay mı gitti
e yani çok güzel olmuş hep böyle devam etsin inşallah diyelim
herkese günaydın bu sabah tartıldım 66.6 kiloyum hedefim 57 kilo olmak bende katılmak istiyorum aslında üye olmadan önce de takip ediyordum forumu şimdi katılmanın faydalı olacağını düşündüm
Hoşgeldin canım ilk sayfada genel kurallarımiz var okursan iyi olur boyun ne kadar calisiyormusun spor yapma durumların nasıl belli yaptığın bir şey varmı kilo vermek için biz hergün menü paylaşıyoruz yaptığımız spor varsa onunla beraber kendi içimiz de de yarış yapıyoruz her hafta ama.onun disinda senin iki hafta deneme süren var 2 hafta sonunda eğer düzenli takımda olursan uyum sağlarsan listede oluyorsun
Merhaba ben de takımla Zayıflamak istiyorum beni de aranıza alsan olurrrmmmmuu?
tabiki canım hoş geldin biraz kendinden bahsedermisin kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsunn neden kilo vermek istiyorsun sporla aran nasıl
Burda hergün menü paylaşıyoruz canım yaptigin sporla birlikte her cuma öğlene kadar kilo bildirimi yapıyoruz birbirimizi takip ediyoruz takım içi kendi aramızda yarışıyoruz ama asil takımlar arası yarışa dahil olman için ikihafta deneme süren var 2 hafta sonunda duruma göre listeye girebiliyorsun senin aktifligine ve cabana bagli

Arkadaslar benle ilgilenen galiba yok biraz bilgi verirseniz sevinirim. Nasıl yarisiyoorsunuz neler yapıyorsunuz.
Canım sana yorum yapmışlar ama arada kaynamış bu arada kaptan yardımcımız caroline84 ve blugreeneyes ama onun dışında sorularini falan takımdaki herkese sorabilirsin

deadline @caroline84
2 gun once 83 u gördüm ama bu sabah 84.4 geldim acaba ben 84 altı yazamayacakmiyim hiç

Gecen hafta 84.4
Bu hafta Güncel
Oluyor öyle canım sikma canını haftaya bakalım biyer eksik falan yapıyor olabilirsin yada az su içiyor olabilirsin belki ödem yapıyordur

Keşke görüşebilsek canım ne iyi olurdu ama gaziemirdeyim canım ben uzak malesef foto paylaşırdık Y YesilinBuyusu de kıskandirirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…