Açılışı yapmışsın canım teşekkürlerKullanıcı Adı : Koalina
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :153
Kilonuz:52
Hedef kilonuz :45
Kilo alma hikayeniz :Ani bir kilo alışım olmadı. Evlendikten sonra beslenme düzenimin değişmesi ve hareketimin azalması sebebiyle kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Her sene 1-2 kilo alarak gidiyorum. Aman canım 1 kilo nedir, 2 kilo çok fazla değil diye düşünmem yüzünden toplamda 10 kilo aldım ve hayatım boyunca olduğum en yüksek kiloya ulaştım.
Daha önce Cuma ZayıflamaYarışmasına katıldınız mı ? Hayır
evet.azeriyim fakat gurcustanda yasiyorum.Ya azerimisin çok seviyorum bende arkadaşım vardı çok tatlı insanlarınız varbende sevdim seni
Ya ne güzel baya ülkeler arası yarışıyorsun şu ane
evet.azeriyim fakat gurcustanda yasiyorum.
buraliyiz ailelikce burada yasiyoruz.kk internetde nasil zayiflarim diye gezinirken buldum o kilolarida burdaki tavsiyelerle vermisdimYa ne güzel baya ülkeler arası yarışıyorsun şu anneden oradasın iş aile falan mı
30 MART- 6 NİSAN | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | @deadline | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
@bluegreeneyes | |||||||||||||||
@caroline84 | |||||||||||||||
@YesilinBuyusu | |||||||||||||||
@Mirafatos | |||||||||||||||
@berceste_ | |||||||||||||||
@chihiro79 | |||||||||||||||
@hicmakam | |||||||||||||||
@sevilay80 | |||||||||||||||
@magickk | |||||||||||||||
@nil u mihr | |||||||||||||||
@Saglikliyasamgunlugumm | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@minemelek2015 | |||||||||||||||
@merkerdemus | |||||||||||||||
tamam kaptanımblonde ambition akşam menünün toplamında dengelenmiş görmezsen ona göre eksi koyabilirsin listeyi ilk sayfaya ekledim ordan kopyala yapıştır birilerine eksi vermeye başladığında haber ver
tamam canm ozamn çok iyi yapmışsne
evet yuruyus ve dans edecem.sabahda yarim saat dans etdim.yedikten sonra
tablo şekline getirdim canım birde günlük menü aylaşımı yapıp yapmayanları takip edeceğiz ben gözden kaçırısam haber verirsin yada o kişi haber versin aramızda eksik kalmasın bildirimitamam kaptanım
sınıfçıyım canım, 2. Sınıflar bu sene :)Açılışı yapmışsın canım teşekkürlerbranşın ne acaba merak ettim
Süpersiniz kızlar
Kupanın gitmesi o kadar üzdü ki beni kupayı doğru kişiye bile verememisim bu geçen seneki oscar töreninde önce yanlış filme oscar vermeleri gibi oldu Y YesilinBuyusublonde ambition bluegreeneyes
vermek istemedin anladk ama bu kadar da belli etmeseydin bari hiihi kaçışı yok aldk o kupayı
Ya kızlar araniz da bir hayli kilo veren varmi
Y YesilinBuyusu vebluegreeneyes bize spor görevi verdim hergün 15 dk yada 3 gün 45 dk onu kontrol edeceğiz herkes hergün yaptığı sporu liste paylaşacağım oraya ekleyecek cuma yada cumartesi günleri de kim ne yapmış bakacağız ilk sayfada kuralları güncelledim zaten ceza vereceğiz cezalarada birlikte karar vereceğiz ne dersiniz
Evet 2 ayda 9 verdim. Karataydan öncede bi 4 kilo vermiştim toplamda 13 kilo verdim aslında. Ama ara verdim ara erince 3 kilo aldım bu hafta 2 bini geri verdim. Hedefim 55 şimdi 64.30 um. Spor da ilave edebilirsem kratay bana çok iyi geliyor. İyi veriyorum. Ancak ben aralarda şaşırtma yapıyorm ve bazı akşamları çok hafif geçiriyorum. Bazen detoks da yapıyorum.yesilin buyusu.karatay yapiyodun degilmi.kac ayda verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?