Güzel gidiyorsun canım cuma günümüzde birsonuc görürüz bencedun de yazamamistim.dun sabahta ayni seyleri yedim yumurte ceviz findik.saat3 te 2 tabak lahana corbasi kemik li.biz bu yemege bors diyoruz.ve aksam sinameki ictim sanirim o yuzden 300gr gitdi.
Evet beraber iyi 3 lu oldunuz ayirmayacagim sizi önümüzdeki hafta magick gelsin 4 leyecegimbence harika oldu
bugün yapaym diye denedim yapamadm karışık geldi alintidan sonra yerleri karistiririm diye feri sildim yapmadm :)Menü bildirimlerinde eksik ve yanlış olan var mıblonde ambition sende gördüklerini benim en son ki listemden ekleyebilirmisin alıntı yaptıktan sonra baştaki ve sondaki parantez izindeki QUOTE leri sileceksin parantezlerle beraber ordan simgeleri ekleyeceksin bildirim yapanlara bir baksana yapabiliyormusun bende senin listeden devam ederim gözden kimse kaçmaz yapamazsan da saglik olsun benim listeyi kontrol etsen o da olur
Aslında kolay sadece tablo gibi karşına çıkmıyor senin sayman gerekiyor mesela isminin altında yerler varsa iki parantazler arasina yazman lazım cuma dan başlıyor kafan karışırsa öyle sayabilirsin ben öyle yapıyorumbugün yapaym diye denedim yapamadm karışık geldi alintidan sonra yerleri karistiririm diye feri sildim yapmadm :)
Yeşilcay içiyorum ben birde arada diğer bitki caylarindan papatya sinemaki ne varsa içiyorum genelde ama hergün içmiyorum bende birde günde 2 bardaktan fazla bitki çayı önermiyorlar doktorlarkizlar siz bitki cayi iciyormusunuz.ben her gun sinemeki iciyodum sonra zararli oldugnu duydum simdi haftada 1.falan iciyorum.bagirsaklari temizliyor.
Aynen valla nasıl denk geldiyse gerçi tam adet öncesindeyim oldum olacağım şeker isteği çokAma sabah ile öğle arasında bayağı bi zaman vardı. Börek dilimleri küçüktü ıspanağı çoktu hamuru azdı diye kendimi avutuyorum
Ben bu gruptan mezun olmuştum mezun olmadan önceki menülerime benziyor seninki gerçi benim kaçamaklar daha çoktu
Ekle kendimi iyice koyverdim. O eski disiplini bulmakta zorlanmam inşallah. Birden kaçıyor ayar bir de hastalığım sebebiyle ne olacağı belli olmuyor her an bi kortizon filan tam tepetaklak ediyor. Önceye göre avantajım spor salonuna yazıldım onu ekleyebilirim en az haftada üç gün.
evet bir sure sonra bagrsak tenbelligi yapiyormus sinemeki ben yedil cayin faydasini goremedim hic 8 ay falan kullanmsdYeşilcay içiyorum ben birde arada diğer bitki caylarindan papatya sinemaki ne varsa içiyorum genelde ama hergün içmiyorum bende birde günde 2 bardaktan fazla bitki çayı önermiyorlar doktorlar
Ben hedefimin 63 olarak yenilenmesini talep etmiştim carolinden.
Geçen yılki diyetisyene gidip görüştükten sonra hedef kilomu 60dan 63e çektim
kizlar dün aksam rahatszlandim. Serum ins kilo aldirmamistir bana
kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılıncave spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın
——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——
[tr][tr][/tr][/tr][tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr] [td]deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] - [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Saglikliyasamgunlugumm [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] - [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
herkese merhabalar artık bu takımda olduğuma göre kendimden bahsedeyim biraz
evliyim 2 oğlum var biri 4 yasında biri de 10 aylık emziriyorum aynı zamanda öğretmenim ben çalışıyorum bebekte olunca hayatım yoğun geçiyor hamileliğmde çok kilo aldım çoğunu verdim kilolarımın ama zaten kendi kilomda vardı
şimdi 67 kiloyum
57 olmak istiyorum
boyum ise 153
tamamblonde ambition baştaki quoteleri de silsen tam olacakmış benim.adım olan yeri de sileceksin o parantez içini tamamen sileceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?