Bu gecen haftaki canım bu hafta değiştireceğimkaptannblonde ambition beni takip edecekti ama((
estagfirullah. senin sporlar azim veriyor... ins devam ederiz daha ask sevkle))Y YesilinBuyusu süpersin canm tebrikler
N nil u mihr canm bu hafta takımın ortalaması senin sayende eksiye düşmedi azmin ve başarın için tebrik ediyorum seni
menum
sabah
1 kk peynir
1 zeytin
1 ceviz
1 has yumurta
oglen
1 kase yogurt
1 dilim kepekli ekmk
aksam
1 kase bugday asi corb
1 kase sehriye cirb
2 dilim kepek ekm(kucuk dilm)
aralarda toplam 1 sekersz kahve 1 elma 2 ceviz
su: zooorla 1.5
yuruyus: 1 saatten fazla
Tabiki canım katılabilirsin kendini tanitabilirmisin boyun kilon kaç hedefin neİyi akşamlar kızlar.ve kaptanımdeadline :) Az önce üye arayan takımlarda linki görüp geldim aranıza katılabilir miyim acaba?
Tamam canım kendine ve menülerine dikkat etkizlar ctesi pazar cok yogunum. 9+9=18 sa dersim var. menuler gecikse de bi gun sonra atarim ins. bi de bu iki gun ayakta kalacak halim olmuyor normalde. ekstra yurumem ve spor yapmam imkansiz yani.. simdiden haber vereyim dedim:)
Merhaba canım 36 yaşındayım boyum 1.68 kilom 67 genellikle 60ı geçmezdim son birkaç ayda hiç dikkat etmeyince böyle oldu 10 sene öncesine kadar 55lerde gezinirken yıllar geçtikçe Üstüne koyarak devam etti ama ben bu gidişe dur demek istiyorum şu andan itibaren:))Hedefim 55 aslında 60 yeter ama kilo alma opsiyonuyla 5 kilo altını hedefliyorum, inşallah başarabilirim başarabiliriz hep birlikte:)Tabiki canım katılabilirsin kendini tanitabilirmisin boyun kilon kaç hedefin ne
Süper olurKızlar esletirmeleri karistiracagim biraz herkes birbiriyle yarışacak yine birde gruplari kaldiriyorum haftasonu liste yapacağım yeni seyler kurallar aktiviteler getireceğim ne dersiniz
Teşekkürler canm :) sen su konusunda sıkıntı yaşıyorsun onu da bı halletsen emin ol daha da güzel olacakestagfirullah. senin sporlar azim veriyor... ins devam ederiz daha ask sevkle))
Ya çok iyi canım en azından oturmuş kilolarin yok daha hızlı verebilirsin zaten ilk haftalarda ödemler falan hızlı gider hedefine yaklaşırsinMerhaba canım 36 yaşındayım boyum 1.68 kilom 67 genellikle 60ı geçmezdim son birkaç ayda hiç dikkat etmeyince böyle oldu 10 sene öncesine kadar 55lerde gezinirken yıllar geçtikçe Üstüne koyarak devam etti ama ben bu gidişe dur demek istiyorum şu andan itibaren:))Hedefim 55 aslında 60 yeter ama kilo alma opsiyonuyla 5 kilo altını hedefliyorum, inşallah başarabilirim başarabiliriz hep birlikte:)
yaaaa 3.grupta ben vardm burda niye miramed yazıyorYarışma sonuclandi
Ve kupamız Y YesilinBuyusu ne gidiyor
Grup olarak ta 3. Gruba gidiyor
Tebrikler @Miramed tebrikler Y YesilinBuyusu
Bu haftaki yarışmamızı azimle hırsla kazanan arkadaşlarimizi tebrik ediyoruz bir sonraki hafta bu neden siz olmayasınız
Biraz tembelim bugünlerde
Az önce onun açıklamasını yapıyordum küçük bir etiketleme hatası olmuşyaaaa 3.grupta ben vardm burda niye miramed yazıyor
Ya arada mesela yürüyüş spor hareketlilik ekleyelim meselaBiraz tembelim bugünlerde
Kitap oku, film-dizi izle şeklinde geçiyor günlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?