- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
aaayyy teşekkür ederim canım kaptanm şimdi rahatladimblonde ambition ben seni yazmıştım ya morale nerden çıkmış mirafatos seni yanlış etiketledigim için sana 2 kupa veriyorum
Y YesilinBuyusu sende kusura bakma canım
Tamam canım hergün menümü suyumu sporumu yazarım takip edip katılırım ve inşallah 2 hafta sonra listeye girerim:)Ya çok iyi canım en azından oturmuş kilolarin yok daha hızlı verebilirsin zaten ilk haftalarda ödemler falan hızlı gider hedefine yaklaşırsinhergün menü bildirimi yapıyoruz yaptığın spor ve içtiğin suyla beraber sayfada takipte kal sormak istedigin sorulari herkese sorabilirsin beni bulamazsan birde buraları takip et eşleştirme yapacağım kaçırma 2 hafta deneme süren var eğer aktif ve azimli olursan 2 hafta sonra listede olabilirsin birde en önemli kural cuma öğlene kadar kilo bildirimi yapman gerekiyor
Gireceğine ve kısa zamanda mezun olacağına eminimTamam canım hergün menümü suyumu sporumu yazarım takip edip katılırım ve inşallah 2 hafta sonra listeye girerim:)
valla ameliyat sebebiyle 1 aydır yatıyorum, yeni hareketlendim o yüzden alışmışım yatmayaYa arada mesela yürüyüş spor hareketlilik ekleyelim meselane okuyorsun genelde ne izliyorsun merak ettim ama
canm tebrik ederimestagfirullah. senin sporlar azim veriyor... ins devam ederiz daha ask sevkle))
Güvenini boşa çıkarmayacağım inşallah canım:) Evliyim 5 yaşında bir kızım 3 yaşında 1 oğlum var çalışıyorum memurum.Her fırsatta burdayım bundan sonra:))Gireceğine ve kısa zamanda mezun olacağına eminimçalışıyormusun evde misin evli misin sık girebiliyormusun
Kupanın gitmesi o kadar üzdü ki beni kupayı doğru kişiye bile verememisim bu geçen seneki oscar töreninde önce yanlış filme oscar vermeleri gibi oldu Y YesilinBuyusublonde ambition bluegreeneyes
Uzuntuden kuzum üzüntüden yediremedik kupanın gitmesiniKupanın gitmesi o kadar üzdü ki beni kupayı doğru kişiye bile verememisim bu geçen seneki oscar töreninde önce yanlış filme oscar vermeleri gibi oldu Y YesilinBuyusublonde ambition bluegreeneyes
Neden ameliyat olmuştun geçmiş olsun yine yaparsın yağ oranın iyiymiş baya şimdi de çok azıcık fazla ya o öyle çok değil üzülmevalla ameliyat sebebiyle 1 aydır yatıyorum, yeni hareketlendim o yüzden alışmışım yatmayayoksa jillian michaels yapmayı hedeflemiştim.
Elime ne geçse okuyorum, şu an Havva'nın üç kızı var elimde. Film-dizi de netflixten bir şeyler bulmaya çalışıhorum. En son Kelebeğin Rüyasını izledim, Kıvançtan dolago önyargılıydım ama iyi oyunculuk çıkarmış
Yalnız 5 sene önceki spor salonu kartımın fotosunu buldum. Yağ oranım %18'miş. Şimdi %28
tabiki canım görüşürüz yarınGüvenini boşa çıkarmayacağım inşallah canım:) Evliyim 5 yaşında bir kızım 3 yaşında 1 oğlum var çalışıyorum memurum.Her fırsatta burdayım bundan sonra:))
Kuşlarınız gelmiş ya hemen yapmış kazen teşekkür ederiz birde seni yardimci kadrosuna eklettim haberin olsunUzuntuden kuzum üzüntüden yediremedik kupanın gitmesini
Haftanın bir veya iki günü platese başladım. Bitiminde kardioda yapıyorum.Xeroderma_pig spor listesi yapsam katılmak istermisin seni de ekleyelim mi kontrol için hem daha aktif yaparsın
teşekkürler, el kemiğinde kist vardı o alındı.Neden ameliyat olmuştun geçmiş olsun yine yaparsın yağ oranın iyiymiş baya şimdi de çok azıcık fazla ya o öyle çok değil üzülme
Güzel oldu böyleKuşlarınız gelmiş ya hemen yapmış kazen teşekkür ederiz birde seni yardimci kadrosuna eklettim haberin olsun
Geçmiş olsun... Herşey duzelir önemli olan sağlıklı olmakteşekkürler, el kemiğinde kist vardı o alındı.
Spora başlamam lazım onun için, hem zayıftım hem fittim. Şimdi her şey tersine döndü
Menü harikamenü paylaşımı yapamamıştım bugün
sabah: peynirli kırmızı biber tostu,çay
Ara:bir kupa sütlü kahve
öğlen:tavuk,yoğurt,salata
Ara: latte içtim
Akşam: salata,et sote
spor yapmadım ama çok uzun saatler dışardaydm kızlarla dışarda gezerken baya yürümüş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?