Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ

Eşleşmeler
1. Grup caroline84 -1.45 berceste_ sabit

2. Grup iptal

3. Grup
magickk izinli ve Y YesilinBuyusu 3.16 ve @Mirafatos 0.97

4. Grup
chihiro79 sabit
ve @nil u mihr ve 1.98 hicmakam
Sabit
5. Grup
deadline sabit ve bluegreeneyes 0.63
sevilay80 0.26

**1. TAKIM 563. ETAP***

caroline84 (85.5/86.6/+1.1/-%1.45)
zms rainbow (65//%) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
berceste_(84.4///%)kilosu sabit
Xeroderma_pig (63.8/63.7/0.1/%0.16) mezun olmak istiyor
chihiro79 (62///%)kilosu sabit
Miramed (67.9///%) 1.kez bildirim yapmadi
hicmakam(55.5//%)kilosu sabit
Sevilay80 (75,3/74.8/0.5%0.036) 546. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
Mirafatos (72,2/72.2/%0) 560. etaptabildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
nil u mihr(75.5/74/1.5/%1.98)Yeni üye 438. Etap 3. Takimdan Afife lale ismiyle mezun olan uye geri dondu başlangıç tarihi 7 mart başlangıç kilo 76.9 hedef 59

1. takım ortalaması:%0.072

Son düzenleme:
Kızlar izinler mezunlar ve izinden dönenlerle çok sıkıntılı bir liste oldu haftaya lütfen herkes daha dikkatli olsun menülerinizi paylaşmayı unutmayın spor yapın kaçamak yapmayın tuvalette banyo da bile olsa hareket etmeye çalışin hergün 100 kere yerinizde zıplayın uyandığınızda 20 kere yerinizde ziplarsaniz metabolizmanızı sizden önce uyandirisiniz ve en önemlisi günde 2 lt su için en az su icmezseniz kilo veremezsiniz

erken saatte yemişsin ya başka bişey yemezsen abartılı değil bence ama baya yoğurtlu bir gün olmuş

Oluyor öyle canım sikma canını haftaya bakalım biyer eksik falan yapıyor olabilirsin yada az su içiyor olabilirsin belki ödem yapıyordur
herşey adetle alakalı canım düzensizlikler böyle oluyor bu haftada adet haftasındayım dediğin gibi eğer yine 83 olmazsam doktoruma danısacam hiç kacamak yapmıyorum çünkü

Canım çok teşekkür ederim ancak yanlış olmuş miramed değil @Mirafatos benim takım arkadaşım.

Y YesilinBuyusu süpersin canm tebrikler
N nil u mihr canm bu hafta takımın ortalaması senin sayende eksiye düşmedi azmin ve başarın için tebrik ediyorum seni

Çok teşekkür ederim.

Kısıra bakmayın arkadaşlar ara ara giriyorum ama fazla yazamıyorum bende durumlar daha çok karıştı kafam allak bullak kabus gibi bi hafta geçiriyorum bitmek bilmedi ne tarihten nede günlerden saatlerden haberim var özür dilerim hepinizden en kısa zamanda görüşmek üzere inşallah

Önemli değil canım seni izne ayiramadim oylama yapılıyor yeni listeye girdiğin için belli bir süre geçmesi gerekiyor oylama.sonuçlanırsa haftaya izne ayrılacağım haberin olsun canını sıkma hem de herşeyin bir çözümü vardır elbet gönlünü ferah tut allah herşeyi gönlünce versin

kaptann @Mirafatos beni takip edecekti ama((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…