Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Açılışı yapmışsın canım teşekkürler branşın ne acaba merak ettim

kulanici ad minemelek
yas:23
meslekgrenci
medeni durum:evli
cocuk:2.1kiz 1oglan kizim 5 oglum 3 yasinda
yasadigim yer marneuli
baslangic kilo 58.40
hedef kilo 47
boy 160
zaten cocukluktan beri kiloluyudum 73 kilodan basladi kilo verme seruveni.53 indim saglikli beslenerek.fakat yo yo diyet yapinca 50 ye indim birakinca 58 e ciktim.simdi uzun vadede yine saglikli beslenerek zayiflicam
kilo verme nedenim her zaman citir kiraker olmak istedim.
daha once zayiflama yarismasina katilmadim.

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca ve spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın

——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——

30 MART- 6 NİSANCuma CumartesiPazar Pazartesi SalıÇarşamba Perşembe@deadline
@bluegreeneyes
@caroline84
@YesilinBuyusu
@Mirafatos
@berceste_
@chihiro79
@hicmakam
@sevilay80
@magickk
@nil u mihr
@Saglikliyasamgunlugumm
Koalina
@minemelek2015
@merkerdemus

[/th]
[tr]

[/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Süpersiniz kızlar

Çok sağol canımm

vermek istemedin anladk ama bu kadar da belli etmeseydin bari hiihi kaçışı yok aldk o kupayı

Evet ya ne zor oldu şu kupayı almamız

Y YesilinBuyusu canım disardaydm yeni döndüm harikayiz yaaabiz kazandk sayende canm arkadaşım

Est. Canım ikimizin başarısı. Biz birbirimizi güzel motive ediyorz bence aynen devam inşallah.

Ya kızlar araniz da bir hayli kilo veren varmi

Ben 9 kilo verdim.

Kaptnım beni görevden azletseniz inanın kafam o kadar sağlam değil. Yoksa tek başıma bile yapmıştım biliyosunuz.

Arkadaşlar ay hafta sonlrı çok yoğun oluyorum yazamadım bi türlü. Kahvaltı kavurmalı yumurta 4 çeşit peynir fıstık 1 orta boy muz akşam yemeği normalde karatayda yasak ama canım istedi karpuz ve çilek blonde ambition ya canım yaz geldi mi ben böyle oluyorum yemek yiyemiyorum sadece meyve ve dondurma bunu nasıl kırıcam bilmiyorum. Kışın bile kısa kollu ince bluzlarla gezen biri olduğum için yazın sıcak yemeklere bile dayanamıyorum sıcağı hiç sevmiyorum. Bi düzen yapmam lazım. Bu arada bugün eşimle tüm gün dışardaydık. Baya gezdik yürüyüş yapmış olduk. Spor olarak bunu sayabiliriz. bluegreeneyes deadline ve bi kaç spor salonu gezdik eşimle evime yakın bir yer bulduk asyayı da kabul ettiler. Bi yer daha var ama kapalıydı pazartesi oraya bi gidicem ona göre karar verip başlıycam kızlar. En azından bi yer buldum çok mutluyum. Tüm gün fitness var ve haftada 3 gün plates tam istediğim gibi. Diğer yeri de gezip konuşup hemen başlamayı düşünüyorum.

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 yumurta ile omlet
30 ge süzme peynir
5 tane zeytin
Domates, salatalık,roka ve tere

Ara:2 kayısı

Öğlen:
1 çiğ köfte dürüm ve 1 bardak ayran
Ara:-

Akşam: 1 kase yoğurta 1 elma doğradım
Jillian micheals 6w6p 35 dk yapmam gerekiyordu ama 20. Dkda bıraktım
10 bardak su içtim

Şimdilik böyle, daha bir şey yemeyi düşünmüyorum ama olursa sabah güncellerim
blonde ambition deadline

yesilin buyusu.karatay yapiyodun degilmi.kac ayda verdin
Evet 2 ayda 9 verdim. Karataydan öncede bi 4 kilo vermiştim toplamda 13 kilo verdim aslında. Ama ara verdim ara erince 3 kilo aldım bu hafta 2 bini geri verdim. Hedefim 55 şimdi 64.30 um. Spor da ilave edebilirsem kratay bana çok iyi geliyor. İyi veriyorum. Ancak ben aralarda şaşırtma yapıyorm ve bazı akşamları çok hafif geçiriyorum. Bazen detoks da yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…