Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugun adet oldum şukur en azindan o siskinlik gidecek. Sabah 51.8 olarak tartildim ama cok degisiyor bazen 53 de tartildim. Hedef 46 haydi vira bismillah :) Bugün diyet adina olumlu olarak evde sabah baktim kahvaltilik yok disarda normalde standart poğaca alirdim 2 tane ama kalorisi tabii uçuşta. Onun yerine bu kucuk sandevic var peynirli yesillikli onun buyuk degil kucugunden aldim doydum su an yarisi kaldi htta birazdan acikirsam yerim. Spora da gidecegim insallah. Iyice havaya girmek istiyorum.

canim neden cikiyosun ne guzel beraber yarisalim sen de karataycisn bende.ben her gun 100.200gr kilolarim gidiyor senle destek olalim bir birmize

boyunuz ne kadar

canim neden cikiyosun ne guzel beraber yarisalim sen de karataycisn bende.ben her gun 100.200gr kilolarim gidiyor senle destek olalim bir birmize
Canım ben sana kaç kere yazdım ilk geldiğinde bile hemen grubu anlattım sordun kimse cevap vermediğinde ben verdim peki bi düşün bakalım sen benim yazdığım herhangi bir şeye karşılık yazdın mı? Bu sadece senin için değil ama yeni gelen arkadaşlar sadice kendi yazdıkları ve yaptıkları ile ilgilenilsin istiyor biz sizleri gruba alışıralım motive edelim derken biz grup dışı kaldık. Yani en azından anlaştığım bir grup arkadaşım vardı bizi ayırmayın diye rica etmemize rağmen ayrıldık. Neyse sizlere kolay gelsin.

Evet ve ben sana nasıl cevap yazacağını da tarif etmiştim ama ona da karşılık gelmedi neyse dediğim gibi sadece sen değilsin ben herkesin menüsünü takip ediyorum ve anlaşılsın diye de beğeniyorum eğer yediklerinizde sıkıntılı bişey görürsem de yazıyorum ama seninde dediğin gibi bu ancak karşılıklı olursa amacına ulaşır. Ben sap sap kendi kendi yazacaksam ne işim var burda. Günaydın güzel hanımlar diyorum karşılığında bi günaydın bile diyen olmuyor.

canm ben kendi açımdan seninle mutluyum hatta bizim takıma dün senide aldk birlikte enerjimiz iyi oluyordu ben kalmanı çok isterim arkadaşım bak yakında magick de gelir gene hep beraber oluruz gitmebırakmıyorum

slm kizlar bugun yazamadim ozurlu sayin bugunku menum:sabah ceeviz yumurta.lahana corbasi.saat 4e gele.tereyagnda yumurta.2.5l su ictim dans etdim yurudum bide.kilom 56.60 oldu insallah cumaya 55.80olurum
Tebrik ederim canım çok iyi gidiyrosun
@sevilay80 de bugün menü ve spor bilgisi vermedi kaptanım tekrar göz attım ama göremedim
Ya bir önceki günü yazmıştı onu yanlış eklemisim demekki
Aa ne oldu ki canım ya bazen alıntı yapıyorum mesela mesajlar bırikince sonra kaybediyorum öyle şeyler oluyor mesajlar karışıyor yoksa neden cevap verilmesin birde ben senin grubu değiştirdim zaten mirafatosla berabersiniz birde Nil u mihr le 3 kedim yani sen motivasyonum düşüyor diyince zaten kendi kafama göre yapmak istemiyorum isteğe göre motive olmanıza gire ekliyorum seni bunlar yıldırmaz gitme lütfen
bu arada birşey sorsam günün menüsünü ertesi sabah yazsak olur mu ben akşamları çok giremiyorum yine vakit buldukça girerim tabi de çocukları uyut evi topla derken yatağa sürünerek gidiyorum
Olur canım ama dünün menüsü diye yaz yazarken ki bilelim
Gitme yeşilinbüyüsü gruptan birileri gidince öksüz yetim kalmış gibi hissediyorum birde sana cevap verilmeme falan çok görmedim öyle bişey ilk başta gelen arkadaşlar anlamadığı için gözden kaçırdı bence ama.bunlar seni yıldırmaz ki kendini bırakma lütfen bizi de birakma

Günaydın canm dün spor yapmışsın ama menuye gelince
cips,kek,çikolata bir günde üç kaçamak deadline

Günaydın tatlim senin menülerin genelde harika yine çok güzel olmuş ama şu kahveye yada çaya şeker atmasan kusursuz olucak sadece sabah mı şeker attin canm eğer öyle ise şekersizde içebiliyorsundur çünkü rafine şeker çok zararlı vücudun şeker ihtiyacını zaten ekmek,pilav ve meyve gibi şeylerden karşıliya biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…