Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tamam canım hergün menümü suyumu sporumu yazarım takip edip katılırım ve inşallah 2 hafta sonra listeye girerim:)

Ya arada mesela yürüyüş spor hareketlilik ekleyelim mesela ne okuyorsun genelde ne izliyorsun merak ettim ama
valla ameliyat sebebiyle 1 aydır yatıyorum, yeni hareketlendim o yüzden alışmışım yatmaya yoksa jillian michaels yapmayı hedeflemiştim.
Elime ne geçse okuyorum, şu an Havva'nın üç kızı var elimde. Film-dizi de netflixten bir şeyler bulmaya çalışıhorum. En son Kelebeğin Rüyasını izledim, Kıvançtan dolago önyargılıydım ama iyi oyunculuk çıkarmış
Yalnız 5 sene önceki spor salonu kartımın fotosunu buldum. Yağ oranım %18'miş. Şimdi %28

Gireceğine ve kısa zamanda mezun olacağına eminim çalışıyormusun evde misin evli misin sık girebiliyormusun
Güvenini boşa çıkarmayacağım inşallah canım:) Evliyim 5 yaşında bir kızım 3 yaşında 1 oğlum var çalışıyorum memurum.Her fırsatta burdayım bundan sonra:))

Neden ameliyat olmuştun geçmiş olsun yine yaparsın yağ oranın iyiymiş baya şimdi de çok azıcık fazla ya o öyle çok değil üzülme

Xeroderma_pig spor listesi yapsam katılmak istermisin seni de ekleyelim mi kontrol için hem daha aktif yaparsın
Haftanın bir veya iki günü platese başladım. Bitiminde kardioda yapıyorum.
Aktif yazabileceğimi sanmıyorum canım. Okul ve ev çok yoğun. Belki daha sonra :)

Neden ameliyat olmuştun geçmiş olsun yine yaparsın yağ oranın iyiymiş baya şimdi de çok azıcık fazla ya o öyle çok değil üzülme
teşekkürler, el kemiğinde kist vardı o alındı.
Spora başlamam lazım onun için, hem zayıftım hem fittim. Şimdi her şey tersine döndü

menü paylaşımı yapamamıştım bugün

sabah: peynirli kırmızı biber tostu,çay

Ara:bir kupa sütlü kahve

öğlen:tavuk,yoğurt,salata

Ara: latte içtim

Akşam: salata,et sote

spor yapmadım ama çok uzun saatler dışardaydm kızlarla dışarda gezerken baya yürümüş olduk

Kuşlarınız gelmiş ya hemen yapmış kazen teşekkür ederiz birde seni yardimci kadrosuna eklettim haberin olsun
Güzel oldu böyle tamamdr kaptanim sıkıntı yok orda yazmasa da yardımcı oluyordum :)
teşekkürler, el kemiğinde kist vardı o alındı.
Spora başlamam lazım onun için, hem zayıftım hem fittim. Şimdi her şey tersine döndü
Geçmiş olsun... Herşey duzelir önemli olan sağlıklı olmak
Menü harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…