Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugün yapaym diye denedim yapamadm karışık geldi alintidan sonra yerleri karistiririm diye feri sildim yapmadm :)

bugün yapaym diye denedim yapamadm karışık geldi alintidan sonra yerleri karistiririm diye feri sildim yapmadm :)
Aslında kolay sadece tablo gibi karşına çıkmıyor senin sayman gerekiyor mesela isminin altında yerler varsa iki parantazler arasina yazman lazım cuma dan başlıyor kafan karışırsa öyle sayabilirsin ben öyle yapıyorum

kizlar siz bitki cayi iciyormusunuz.ben her gun sinemeki iciyodum sonra zararli oldugnu duydum simdi haftada 1.falan iciyorum.bagirsaklari temizliyor.
Yeşilcay içiyorum ben birde arada diğer bitki caylarindan papatya sinemaki ne varsa içiyorum genelde ama hergün içmiyorum bende birde günde 2 bardaktan fazla bitki çayı önermiyorlar doktorlar

Rabbim şifa versin.

Yeşilcay içiyorum ben birde arada diğer bitki caylarindan papatya sinemaki ne varsa içiyorum genelde ama hergün içmiyorum bende birde günde 2 bardaktan fazla bitki çayı önermiyorlar doktorlar
evet bir sure sonra bagrsak tenbelligi yapiyormus sinemeki ben yedil cayin faydasini goremedim hic 8 ay falan kullanmsd

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca ve spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın

——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Saglikliyasamgunlugumm [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Son düzenleme:

Hoşgeldiniz.
Allah evlatlarinizi bagislasin size.
Ve bebegi olmayanlara hayırlısi ile versin.
10 kilo almissiniz fazla degilki.
Ben 40 kilo aldım hamileligimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…