- 26 Şubat 2018
- 198
- 622
- 18
- 30
tebrik ederim cok guzel vermissin kilolari.kalanlarida verirrisin insallah.bende karatayla 1.5kilo verdim 1 haftada...
biliyorum canım o yüzden sonradan o görevi Kendime verdim ilk sayfaya da ekledim tablo yaptım oraya menü paylaşanları ve spor yapanları ekleyeceğim mirafatosa da ceza verme görevi verdimÇok sağol canımm
Evet ya ne zor oldu şu kupayı almamız
Est. Canım ikimizin başarısı. Biz birbirimizi güzel motive ediyorz bence aynen devam inşallah.
Ben 9 kilo verdim.
Kaptnım beni görevden azletseniz inanın kafam o kadar sağlam değil. Yoksa tek başıma bile yapmıştım biliyosunuz.
Bence 20 dk jillian baya kalori demekBugünkü menüm:
Sabah:
1 yumurta ile omlet
30 ge süzme peynir
5 tane zeytin
Domates, salatalık,roka ve tere
Ara:2 kayısı
Öğlen:
1 çiğ köfte dürüm ve 1 bardak ayran
Ara:-
Akşam: 1 kase yoğurta 1 elma doğradım
Jillian micheals 6w6p 35 dk yapmam gerekiyordu ama 20. Dkda bıraktım
10 bardak su içtim
Şimdilik böyle, daha bir şey yemeyi düşünmüyorum ama olursa sabah güncellerim
@Mirafatosdeadline
Evet ya ter içinde kalıyorum her seferinde, izlerken iyi basitmiş ne var bunda diyorum amaBence 20 dk jillian baya kalori demek45 dk yürüyüşe eş olabilir gözümde
Tamam canım hemen bakayım aynı anda yazmışız:)Selnurr mwnu yazmayi unutma canım haftasonu diye boslamiyoruz birde ilk sayfayı okursan boş vaktinde çok iyi olur oradaki formu da doldurursan sevinirim
Ben menümü ve sporumu ekledim canım:)Kızlar bugün menü ve sporlardan başladım cumalar o yüzden eksi cumarresi günü menüyazan ve spor yapan ve eklemediklerim unuttuklarım beni etiketlesin lutfen
Evet suyun biraz daha fazla olsaymış çok iyi olurmusMenüm
Sabah&Öğle
1 tane kavurmalı yumurta
2 dilim peynir, domates,yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 avuç badem, ceviz
3 adet gün kurusu kayısı
Akşam
Balık& Salata
1 dilim ekmek
1 litre su & 4400 adım yürüyüş
İlk gün menüm kızlar sabah yürüyüş yaptım biraz sonra kahvaltı ve ardından tüm mutfağı indirdim dolap içleri vs yeni oturabildim bahar temizliği için start vermiş bulunuyorum da:)) inşallah yarın menüm ve suyum daha güzel olur:))
kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılıncave spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın
——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——
[tr][tr][/tr][/tr][tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr] [td]deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Mirafatos [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Selnurr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M merkerdemus [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?