canim neden cikiyosun ne guzel beraber yarisalim sen de karataycisn bende.ben her gun 100.200gr kilolarim gidiyor senle destek olalim bir birmizeCanım bana yazılıp da benim görmediğim hiçbir mesaj olmadı geçmişe doğru gidersen fark edersin ancak benim yazıp da kimsenin görmediği veya cevap vermediği çok oldu. Bu söylediğim senin için değil zaten bir tek kale alan sensin. Senin cevap vermediklerini kalabalıktan görmediğini düşünüyorum. Ama yazıyorum ne menüyü okuyan var ne selamımı alan var. Ne güzel biz birbirimizi takip ediyorduk en azından. Başkalarını motive edelim derken bizim motivasyonumuz gitti. Kendi kendime yaz yaz sıkıldım yani anlamı kalmadı. O yüzden gruptan çıkarırsanız gerçekten sevinicem.
boyunuz ne kadarBugun adet oldum şukur en azindan o siskinlik gidecek. Sabah 51.8 olarak tartildim ama cok degisiyor bazen 53 de tartildim. Hedef 46 haydi vira bismillah :) Bugün diyet adina olumlu olarak evde sabah baktim kahvaltilik yok disarda normalde standart poğaca alirdim 2 tane ama kalorisi tabii uçuşta. Onun yerine bu kucuk sandevic var peynirli yesillikli onun buyuk degil kucugunden aldim doydum su an yarisi kaldi htta birazdan acikirsam yerim. Spora da gidecegim insallah. Iyice havaya girmek istiyorum.
Canım ben sana kaç kere yazdım ilk geldiğinde bile hemen grubu anlattım sordun kimse cevap vermediğinde ben verdim peki bi düşün bakalım sen benim yazdığım herhangi bir şeye karşılık yazdın mı? Bu sadece senin için değil ama yeni gelen arkadaşlar sadice kendi yazdıkları ve yaptıkları ile ilgilenilsin istiyor biz sizleri gruba alışıralım motive edelim derken biz grup dışı kaldık. Yani en azından anlaştığım bir grup arkadaşım vardı bizi ayırmayın diye rica etmemize rağmen ayrıldık. Neyse sizlere kolay gelsin.canim neden cikiyosun ne guzel beraber yarisalim sen de karataycisn bende.ben her gun 100.200gr kilolarim gidiyor senle destek olalim bir birmize
ya bende yeniyim sonucda.ve hayatim boyuda boyle siteye katilmisligim yok yani.bilmiyorum nasil yazilir nasil edilir en azindan 2 3 haftaya ogrenirim.ben azeriyim hemde Gurcistanda yasiyorum.ayrica arkadasin kimdi.beraber yarisalim destek olalim birbirmize istiyorum
canm ben kendi açımdan seninle mutluyum hatta bizim takıma dün senide aldk birlikte enerjimiz iyi oluyordu ben kalmanı çok isterimCanım bana yazılıp da benim görmediğim hiçbir mesaj olmadı geçmişe doğru gidersen fark edersin ancak benim yazıp da kimsenin görmediği veya cevap vermediği çok oldu. Bu söylediğim senin için değil zaten bir tek kale alan sensin. Senin cevap vermediklerini kalabalıktan görmediğini düşünüyorum. Ama yazıyorum ne menüyü okuyan var ne selamımı alan var. Ne güzel biz birbirimizi takip ediyorduk en azından. Başkalarını motive edelim derken bizim motivasyonumuz gitti. Kendi kendime yaz yaz sıkıldım yani anlamı kalmadı. O yüzden gruptan çıkarırsanız gerçekten sevinicem.
