Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sagol arkadasim. Sen de kafani takma sıkıntını Rabbim gidersin. Kilo verdikce insan daha mutlu ve umutlu oluyor. Jns bununla telafi edersin ))
inslh canm zaten hayata pozitif bakmadan ve mutlu olmadan yaşayamayanlardanım ben hemen attım kendimi dışarı benim kız bugün annemde bugünü tamamen kendime ayırdım masajla biraz rahatlarm birazda alışveriş filan kafam dağılır zaten

Ben aslında sağlıklı beslenmekten değil üniversiteye kadar çay içmedim, sevemedim bir türlü. Okulda ortamlarda oturdukça biraz biraz içmeye başladım ama yine sevemedim, sonra şekersiz içmeye başlayınca hoşuma gitti tiryaki oldum. Meğer şekermiş benim sevmediğim Kahveyi falan da şekersiz içerim

Bende 20 senedir şeker kullanmıyorum hiçbir içecekte ama belli dönemlerde tatlı krizim oluyor kuru meyveler iyi geliyor sanki :))

Jillian micheals 6w6p bitti. Ben de bittim
Benim yaşadığım yer yürüyüşe pek uygun değil ama madwm takım arkadaşım Selnurr yürüyor akşam da yürüyeyim
Aynen canım en sevdiğim spor yürüyüş işe gidip gelirken sabah akşam yürüyorum toplam 1 saat :)

Kızlar ben daha önce şekersiz 21 günü 3 defa farklı zamanlarda yaptım çok faydasını gördüm 3 kilo kadar da vermiştim hepsinde sağlık açıdından çok faydalı oluyor gerçekten bir hafifleme oluyor şişkinlik, yorgunluk sabah uyanamama gidiyor yani bende öyle olmuştu bir dinçlik gelmişti üstüme

Yok canım est. Bence de bizim ayrılmamız iyi olmadı daha iyi ilerliyorduk bence. burdan deadline kaptanımıza duyurumuzu yapalım da birleştirsin bizi. Bu arada kaydımı yaptırdım ve hemen başladım 1 saat fitness 1 saat plates . Plates yapmayacağım günler 2 saat fitness yapabilirim duruma ve asyaya göre tabi. Sağolsunlar bugün ilgilendiler ama bakalım diğer günler nasıl olacak.

bugjnki menum
sabah
2 cilek
1 hurma

ara:2-3 diyet biskuvi
kahve

oglen
1 kase bugday asi corbasi

ara: 2 cilek 2 hurma

aksam
yarim tabak haslanmis yonca(icinde az yagla kavrulmus kiyma da vardi)
2 dilm kadar kepek ekmwgi
Merhaba,takımlara ve menülere göz atarken yonca yemeğinizi gördüm,çok ilgimi çekti.Bildiğimiz yonca mı bu,ve sebze gibi kullanılabiliyor mu

@merkerdemus hoşgeldin canım spor yapqmayabilirisn ama o kosusturmacada zaten spor olur sana o yüzden gerek yok menülerinize de yaz o zaman

Ben hedefimin 63 olarak yenilenmesini talep etmiştim carolinden.
Geçen yılki diyetisyene gidip görüştükten sonra hedef kilomu 60dan 63e çektim
Ya demeli ya gözden kaçtı yada hedef çekme talebin kabuk olmadı çünkü hala 60 mis seni izne ayırayön o zaman gönlümüzde mezunsun zaten
kizlar dün aksam rahatszlandim. Serum ins kilo aldirmamistir bana
Geçmiş olsun canım bol su iç cumaya daha çok var ödem yapmıştır en fazla

Sabah:
1 dilim peynir
5-6 ad zeytin
Domates,salatalık,tere ve roka
Çay

Öğle:
1.5 kepçe madımak
1 kase yoğurt
1 küçğk çavdar ekmeği

Ara:
4 badem
2 kuru kayısı

Akşam:
6 kaşık kurufasulye
1 koca tabak salata
2 bardak ayran
1 dilim çavdar

Spor: jillian micheals 6w6p
Suyumu,tamamlamadım henüz 1.5 litre içtim.
blonde ambition deadline

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…