- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Hem de nasılYa çok sevindim
Etli pide, katmer, içli köfte falan da çoktur hani
yemiyoruz işte sivaslılar olarak o kadar iradeliyizHem de nasıl
Diyet topiği burası ciddi olalım
O yemeği duymamıştım merak ettim baktım:)yemiyoruz işte sivaslılar olarak o kadar iradeliyiz
Çerkezim bir de ben gırnişi özledim
evet canm bende bir ara karatay yapiyordum evde ceviz,findik,fistik eksik olmazdi halada oyle ve esimide onlara sarinca aburcuburu birakti normalde cok severdi kesinlikle abur cuburu biraktiriyor kuruyemislerAynen onları bir azaltsam zaten gerisi gelecek. Kavrulmamış fındık, badem alayım çekirdek yerine ara atıştırmalık en azından daha sağlıklı olur.
Pastirmali olsa da yesek sivaslı değilim ama amasyada da piserHemşerim :)
Madımak bizim evde de çok pişer :)
Pastirmali olsa da yesek sivaslı değilim ama amasyada da piser
Amaa bizde yaparız
Madımak benim için hep Sivas ile eşleşmiştir:)
En son düğüne gidiyorum demişti gelmedi dahadeadline kaptanım benim eşim hiç görünmüyor haberiniz var mı dünde sordum size ama bişey demediniz ala alaaaa bu ara benim yazdıklarıma kimse cevap vermiyor ya bildirim mi gitmiyor yoksa ben görünmez mi oluyorum?
En son düğüne gidiyorum demişti gelmedi dahadeadline kaptanım benim eşim hiç görünmüyor haberiniz var mı dünde sordum size ama bişey demediniz ala alaaaa bu ara benim yazdıklarıma kimse cevap vermiyor ya bildirim mi gitmiyor yoksa ben görünmez mi oluyorum?
Y YesilinBuyusu vebluegreeneyes bize spor görevi verdim hergün 15 dk yada 3 gün 45 dk onu kontrol edeceğiz herkes hergün yaptığı sporu liste paylaşacağım oraya ekleyecek cuma yada cumartesi günleri de kim ne yapmış bakacağız ilk sayfada kuralları güncelledim zaten ceza vereceğiz cezalarada birlikte karar vereceğiz ne dersiniz
Ama bak bir işe yarıyormuş zaten 2 ise yarasınKaptanim öncelikle emeginize ve yaptiklarinaza teşekkür ederim.
Grubun enerjisini ve yeni kurallari görünce yatmistim hemen kalktim.
Yürüyüş bandimin üstünde çamaşır kurutuyodum kaldirdim ve yürüyorum.
Asıl listeye 2 hafta sonra canım ama bu hafta da yarışmadasin takım içinde de 1. Seçiyorum herkes dahil listede olmayanlardakaptan beni yarismaya ne zaman aliyorsunuz
bence harika olduEn son düğüne gidiyorum demişti gelmedi dahaseni bu hafta mirafatoslarin gruba alayım 3 kişi olun olur mu bu hafta çok aktif olamayacak galiba bana mesaj atmıştı unuttum blonde ambition N nil u mihr yeşilin buyusuyle 3 unuzsunuz simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?