- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
canim narpuzdu o ya:) pismis kiymanin icine narpuz koyulup az bi suyla pisirilerek yapiliyor. Yagi bol olsa guzel olur da bizim diyetten dolayi cok azdi yagiMerhaba,takımlara ve menülere göz atarken yonca yemeğinizi gördüm,çok ilgimi çekti.Bildiğimiz yonca mı bu,ve sebze gibi kullanılabiliyor mu
Öğle yemeği dikkatimi çekti. Madımağo herkes bilmez :)Sabah:
1 dilim peynir
5-6 ad zeytin
Domates,salatalık,tere ve roka
Çay
Öğle:
1.5 kepçe madımak
1 kase yoğurt
1 küçğk çavdar ekmeği
Ara:
4 badem
2 kuru kayısı
Akşam:
6 kaşık kurufasulye
1 koca tabak salata
2 bardak ayran
1 dilim çavdar
Spor: jillian micheals 6w6p
Suyumu,tamamlamadım henüz 1.5 litre içtim.
blonde ambition deadline
harika olmuş canm hayırlı olsunYok canım est. Bence de bizim ayrılmamız iyi olmadı daha iyi ilerliyorduk bence.burdan deadline kaptanımıza duyurumuzu yapalım da birleştirsin bizi. Bu arada kaydımı yaptırdım ve hemen başladım 1 saat fitness 1 saat plates . Plates yapmayacağım günler 2 saat fitness yapabilirim duruma ve asyaya göre tabi. Sağolsunlar bugün ilgilendiler ama bakalım diğer günler nasıl olacak.
blonde ambition yuruyus 40 dk kadar. Su zoorla 1.5 olsun diye calisacam uyuyana kadar
süper canmSabah:
1 dilim peynir
5-6 ad zeytin
Domates,salatalık,tere ve roka
Çay
Öğle:
1.5 kepçe madımak
1 kase yoğurt
1 küçğk çavdar ekmeği
Ara:
4 badem
2 kuru kayısı
Akşam:
6 kaşık kurufasulye
1 koca tabak salata
2 bardak ayran
1 dilim çavdar
Spor: jillian micheals 6w6p
Suyumu,tamamlamadım henüz 1.5 litre içtim.
blonde ambition deadline
çok güzel afiyet olsun canmmenum
sabah
1.5 sahanda yumrta(iki catallik suckla)
7 yesil zeytin
1 kk peynir
domates saltlk az
2.5 kucuk dilim kepek ekmgi
oglen
1 kase ayran asi corbsi
2 hurma
aksam
1 tabak aysekadin fasulye
1 dilim ekmek
salata
bugun aralarda: 1 kivi,3-4 cilek, kahve
Sivaslıyım :) buzluğa atarım sene boyunca pişiririm. Eşim de bilmez ve pek sevmez.Öğle yemeği dikkatimi çekti. Madımağo herkes bilmez :)
Nerelsiniz :)
canm afiyet olsun cvp yazıyoruz aslında ama arad karşıyormu yada geç dönmüş olada biliyoruz belki ondan öyle gelmiştirAkşam yemeği bol domates biberli tavuk sote ayran fıstık ve minicik muzblonde ambition
nasıl olabildi bukahvaltı : yok
Ara öğün: yok
öğlen:yok
Akşam:çorba,2dilim ekmek,kavurma,2çilek
1 saat yürüyüş 30 dakika plates
deadline
canm morelim bozuktu kahvalti etmedim öğlende bir şey yemeden çıktım evden lazerdi masajdi alisveristi derken vakit geçti istahda yoktu zaten öyle su ile durdum yani 7 yi geçmişti eve girdim masaya hazirlarken ağzıma iki çilek attm sonrada işte bu akşam yemeğini yiyip sporumu yaptmnasıl olabildi bu0 kaloriyle gün bitmişgir
menün ve sporun iyiydi ama o çekirdekten gelen yağlar hiç olmadı heleki cipsBugünkü menüm diyet moduna alışmaya çalışma zamanlarım daha bugün ilk gün yine de biraz fazla ama önceye göre az.
Sabah
1 dilim ekmek
2,5 dilim beyaz peynir
1 bardak yeşil çay
Ara
1 bardak yeşil çay
Öğle
1 kase sebze çorbası
1 parça haşlanmış sade et
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 muz
Ara
1 avuç çekirdek, 4-5 cips
Akşam
Bol peynirli yeşillikli sandviç, 7 zeytin
Su : 2,5 lt su
Spor : 25 squat, 50 yarım mekik. Biliyorum az ama salona gitmedim yarın inşallah gideceğim.deadline
Şu çekirdek cips olmasaydı yediklerimin kalorisi 780 civarıydı miktar olarak ama işte en azından evde çikolata var elimi sürmedim bir de dışardan yiyecektim vazgeçtim bu iyi kısım.
Hemşerim :)Sivaslıyım :) buzluğa atarım sene boyunca pişiririm. Eşim de bilmez ve pek sevmez.
menün ve sporun iyiydi ama o çekirdekten gelen yağlar hiç olmadı heleki cipscanm abur cuburu sağlık için de yeme zaten hemde yemessen diyetin de hiç sorunda kalmiycak sağlıklı zayiflamak için aburcubur yasak
Menüm
Sabah
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 tabak menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 tabak türlü
2 servis kaşığı bulgur
Yoğurtlu semizotu
1 litre su & 6500 adım yürüyüş
Bugün sabah işe yetişeyim diye kahvaltım zayıf oldu ama düne göre 2000 adım fazla attım suyuda inşallah arttıracağım normalde çokmseverim içerim ama koşturmacadan içemedim:)deadline
Hemşerim :)
Madımak bizim evde de çok pişer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?