- 7 Ağustos 2016
- 5.108
- 20.318
- 348
Kahvaltida sut ve 1 kalk bal eklenmis filtre kahve iciyorum. Gun icinde sekersiz 1 fincan Turk kahvesi ve 1 fincan taze hazirlanmis sekersiz sutsuz filtre kahve iciyorum. Kahve konusunda biraz hassasim, Nescafe kahve gibi gelmiyor bana.Kahveyi neskafe mi içiyorsunuz yoksa türk kahvesi mi
Ya geçmiş olsun sağlık önemli bişey ya kiloları verirsin yine spor yaparsın fit olursun pes etme ama öyle hemen olmuyor o işler sabır lazım birazcikteşekkürler, el kemiğinde kist vardı o alındı.
Spora başlamam lazım onun için, hem zayıftım hem fittim. Şimdi her şey tersine döndü
Günaydın canımGünaydın kızlar güzel bir haftasonu dilerim:)
başlarda hergün tartilmak seni motive edebilir ama ilerleyen Zamanlarda motivasyonu düşürüyor genelde haftada 1 yada 2 kere tartilmani öneririm canım en fazla da 3 o da ilk başlar için çünkü bazen yediğimiz bir gıda şişkinlik yapabiliyor 100 gr falan fazla çıkabilirsin mesela moralini bozar ben haftada 1 tartiliyorum genelde bazen 2 oluyor isteGünaydın kızlar sağlıklı gün diliyorum akşam menüsü yazmsdm. bugün 100 gr gitmiş. Ben her gün tartlyorum.siz ne aralıkta tartlyosunuz.
sağol canmGüzel oldu böyletamamdr kaptanim sıkıntı yok orda yazmasa da yardımcı oluyordum :)
Geçmiş olsun... Herşey duzelir önemli olan sağlıklı olmak
Menü harika
canm cuma tartı günümüz yarışmalar duzenleniyor hem takımlar arsi hem gruplar arası yarışyr ve cumalari saat 12 den önce tartılıp kilo bildirimi yapiyoruz ki kaptanımız liste ve yarış sonuçları hazırlıyorGünaydın kızlar sağlıklı gün diliyorum akşam menüsü yazmsdm. bugün 100 gr gitmiş. Ben her gün tartlyorum.siz ne aralıkta tartlyosunuz.
Ama şimdi oldu mucanm cuma tartı günümüz yarışmalar duzenleniyor hem takımlar arsi hem gruplar arası yarışyr ve cumalari saat 12 den önce tartılıp kilo bildirimi yapiyoruz ki kaptanımız liste ve yarış sonuçları hazırlıyoronun dışında ben de senin gibi dayanamayıp her gün tartılanlardanm
waaayyyyy beeeee ne hatunlar var yaAn itibariyle 40 dakika bisiklet sürerek sporumu tamamlamış bulunmaktayımşimdi biraz ütü yapayım akşama kına gecesi var onun için erken çıkacağız yarın aksama geri dönerim görüşürüz :)
evet ya kesinle tam da öyleyimAma şimdi oldu muinsan dayanamıyor tabi haklısın ama yavaş yavaş azaltmalisin kötü alışkanlık spotu gibi oldu
bilmiyorum ki kaptanm elimden gelwn bir şey ise yapmaya çalışırım ama nasl bir görev
Zor bişey değil menü yazanların menülerinde uygunsuz gördüğün şeyler olunca onları listeye ekleyeceksin ben menü listesi yapacağım da ben gözden kaçırırım diye menüleri sana vereyim diyorum magick gelince beraber de yapabilirsinizbilmiyorum ki kaptanm elimden gelwn bir şey ise yapmaya çalışırım ama nasl bir görev
harika tam benlikZor bişey değil menü yazanların menülerinde uygunsuz gördüğün şeyler olunca onları listeye ekleyeceksin ben menü listesi yapacağım da ben gözden kaçırırım diye menüleri sana vereyim diyorum magick gelince beraber de yapabilirsinizbelli sayıda uygunsuz menüsü olana da ceza verelim diyorum
Ya çok güzel bir menü su iciyormusun ne kadar içiyorsunDün yediklerim:
Sabah:
30 gr süzme peynir
5 ad. Zeytin
Domates, salatalık,tere, roka
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen:
Yoğurtlu kabak ve salata,
1 çay bardağı kefir
Ara:
Şekersiz neskafe
Akşam:Balık sote ve salata
Evet bende öyle düşünüyorum ellerine sopaları merdaneleri alıp bekleyebilirsin şimdiden malzemeleri toplaharika tam benlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?