Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menü
07:00 1 haşlanmış yumurta, yarım dilim peynir, 1 domates, 1 dilim tam buğday ekmeği
12:00 4-5 kaşık yumurtalı domates yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği
16:30 1 kuru incir, 1 çay bardağı sut
18:30 2 kâse yer pancarı çorbası, 4 kaşık yoğurt
2.5 litre su
Spor 20 dk bisiklet

Kahveyi neskafe mi içiyorsunuz yoksa türk kahvesi mi
Kahvaltida sut ve 1 kalk bal eklenmis filtre kahve iciyorum. Gun icinde sekersiz 1 fincan Turk kahvesi ve 1 fincan taze hazirlanmis sekersiz sutsuz filtre kahve iciyorum. Kahve konusunda biraz hassasim, Nescafe kahve gibi gelmiyor bana.

Dunki menum:

Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 dilim ekmek
5-6 catal menemen

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
Su

Ogle:
Yarim kavurma
1 kase yogurt

Ikindi:
Sekersiz sutsuz kahve
Su
Biraz kuru meyve ve badem

Aksam (Uygur restoranina gitmistik):
Acili eksili corba
2 kaslk sebzeli pilav
1,5 Cin mantisi (ceviz buyuklugunde)

teşekkürler, el kemiğinde kist vardı o alındı.
Spora başlamam lazım onun için, hem zayıftım hem fittim. Şimdi her şey tersine döndü
Ya geçmiş olsun sağlık önemli bişey ya kiloları verirsin yine spor yaparsın fit olursun pes etme ama öyle hemen olmuyor o işler sabır lazım birazcik
Günaydın kızlar güzel bir haftasonu dilerim:)
Günaydın canım
Günaydın kızlar sağlıklı gün diliyorum akşam menüsü yazmsdm. bugün 100 gr gitmiş. Ben her gün tartlyorum.siz ne aralıkta tartlyosunuz.
başlarda hergün tartilmak seni motive edebilir ama ilerleyen Zamanlarda motivasyonu düşürüyor genelde haftada 1 yada 2 kere tartilmani öneririm canım en fazla da 3 o da ilk başlar için çünkü bazen yediğimiz bir gıda şişkinlik yapabiliyor 100 gr falan fazla çıkabilirsin mesela moralini bozar ben haftada 1 tartiliyorum genelde bazen 2 oluyor iste

Günaydın kızlar sağlıklı gün diliyorum akşam menüsü yazmsdm. bugün 100 gr gitmiş. Ben her gün tartlyorum.siz ne aralıkta tartlyosunuz.
canm cuma tartı günümüz yarışmalar duzenleniyor hem takımlar arsi hem gruplar arası yarışyr ve cumalari saat 12 den önce tartılıp kilo bildirimi yapiyoruz ki kaptanımız liste ve yarış sonuçları hazırlıyor onun dışında ben de senin gibi dayanamayıp her gün tartılanlardanm

Ama şimdi oldu mu insan dayanamıyor tabi haklısın ama yavaş yavaş azaltmalisin kötü alışkanlık spotu gibi oldu

waaayyyyy beeeee ne hatunlar var ya sabah 7 de spor sen bisiklet sürerken ben hala uyuyordum

Ama şimdi oldu mu insan dayanamıyor tabi haklısın ama yavaş yavaş azaltmalisin kötü alışkanlık spotu gibi oldu
evet ya kesinle tam da öyleyim bırakma savaşı veriyor ama bi türlü basaramiyorumhayır azaltmalisin diyorum sonra bu sabah da tartiliym yarn tartilmam diyerek kendimi tartinin üstünde buluyorum yine

bilmiyorum ki kaptanm elimden gelwn bir şey ise yapmaya çalışırım ama nasl bir görev
Zor bişey değil menü yazanların menülerinde uygunsuz gördüğün şeyler olunca onları listeye ekleyeceksin ben menü listesi yapacağım da ben gözden kaçırırım diye menüleri sana vereyim diyorum magick gelince beraber de yapabilirsiniz belli sayıda uygunsuz menüsü olana da ceza verelim diyorum

harika tam benlik

Dün yediklerim:
Sabah:
30 gr süzme peynir
5 ad. Zeytin
Domates, salatalık,tere, roka
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen:
Yoğurtlu kabak ve salata,
1 çay bardağı kefir
Ara:
Şekersiz neskafe
Akşam:Balık sote ve salata
Ya çok güzel bir menü su iciyormusun ne kadar içiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…