- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
olur canm biraz da sebzeye ağırlık versem bu ara iyi olur yarın koşu bandı da yaparmCanım menün çok güzel. Sporun da öyle. Yarın bi şöyle yeşil çay gibi bişey içelim de bi toksin atalım bence.
Oo bu baya kasa yönelikmiş gerçektencanm sen benim gibi yapmiyorsundur yoğun fitness yapiyorum yani 40 dakika kosu bandi sonrasi 1 saat kondisyon bisikleti arkasindan mekik suguat sınav filan tarzı sikilastirici hareketler artı çok agirlikli sekilde proteinle et le beslendim ve ölçüme gittigimde kas oranim da artma cikiyordu zaten aylardir bu duzende oldugum için bir iki beden küçüldüm canim her tarafimda genelde 10 cm de daralmam oldu benim sıkı ve sert oldu ama tartida pek düşüş yasiyorum çünkü verdigim yağ kadar kas yapmış oluyorum vucut analiz cihazinda da boyle cikiyor mezurede de sonuc güzel ama biras kas yapmaya ara verip sadece yağ yakmaya devam edicem ben canm sen zaten benim gibi protein diyeti yapmiyorsun ki :)
bulgur insani zaten sisiriyor canm su da tutmaya neden oluyor ama tarti gününe daha var atarsn onuAynen biraz öyle oldu. Ama hoca hemen duruşun çok bozuk dedi çok moralim bozuldu benimde en şiküyetçi olduğum şey zaten postürak. Genetik olarak kamburluğa yatkınım bel kemiğim eğri ömür boyu spor yapmam gerekiyor üzerine de meslekten dolayı boyun düzleşmesi fıtığı felan eklenince iyice postürüm bozuldu. O yüzden sadece zayıflamaya yönelik değil çift taraflı çalıştık.
Hmm ben hiç böyle düşünmemiştim ki düşünsemde nerde yetiştiğini bilmiyorum faydam olmazdı yani
Evet çiğköfte mahvetti beni ya. Nefes almakta zorlanıyorum şu an.
Hmm ben hiç böyle düşünmemiştim ki düşünsemde nerde yetiştiğini bilmiyorum faydam olmazdı yani
Evet çiğköfte mahvetti beni ya. Nefes almakta zorlanıyorum şu an.
canm senin kilon az spora uygun sen yap ben biraz daha düşüş yasayp tekrar devam edicem canm şimdilik kas yapici olanlari azalticam yani koşu bandına devamOo bu baya kasa yönelikmiş gerçekten
Ben normal besleniyorum, hafif de spora başladım ama düşüş yaşamazsam diye de korkuyordum çünkü çok bi kilom yok aslen.
Onları kaybettim ya bulamadım spor yapanlar var muhtemelen gözden kaçırdım sonra onu eklerken bazen alıntı yapıyorum eklenmiyor kayboluyor dün kaç kere oldu unuttum galiba o yüzden dönüp bakayım bidahadeadline koymamisin hiç çikolata,cips,kek filan yiyen arkadaşlara koymuyormusun ben belirtmiştim ama iki gündür hiç konulmamış da
Aynen canım 60magickk ayninkilona dönmüşsen bu cuma listeye girersin girdiğin gibi mezun olursun hedefin 60 ti değil mi
evt baya kalabalığızblonde ambition ekledim hatta bazı kişilerin menüleri hiç eklememisim çok kalabalık oldu ya menüler kaçmış senin kırmızı kartları da görmüştüm aslında ama listeye eklerken unutmuşum bence
canım hemen mezun olup gitme biraz daha bizle takil buralardaAynen canım 60
oooo süper hem menü hem spor harika olmuş canmbugunku menum
kahvalti 8.30 1 yumuryali omlet.5 zeytin.domates.salatalik.peynir.1 dilim tam bugday ekmegi
ara yesil cay .besibiyerde cayi.1 armut
ogle 13.00 1 yumurtali menemen.4 ksk yogurt
ara (misafirlikteydim.1 ayran salata)
2 ceviz.1 ymk ks kuru uzum
aksm 19.00 1 ymk ks bulgur pilavi.2 ymk ks bezelyeyemegi.
1 ksk keten tohumu.2 ymk ks yulaf 4 ksk yogury karrisimi
ara 1 maden suyu
su 2 lt yi gecti
spor 40 dk zumba
deadline blonde ambition @magicck
uzayli goren dunyali gibu oldum.kisir yemedin hic oylemikizlar kisir neden yapiliyor hic yemedim omrumde...tarif isterim karatayda kisir serbest
haklisin iyi dayanmissin o kadar saatSağol canımölüyom ama
ben spordan once sade kahve iciyorum metabolizmayi daha da hizlandiriyorAkşam yemeği ya kızlar spordan dolayı çok acıkıyorum birde eşimi bekliyorum açlık tavan yapıyor beni en iyi tutan şey sade kahve artık spordan gelince hemen kendime kahve yapıcam malesef bugün kaçtı biraz meyve yemeyeyim diye de çok zorladım kendimi ama başka şeylere saldırım bu seferde yasaklı deıil hiçbiri ama fazla oldufıstık çiğköfte yoğurt 1 tane gün kurusu mantar sote çiğköfte azcık fazla geldi sanırım zaten karnım spordan dolayı ağrıyordu şişmişti şimdi iyice şişti 9 aylık hamile gibi oldum blonde ambition menüm böyle güzelim malesef bu hafta kupa gidici canım arkadaşım çok üzgünüm haftaya inşallah diyelim
guzel gorunuyoCanım benim kurtarıcı bi tarifim var onu vereyim sana yarım avakado 1 muz az miktar çiğ kuruyemiş ne varsa olur kakao tercihe göre pekmez tabii şeker ilavesiz ise veya hurma hepsini robottan geçir aynı puding kıvamında ve lezzetinde oluyor. Eşim ilk yiyişinde içinde ne olduğunu bile anlamamıştı bayıla bayıla yer halen.
kaptanim ben dunku menumu de bugunku nu de yazdimkızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılıncave spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın
——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——
[tr][tr][/tr][/tr][tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr] [td]deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] - [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Saglikliyasamgunlugumm [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] - [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?