Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ama bak bir işe yarıyormuş zaten 2 ise yarasın

Kaptanim 35 dk tempolu yürüyüş yaptim.

Cocuklarimda biraz toparlandi (onlarin hastalıklarınn bitecegi yok gibi bi bakayım takım ne yapıyor diye geldim iykide gelmişim bu haftada yapamasam müsade istiycektim ama bırakınca daha kötü oluyorum elimden geleni yapıp devam edeyim.)

Iyi geceler...

Y YesilinBuyusu nerelerdesin canm mesenger da sorun var mesajlar herzaman gelmiyor bana güncelleme iatiyor hafıza da dolu canm burdan yazıyorum ama bugün buraya çok az girdin sen ne oldu

Canım yazdım yazdım kimseden ses soluk çıkmıyo kendi kendime yazıyo gibi oldum ee kendi kendime de sohbet etmeyeyim dedim artık sadece menülerimi sporlarımı yazıyorum ki o da kimsenin umrunda olmadı ben herkesin menüsünü tek tek okuyorum eğer sıkıntılı bişey yoksa beğeniyorum aşırı bişey varsa konuşuyorum ama artık bende kimsenin yazdığıyla ilgilenmiycem günaydın nasılsınız diyorum ona bile zahmet edip cevap veren olmuyor neyse benim motivasyonum iyice gitti yani devam etmek istemiyorum ben artık bu grupta tamamen çıkarırsanız sevinirim deadline

canm ben seninkilere de cvp yazdm hep ama sen görmedin galiba zaten sıkı menü ve spor takibi olunca paylaşmışlar biraz değişti belki ondan sana oyle geldi

canm ben seninkilere de cvp yazdm hep ama sen görmedin galiba zaten sıkı menü ve spor takibi olunca paylaşmışlar biraz değişti belki ondan sana oyle geldi

Canım bana yazılıp da benim görmediğim hiçbir mesaj olmadı geçmişe doğru gidersen fark edersin ancak benim yazıp da kimsenin görmediği veya cevap vermediği çok oldu. Bu söylediğim senin için değil zaten bir tek kale alan sensin. Senin cevap vermediklerini kalabalıktan görmediğini düşünüyorum. Ama yazıyorum ne menüyü okuyan var ne selamımı alan var. Ne güzel biz birbirimizi takip ediyorduk en azından. Başkalarını motive edelim derken bizim motivasyonumuz gitti. Kendi kendime yaz yaz sıkıldım yani anlamı kalmadı. O yüzden gruptan çıkarırsanız gerçekten sevinicem.

chihiro79 hicmakam menü bildirimlerinizi unutmayin
deadline
02.04.2018 menum

Kalkar kalkmaz 500 ml peynir alti suyu

Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli filtre kahve
3-4 catal tuzsuz yumusak peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin

Ara:
Sekersiz sutsuz filtre kahve
300 ml su

Ogle:
Avuc kadar izgara tavuk
1/2 kase yogurt
1 kase taze fasulye
300 ml su

Ara:
1 fincan sutsuz sekersiz kahve
300 ml su

Aksam:
Ufak tavuk incik
500 ml ayran
3 kaslk bulgur pilavi

canim aslinda suyu yemekle degil de en azindan yarim saat sonrasinda icmeye baslasan daha iyi olmaz mi

gunaydın kızlar.
dun sabah;
2 haş.yumurta,yeşilçay. ıkı bardak su.
dün öğlen; melemen,çay,peynır,bır dılım ekmek(buğday),zeytınyağı,zeytin.salata domates(bi kaç parça aldım hepsınden )
dün akşam; işten eve gider gtmez malesef aç karnına çıkolata yedım bır tane aç kalamıyorum,yoğurtlu ıspanak,etli patates,çorba küçük tabak birer tane.ekmek yok.
akşam çayında; çay,cips az birsşey,kek küçük
dün sabah 1000 ip, dün akşam; 1000 ip+35 dak da egzersiz.3 lıtre suyumda tamam.
bu sabah 2 haş yumurta,ıkı bardak su,yeşilçay,öğlene kadar beş bardak su,şimdide granül kave içiyorum

deadline

vakit buldukça spor
Hoşgeldiniz.
Allah evlatlarinizi bagislasin size.
Ve bebegi olmayanlara hayırlısi ile versin.
10 kilo almissiniz fazla degilki.
Ben 40 kilo aldım hamileligimde.
amin teşekkür ederim yok bende 20 küsür aldım verdim birazını işte 10 kilo daha var oğlanın doğumgünü 2 haziran bi 5 kilosunu yollayabilirsem o zamana benden mutlusu yok

Canim Günaydın bu ne sinir böyle???
Ben geceden beri okuyorum yazilan msjlari gayet iyi gidiyosun.
Evede geçtin herhalde? ??
Memnunmusun yeni evinden???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…