Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oo bu baya kasa yönelikmiş gerçekten
Ben normal besleniyorum, hafif de spora başladım ama düşüş yaşamazsam diye de korkuyordum çünkü çok bi kilom yok aslen.

bulgur insani zaten sisiriyor canm su da tutmaya neden oluyor ama tarti gününe daha var atarsn onu

Oo bu baya kasa yönelikmiş gerçekten
Ben normal besleniyorum, hafif de spora başladım ama düşüş yaşamazsam diye de korkuyordum çünkü çok bi kilom yok aslen.
canm senin kilon az spora uygun sen yap ben biraz daha düşüş yasayp tekrar devam edicem canm şimdilik kas yapici olanlari azalticam yani koşu bandına devam aralarda da dans zumba filan yaparm dans hastasıyım zaten ben yapnadan duramam

Y YesilinBuyusu canm akşam yemeği yemeyip ayranla filan gecistirmem iyi oldu canm migdrm boşalınca su açığını kapamaya zorladm kendimi ve 1,5 litreye ulaştım şükür bide meden suyu ve rezene çayı içtim şişligmi alsın rahatlatsın diye daha saat erken suyu 2 litreye ulastirirm artk

Son düzenleme:
deadline koymamisin hiç çikolata,cips,kek filan yiyen arkadaşlara koymuyormusun ben belirtmiştim ama iki gündür hiç konulmamış da
Onları kaybettim ya bulamadım spor yapanlar var muhtemelen gözden kaçırdım sonra onu eklerken bazen alıntı yapıyorum eklenmiyor kayboluyor dün kaç kere oldu unuttum galiba o yüzden dönüp bakayım bidaha
ya

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca ve spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın

——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td]][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Saglikliyasamgunlugumm [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Son düzenleme:
canım hemen mezun olup gitme biraz daha bizle takil buralarda spor yapıp sikilasmayi dusunuyorsan spor bilgisi filan paylasirsin ne dersin bak yesilinbuyusu de başladı spora oda iyi kilo vermisti zaten artk birlikte sikilasirsiniz

bugunku menum
kahvalti 8.30 1 yumuryali omlet.5 zeytin.domates.salatalik.peynir.1 dilim tam bugday ekmegi
ara yesil cay .besibiyerde cayi.1 armut
ogle 13.00 1 yumurtali menemen.4 ksk yogurt
ara (misafirlikteydim.1 ayran salata)
2 ceviz.1 ymk ks kuru uzum
aksm 19.00 1 ymk ks bulgur pilavi.2 ymk ks bezelyeyemegi.
1 ksk keten tohumu.2 ymk ks yulaf 4 ksk yogury karrisimi
ara 1 maden suyu
su 2 lt yi gecti
spor 40 dk zumba
deadline blonde ambition @magicck

oooo süper hem menü hem spor harika olmuş canm deadline

kizlar kisir neden yapiliyor hic yemedim omrumde...tarif isterim karatayda kisir serbest
uzayli goren dunyali gibu oldum.kisir yemedin hic oylemi
Sağol canım ölüyom ama
haklisin iyi dayanmissin o kadar saat
ben spordan once sade kahve iciyorum metabolizmayi daha da hizlandiriyor
guzel gorunuyo

Kızlar mesajları okudum 400-500 civarı olmuştu maasallah dokturmussunuz
tek tek dönemedim ama Y YesilinBuyusu canm bu hafta maalesef pek bulunamadim tam seninle eslestigimiz haftaya denk geldi senden ayrıca özür dilerim benim yüzümden motivasyon eksikliği yasamissin müsait olduğum zaman mutlaka dönüş yapmaya çalışıyorum mesajlara ama her hafta bir olamıyor bazen böyle aksilikler oluyor.... Neyse ki sonra durum duzeltilmis... deadline canm ben bı dahaki haftadan sonra eşleşmelere katilayim olur mu yine takıma destek olurum ama birebir biraz zor olacak... Tekrar herkesten özür dilerim maalesef iki hafta pek aktif olamayacam ama her fırsatta burdayim... Yarın sabah sporuna selamlarim sizleri

kaptanim ben dunku menumu de bugunku nu de yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…