- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
kiyamam zor canm çok geçmiş olsunsagol arkadasim. Elh simdi iyiyim. Kalbim sancilandi ctesi epey. Cok yogun ctesi pazar ondan galiba.. sagolasin.
yok canm gerçek adım fatoş zatnhim yaa)) sevindim Fatos tesekkur ederim. Bu arada Fatos dememde sakinca var mi
sagol arkadasim. Sen de kafani takma sıkıntını Rabbim gidersin. Kilo verdikce insan daha mutlu ve umutlu oluyor. Jns bununla telafi edersin ))kiyamam zor canm çok geçmiş olsun
ben doymam herhalde bu menüylecidden mi:)
çok geçmiş olsunsagol arkadasim. Elh simdi iyiyim. Kalbim sancilandi ctesi epey. Cok yogun ctesi pazar ondan galiba.. sagolasin.
inslh canmsagol arkadasim. Sen de kafani takma sıkıntını Rabbim gidersin. Kilo verdikce insan daha mutlu ve umutlu oluyor. Jns bununla telafi edersin ))
canm sende baya az yiyorsun seninkinlede herkes doymaz benceben doymam herhalde bu menüyle
Ben aslında sağlıklı beslenmekten değilharikasn canmbende 10 yılı geçmstr kullanmayali şekeri burdada geçenler de hatta ilk kez birin de rastladm şekerli çay yaznca baya sasrdm genelde diyet ile ilgilenenler sağlıklı beslenmeyede özen gosteriyor ya ondan kimse kullanmiyordu ama şimdi burda biri var ama kimdi o çıksın bakiim bir adım öne
çok teşekkur ederim canım.spor sıkıntı olmazda menulerım sıkıntılı bıraztatlim her gun menu+spor takibi yapilacak. Menu paylasirken @bluegreeneyesdeadline ve blonde ambition tan birini etuketlemelisin bunun icin. haftalik en az uc gun spor olmali. bi de menunde cislar varsa ve sporun yoksa ceza aliyorsun
harikasn canmbende 10 yılı geçmstr kullanmayali şekeri burdada geçenler de hatta ilk kez birin de rastladm şekerli çay yaznca baya sasrdm genelde diyet ile ilgilenenler sağlıklı beslenmeyede özen gosteriyor ya ondan kimse kullanmiyordu ama şimdi burda biri var ama kimdi o çıksın bakiim bir adım öne
Aynen canım en sevdiğim spor yürüyüş işe gidip gelirken sabah akşam yürüyorum toplam 1 saat :)Jillian micheals 6w6p bitti. Ben de bittim
Benim yaşadığım yer yürüyüşe pek uygun değil ama madwm takım arkadaşımSelnurr yürüyor akşam da yürüyeyim
canm kusura bakma arada unutmuşum ya biraz kafam karışık az öncede yazdm cnm sıkkın kahvaltı yapmadm hatta ondan da cnm bize ayrılık yaramadı bak dün ikimizde kaçamak yaptk ama toparlarz diye umuyorummeyveni ye bence çünkü sen bir şey yiyince digerinden kısıp dengeyi sagliyorsun ca bu ara karatay yerine bol meyve içeren kendine uygun diyetleri araştıra bilirsin bence mutlu devam etmek önemli spor önce muz iyi tercih magnezyum deposu spor yapılacağı gün meyve yemende sorun yokk
Merhaba,takımlara ve menülere göz atarken yonca yemeğinizi gördüm,çok ilgimi çekti.Bildiğimiz yonca mı bu,ve sebze gibi kullanılabiliyor mubugjnki menum
sabah
2 cilek
1 hurma
ara:2-3 diyet biskuvi
kahve
oglen
1 kase bugday asi corbasi
ara: 2 cilek 2 hurma
aksam
yarim tabak haslanmis yonca(icinde az yagla kavrulmus kiyma da vardi)
2 dilm kadar kepek ekmwgi
@merkerdemus hoşgeldin canım spor yapqmayabilirisn ama o kosusturmacada zaten spor olur sana o yüzden gerek yokhoşgeldin canm benimfe kızım 4 yaşındaen hareketli oldukları yaş birde sende bebis var maşallah ikisi birlikte yüksek tempo emzirme zaten vücudu çok çalıştiran bir durum bir de kendinde çalışıyormussun tempon baya yüksek deadline bu durumda da yinede spor istiyormuyuz
kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılıncave spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın
——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——
[tr][tr][/tr][/tr][tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr] [td]deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] - [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Selnurr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] - [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
Ya demeli ya gözden kaçtı yada hedef çekme talebin kabuk olmadı çünkü hala 60 mis seni izne ayırayön o zaman gönlümüzde mezunsun zatenBen hedefimin 63 olarak yenilenmesini talep etmiştim carolinden.
Geçen yılki diyetisyene gidip görüştükten sonra hedef kilomu 60dan 63e çektim
Geçmiş olsun canım bol su iç cumaya daha çok var ödem yapmıştır en fazlakizlar dün aksam rahatszlandim. Serum ins kilo aldirmamistir bana
sagol canimçok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?