Tebrik ederim canım çok iyi gidiyrosunslm kizlar bugun yazamadim ozurlu sayin bugunku menum:sabah ceeviz yumurta.lahana corbasi.saat 4e gele.tereyagnda yumurta.2.5l su ictim dans etdim yurudum bide.kilom 56.60 oldu insallah cumaya 55.80olurum
Ya bir önceki günü yazmıştı onu yanlış eklemisim demekki@sevilay80 de bugün menü ve spor bilgisi vermedi kaptanım tekrar göz attım ama göremedim
Aa ne oldu ki canım ya bazen alıntı yapıyorum mesela mesajlar bırikince sonra kaybediyorum öyle şeyler oluyor mesajlar karışıyor yoksa neden cevap verilmesin birde ben senin grubu değiştirdim zaten mirafatosla berabersiniz birde Nil u mihr le 3 kedim yani sen motivasyonum düşüyor diyince zaten kendi kafama göre yapmak istemiyorum isteğe göre motive olmanıza gire ekliyorum seni bunlar yıldırmaz gitme lütfenCanım yazdım yazdım kimseden ses soluk çıkmıyo kendi kendime yazıyo gibi oldum ee kendi kendime de sohbet etmeyeyim dedim artık sadece menülerimi sporlarımı yazıyorum ki o da kimsenin umrunda olmadı ben herkesin menüsünü tek tek okuyorum eğer sıkıntılı bişey yoksa beğeniyorum aşırı bişey varsa konuşuyorum ama artık bende kimsenin yazdığıyla ilgilenmiycem günaydın nasılsınız diyorum ona bile zahmet edip cevap veren olmuyor neyse benim motivasyonum iyice gitti yani devam etmek istemiyorum ben artık bu grupta tamamen çıkarırsanız sevinirimdeadline
Olur canım ama dünün menüsü diye yaz yazarken ki bilelimbu arada birşey sorsam günün menüsünü ertesi sabah yazsak olur mu ben akşamları çok giremiyorum yine vakit buldukça girerim tabi de çocukları uyut evi topla derken yatağa sürünerek gidiyorum
Gitme yeşilinbüyüsü gruptan birileri gidince öksüz yetim kalmış gibi hissediyorum birde sana cevap verilmeme falan çok görmedim öyle bişey ilk başta gelen arkadaşlar anlamadığı için gözden kaçırdı bence ama.bunlar seni yıldırmaz ki kendini bırakma lütfen bizi de birakmaCanım ben sana kaç kere yazdım ilk geldiğinde bile hemen grubu anlattım sordun kimse cevap vermediğinde ben verdim peki bi düşün bakalım sen benim yazdığım herhangi bir şeye karşılık yazdın mı? Bu sadece senin için değil ama yeni gelen arkadaşlar sadice kendi yazdıkları ve yaptıkları ile ilgilenilsin istiyor biz sizleri gruba alışıralım motive edelim derken biz grup dışı kaldık. Yani en azından anlaştığım bir grup arkadaşım vardı bizi ayırmayın diye rica etmemize rağmen ayrıldık. Neyse sizlere kolay gelsin.
nasil yaani sen dun hic bisey yemedin ki)) niye listeye girmeyesin ki.. Yuruyusun de vardi
Bence onu görmedi ya bende bırakmıyorumcanm ben kendi açımdan seninle mutluyum hatta bizim takıma dün senide aldk birlikte enerjimiz iyi oluyordu ben kalmanı çok isterimarkadaşım bak yakında magick de gelir gene hep beraber oluruz gitme bırakmıyorum
karatayda neler yapıyosun bende karataydayım ama kaçamaklarım çok oluyorcogu zaman bende oyleyim yani.cikmakta kararlisin yani.kkaraatayci olarak beni tekk koymaaasan
Günaydın canm dün spor yapmışsın ama menuye gelincegunaydın kızlar.
dun sabah; 2 haş.yumurta,yeşilçay. ıkı bardak su.
dün öğlen; melemen,çay,peynır,bır dılım ekmek(buğday),zeytınyağı,zeytin.salata domates(bi kaç parça aldım hepsınden )
dün akşam; işten eve gider gtmez malesef aç karnına çıkolata yedım bır tane aç kalamıyorum,yoğurtlu ıspanak,etli patates,çorba küçük tabak birer tane.ekmek yok.
akşam çayında; çay,cips az birsşey,kek küçük
dün sabah 1000 ip, dün akşam; 1000 ip+35 dak da egzersiz.3 lıtre suyumda tamam.
bu sabah 2 haş yumurta,ıkı bardak su,yeşilçay,öğlene kadar beş bardak su,şimdide granül kave içiyorum
Günaydın canmGünaydın kızlar:) Nasılsınız 3 gün kaldı tartılmaya:))
Günaydın tatlimdeadline
02.04.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml peynir alti suyu
Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli filtre kahve
3-4 catal tuzsuz yumusak peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Ara:
Sekersiz sutsuz filtre kahve
300 ml su
Ogle:
Avuc kadar izgara tavuk
1/2 kase yogurt
1 kase taze fasulye
300 ml su
Ara:
1 fincan sutsuz sekersiz kahve
300 ml su
Aksam:
Ufak tavuk incik
500 ml ayran
3 kaslk bulgur pilavi
cuma tartı günü hep beraber saat 12 den önce tartiliyoruzselam.kizlar gunaydin mutlu gunler ben 56 40 oldum.200gr gitdi.cok mutluyum.daha fazla dikkat ediyor boyle oldukca insan.sizler hic tartlmyosunuzmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?