- 26 Şubat 2018
- 198
- 622
- 18
- 30
Karabuğdayı mı diyorsn acaba canım ya bu isimle bilmiyorum yani.[/QU
belki birde azerice karabasak adi ben rusca deddim ozur dilerim.o acaba karatayda yenilirmi?
ay çok güzel bunu da yazayım bir kenara. Aslında tatlı sevmiyorum pek ama arada krizlerim tutuyorCanım benim kurtarıcı bi tarifim var onu vereyim sana yarım avakado 1 muz az miktar çiğ kuruyemiş ne varsa olur kakao tercihe göre pekmez tabii şeker ilavesiz ise veya hurma hepsini robottan geçir aynı puding kıvamında ve lezzetinde oluyor. Eşim ilk yiyişinde içinde ne olduğunu bile anlamamıştı bayıla bayıla yer halen.
kizlar alkislari alayim.ogleden sonra misafirlikte idim.koca bi kisir tabagi geldi onume.sadece salatasini yedim ve ayrani ictim.sonraaa kup ta tatli .allahim ne de cok severim.kizima yedirdim .cok sukur tadina dahi bakmadim.normalde tatli hastasiyim hayir diyemezdim
tamam tesekur ederim.ben karatay diyetinden donra kendimi cok iyi hiss ediyorum.sanki ariinmis gibiyim.cok guzell.Evet canım o ama malesef karatayda yasak bende de var ama kullanamıyorum. Kinoa chia felan onlarda yasak.
canm sen normalde hep az yiyorsun hatta bazı zamanlar yemiyordun zaten ne oldu bir iki gündür istahmi geldi gerçi sen 2 gündür fitness basladn ondan spor istah açıyor ama bu geçici bir süreç bol bol su iç haftaya iştahın düzene girer canımHoşgeldin canım bende baya bi sordum seni nerelerdesin diyeama ben blonde ambition ların gruba geçtim canım baya sap kaldım çünkü. Birde biz fatoşla baya gazlıyoruz birbirimizi ayrılınca motivasyonumuz bozuluyor. Ama kupayı geri alabilirsin bu hafta bende gram yok hatta artıdayım
Ondan olmuştur canım biraz su iç 1 bardak da yeşil çay veya 5 1 yerde çay iç gider inşallah. Sporu biraz hafiflet kasların biraz rahatlasın. Bende çok şişim hatta eşim karnına noldu dedi o denli şişim yani. Ya bide sanırım spordan dolayı azık fazla yemeye başladım bunun önüne geçmem lazım. Eşimi bekliyorum iyice acıkıyorum. Ne yapsam ki fatoş ya bu yemeyi azaltmazsam hiçbir faydasını göremem.
tebrikler canmSağol canımölüyom ama
oo tebriklerkizlar alkislari alayim.ogleden sonra misafirlikte idim.koca bi kisir tabagi geldi onume.sadece salatasini yedim ve ayrani ictim.sonraaa kup ta tatli .allahim ne de cok severim.kizima yedirdim .cok sukur tadina dahi bakmadim.normalde tatli hastasiyim hayir diyemezdim
Akşam yemeği ya kızlar spordan dolayı çok acıkıyorum birde eşimi bekliyorum açlık tavan yapıyor beni en iyi tutan şey sade kahve artık spordan gelince hemen kendime kahve yapıcam malesef bugün kaçtı biraz meyve yemeyeyim diye de çok zorladım kendimi ama başka şeylere saldırım bu seferde yasaklı deıil hiçbiri ama fazla oldufıstık çiğköfte yoğurt 1 tane gün kurusu mantar sote çiğköfte azcık fazla geldi sanırım zaten karnım spordan dolayı ağrıyordu şişmişti şimdi iyice şişti 9 aylık hamile gibi oldum blonde ambition menüm böyle güzelim malesef bu hafta kupa gidici canım arkadaşım çok üzgünüm haftaya inşallah diyelim
Menügayet güzel çekirdek hariç :)Bugün menüsü
Sabah
1 yeşillikli sandviç
Öğle
1 kase yayla çorbası
1/2 porsiyon etli nohut yemeği
1 kase yoğurt
1 porsiyon salata
Akşam
1 dilim ekmek, biraz çekirdek
Su: 2 litre
Spor maalesef yok. Sabah spora giderim iş çıkışı diye çantamı da alıp götürmüştüm maalesef iş yerinde kaldı unutmuşum. Zate aşırı baş ağrısı migrenim tuttu iyice zor gidermişim.
