Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aynen onları bir azaltsam zaten gerisi gelecek. Kavrulmamış fındık, badem alayım çekirdek yerine ara atıştırmalık en azından daha sağlıklı olur.
evet canm bende bir ara karatay yapiyordum evde ceviz,findik,fistik eksik olmazdi halada oyle ve esimide onlara sarinca aburcuburu birakti normalde cok severdi kesinlikle abur cuburu biraktiriyor kuruyemisler

En son düğüne gidiyorum demişti gelmedi daha seni bu hafta mirafatoslarin gruba alayım 3 kişi olun olur mu bu hafta çok aktif olamayacak galiba bana mesaj atmıştı unuttum blonde ambition N nil u mihr yeşilin buyusuyle 3 unuzsunuz simdilik

En son düğüne gidiyorum demişti gelmedi daha seni bu hafta mirafatoslarin gruba alayım 3 kişi olun olur mu bu hafta çok aktif olamayacak galiba bana mesaj atmıştı unuttum blonde ambition N nil u mihr yeşilin buyusuyle 3 unuzsunuz simdilik

Kaptanim öncelikle emeginize ve yaptiklarinaza teşekkür ederim.

Grubun enerjisini ve yeni kurallari görünce yatmistim hemen kalktim.
Yürüyüş bandimin üstünde çamaşır kurutuyodum kaldirdim ve yürüyorum.

]kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca ve spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın

——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Saglikliyasamgunlugumm [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Menü bildirimlerinde eksik ve yanlış olan var mı blonde ambition sende gördüklerini benim en son ki listemden ekleyebilirmisin alıntı yaptıktan sonra baştaki ve sondaki parantez izindeki QUOTE leri sileceksin parantezlerle beraber ordan simgeleri ekleyeceksin bildirim yapanlara bir baksana yapabiliyormusun bende senin listeden devam ederim gözden kimse kaçmaz yapamazsan da saglik olsun benim listeyi kontrol etsen o da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…