Evet canım akşamkarı toplu olarak yada ertesi sabah topu olarak yazıyoruzGünlük yediğimiz menüleri buraya yazıyoruz acaba
Evet canm buraya yaziyoruzGünlük yediğimiz menüleri buraya yazıyoruz acaba
erken saatte yemişsin ya başka bişey yemezsen abartılı değil bence ama baya yoğurtlu bir gün olmuşO zaman ben yazayım sabah 1.5 kase kendi yaptığım yoğurt yedim.saat 3 4 gibi 2 kase ayran çorbası 1 dolu kab ıspanak 1 hurma 3 4 tane kuru küçük meyve.1 parça cukulata. 2.5litre su yarım saat yurus. Bol hareket. ..ayran çorbası abartılı oldu galiba
herşey adetle alakalı canım düzensizlikler böyle oluyor bu haftada adet haftasındayım dediğin gibi eğer yine 83 olmazsam doktoruma danısacam hiç kacamak yapmıyorum çünküOluyor öyle canım sikma canını haftaya bakalım biyer eksik falan yapıyor olabilirsin yada az su içiyor olabilirsin belki ödem yapıyordur
Yarışma sonuclandi
Ve kupamız Y YesilinBuyusu ne gidiyor
Grup olarak ta 3. Gruba gidiyor
Tebrikler L Lavinya312 tebrikler Y YesilinBuyusu
Bu haftaki yarışmamızı azimle hırsla kazanan arkadaşlarimizi tebrik ediyoruz bir sonraki hafta bu neden siz olmayasınız
Y YesilinBuyusu süpersin canm tebrikler
N nil u mihr canm bu hafta takımın ortalaması senin sayende eksiye düşmedi azmin ve başarın için tebrik ediyorum seni
Önemli değil canım seni izne ayiramadim oylama yapılıyor yeni listeye girdiğin için belli bir süre geçmesi gerekiyor oylama.sonuçlanırsa haftaya izne ayrılacağım haberin olsun canını sıkma hem de herşeyin bir çözümü vardır elbet gönlünü ferah tut allah herşeyi gönlünce versinKısıra bakmayın arkadaşlar ara ara giriyorum ama fazla yazamıyorum bende durumlar daha çok karıştı kafam allak bullak kabus gibi bi hafta geçiriyorum bitmek bilmedi ne tarihten nede günlerden saatlerden haberim var özür dilerim hepinizden en kısa zamanda görüşmek üzere inşallah
kaptann @Mirafatos beni takip edecekti ama((YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ
Eşleşmeler
1. Grupcaroline84 -1.45 berceste_ sabit
2. Grup iptal
3. Grup
magickk izinli ve Y YesilinBuyusu 3.16 ve @Mirafatos 0.97
4. Grup
chihiro79 sabit
ve @nil u mihr ve 1.98hicmakam
Sabit
5. Grup
deadline sabit ve bluegreeneyes 0.63
sevilay80 0.26
**1. TAKIM 563. ETAP***
caroline84 (85.5/86.6/+1.1/-%1.45)
zms rainbow (65//%) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
berceste_(84.4///%)kilosu sabit
Xeroderma_pig (63.8/63.7/0.1/%0.16) mezun olmak istiyor
chihiro79 (62///%)kilosu sabit
Miramed (67.9///%) 1.kez bildirim yapmadi
hicmakam(55.5//%)kilosu sabit
Sevilay80 (75,3/74.8/0.5%0.036) 546. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
Mirafatos (72,2/72.2/%0) 560. etaptabildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
nil u mihr(75.5/74/1.5/%1.98)Yeni üye 438. Etap 3. Takimdan Afife lale ismiyle mezun olan uye geri dondu başlangıç tarihi 7 mart başlangıç kilo 76.9 hedef 59
1. takım ortalaması:%0.072
eveeeet)))Kızlar esletirmeleri karistiracagim biraz herkes birbiriyle yarışacak yine birde gruplari kaldiriyorum haftasonu liste yapacağım yeni seyler kurallar aktiviteler getireceğim ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?