Dün hesaplayamadım ama normalde 750 ml'lik bir şişem var. Ona doldurup içerim.3-4 şişe içiyorum rahat, çok severim suyu.Ya çok güzel bir menü su iciyormusun ne kadar içiyorsun
Su çok önemli canım su sevmen güzel yaniDün hesaplayamadım ama normalde 750 ml'lik bir şişem var. Ona doldurup içerim.3-4 şişe içiyorum rahat, çok severim suyu.
Bugün de spor yapcam inşallah
j
Evet bende öyle düşünüyorum ellerine sopaları merdaneleri alıp bekleyebilirsin şimdiden malzemeleri topla
haftada bir tartiliyorumGünaydın kızlar sağlıklı gün diliyorum akşam menüsü yazmsdm. bugün 100 gr gitmiş. Ben her gün tartlyorum.siz ne aralıkta tartlyosunuz.
canım kilo veren mezun oluyor arada uğruyor genelde de bluegreeneyes baya verdi ama ara verdi izi aldı bir süre şimdi tekrar devam ediyorYa kızlar araniz da bir hayli kilo veren varmi
kek dışında sorun yok canm ama kekben menumu yazayim sabah 3 haslama yumurta 1kab ispanak 1 hurma 3 4 kuru meyve cay.ceyrek dilim kendi yaptigim kek. oglen saat 3 te 2kasik tereyagnda yumurta 2 kab kendi konserve patlcan biber.yarim portakal 2 dilim elma 4 ceviz 10 findik.baya cok oldu yyahu
evet yuruyus ve dans edecem.sabahda yarim saat dans etdim.yedikten sonrakek dışında sorun yok canm ama kekbence telafi için yapabildiğin bir çeşit spor yada dans yap
Ya azerimisin çok seviyorum bende arkadaşım vardı çok tatlı insanlarınız varbence karatay kulturmuze uyan en dogru diyet.insani bezdirmiyor.bu arada ben azeriyim kulturmuzde ayni.kizlar ben sizi coook sevdim.yeni olmama ragmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?