Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ya kızlar araniz da bir hayli kilo veren varmi
canım kilo veren mezun oluyor arada uğruyor genelde de bluegreeneyes baya verdi ama ara verdi izi aldı bir süre şimdi tekrar devam ediyor ama yani 100 küsür kilodan 58 e gelip mezun olanlarda var 70 den 60 a düşüp mezun olan da hedefine bağlı yani Xeroderma_pig var yeni mezun oldu bu hafta görürse cevap verir

kek dışında sorun yok canm ama kek bence telafi için yapabildiğin bir çeşit spor yada dans yap

1.TAKIM KURALLARI:
1. Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Takım kaptanları yardımcıları ve editörler bizler kilo verelim diye fazlasıyla emek harcamaktadırlar. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak üyelere kapımız her zaman açık. Geçici bir hevesle buradaysanız kısa bir süre sonra sıkılıp bırakacaksınız lütfen takımı meşgul etmeyiniz..

2. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 3 gün menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar 1 sarı kart alacak , 3 sarı kart alan arkadaşlar ise deneme süresindeyse 2 hafta listeye girmesi ertelenecek, eğer listede ise listeden çıkarılacak (izinli yada diskalifiye olarak). Bir hafta boyunca eksiksiz ve cezasız menü veren üyenin 1 sarı kartı silinecektir.Her gün sabah bir önceki gün yada aynı gün akşam ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3, Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır kendimizce doğru ve yanlışları yazılacaktır

4. Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir

5.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız

Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Haftalık mesaj sayısı:

Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 14'e kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka 15 dk yada haftada 3 gün 45 dk spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir yada izne ayrılır . Ramazan hariçtir.

11. Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.

yeni uye katılım formu

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

1, takım güncel üyeleri
deadline
caroline84 86.6
bluegreeneyes
yesilinbuyüsü
berceste_ 84.4
chihiro79 62
hicmakam 55.5
Sevilay80 74.8
magickk
Mirafatos 72.2
nil u mihr 74

deneme süresindeki adaylar

saglıklıyasamgunlugum
minemelek2015
Koalina
merkerdemus

menü paylaşımı listesi kontrol edecek kişiler @Mirafatos @magickk herkes menüsünü paylaşınca onları etiketleyecek ve menüsünde uygun görmedikleri şeyler olduğunda altta isimlerinin yanına eksi koyacaklar her hafta liste güncellenecek 3 eksisi olanlara gerekli olan spor cezası verilecek mirafatos ve magickk listeye eksi koyacakları yada ceza verecekleri biri olduğunda beni etiketleyecek ve ilk sayfada eksileri güncelleyeceğim cezaları not düşeceğim

menü listesi 30 mart - 6 nisan arası
@caroline84 mazeretli
bluegreeneyes
Y YesilinBuyusu
berceste_
chihiro79
hicmakam
sevilay80
@magickk izinli
blonde ambition
@Nil u mihr

@Saglikliyasamgunlugumm
M minemelek2015
@Koalina
M merkerdemus

spor listesi kontrol edecek kişiler @bluegreeneyes @deadline Y YesilinBuyusu

hergün spor yapan kişiler bu listeyi sayfada alıntılayacak ve yaptığı sporu yanına ekleyecek ya hergün 15 dk herhangi bişey ip atlama mekik gibi yada haftada 3 gün 45 dk yürüyüş bisiklet vb bir spor yapılacaktır haftada 3 gün mazeretsiz herhangi bir spor yapmayan uyeye eksra spor cezası verilecek ve cezayı da yapmaması ve devam etmesi halinde listeden izine ayrılacaktır

Y YesilinBuyusu ve bluegreeneyes bize spor görevi verdim hergün 15 dk yada 3 gün 45 dk onu kontrol edeceğiz herkes hergün yaptığı sporu liste paylaşacağım oraya ekleyecek cuma yada cumartesi günleri de kim ne yapmış bakacağız ilk sayfada kuralları güncelledim zaten ceza vereceğiz cezalarada birlikte karar vereceğiz ne dersiniz

Kullanıcı Adı : Koalina
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :153
Kilonuz:52
Hedef kilonuz :45
Kilo alma hikayeniz :Ani bir kilo alışım olmadı. Evlendikten sonra beslenme düzenimin değişmesi ve hareketimin azalması sebebiyle kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Her sene 1-2 kilo alarak gidiyorum. Aman canım 1 kilo nedir, 2 kilo çok fazla değil diye düşünmem yüzünden toplamda 10 kilo aldım ve hayatım boyunca olduğum en yüksek kiloya ulaştım.
Daha önce Cuma ZayıflamaYarışmasına katıldınız mı ? Hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…