canm benim de tartida durum iç açıcı değil malesef ama haftaya iyi toparliyalim ben protein ve sporu kestim çünkü ikisini birden yapınca baya kas yapmaya başladım canm ondan tartida düşüş olmuyor onlarin yerine artk sadece yürüyüş yada dans yapıp daha farklı beslinicem bakalmAkşam yemeği ya kızlar spordan dolayı çok acıkıyorum birde eşimi bekliyorum açlık tavan yapıyor beni en iyi tutan şey sade kahve artık spordan gelince hemen kendime kahve yapıcam malesef bugün kaçtı biraz meyve yemeyeyim diye de çok zorladım kendimi ama başka şeylere saldırım bu seferde yasaklı deıil hiçbiri ama fazla oldufıstık çiğköfte yoğurt 1 tane gün kurusu mantar sote çiğköfte azcık fazla geldi sanırım zaten karnım spordan dolayı ağrıyordu şişmişti şimdi iyice şişti 9 aylık hamile gibi oldum blonde ambition menüm böyle güzelim malesef bu hafta kupa gidici canım arkadaşım çok üzgünüm haftaya inşallah diyelim
aa napsam ben o zaman ben de veremem spor ve beslenmeyle. Önce zayıflayıp sonra spor yapmak nasıl olurcanm benim de tartida durum iç açıcı değil malesef ama haftaya iyi toparliyalim ben protein ve sporu kestim çünkü ikisini birden yapınca baya kas yapmaya başladım canm ondan tartida düşüş olmuyor onlarin yerine artk sadece yürüyüş yada dans yapıp daha farklı beslinicem bakalm
O nasıl bir spor olmuş baya denemisler seni son noktan kadarKızlar 2. Spor günümü de atlattım ama bugün canıma okudular ya biraz sohbet ettik öyle spor alt yapım var diyince seni bi ele alalım o zaman dediler. 50 dk kardiyo olmak üzere 2 saat fitness ölüyorum yarın kolumu nasıl kaldrıcam bilmiyorum nasıl yürüycemdeadline
Yeni gördüm tatlı niyetine yaptığın şeyler çok güzel ama çok yeme onlardan daCanım tatlı istiyor bugün
Tarif vermişler canım ince bulgurlu yapılıyorkizlar kisir neden yapiliyor hic yemedim omrumde...tarif isterim karatayda kisir serbest
Karabugday evet grecka aslında Karatay kitabını okudum bölgesinde yetişmeyen bakliyatlari yemeyin diyor ama sizin bölgede olan bir bakliyat grecka bence kararında olursa yiyebilirsin Karatay mantığı yerli kendi yerinizde yetişen doğal yiyecekler çünkütesekkur ederim canim.ellerine saglik.canim siz qrecka bakliyat novu biliyormusunuz.siyahmsi
Karatayda kendi bolgenizde yetişmeye doğal olmayan şeyler diye demiyor mu canım kitabını olmuştum da azerbeycanda grecka yetişiyor ona bence yasak olmaz sanki bulgur yerine yiyebilir gibime geldi ama sen daha iyi bilirsinEvet canım o ama malesef karatayda yasak bende de var ama kullanamıyorum. Kinoa chia felan onlarda yasak.
canm sen normalde hep az yiyorsun hatta bazı zamanlar yemiyordun zaten ne oldu bir iki gündür istahmi geldi gerçi sen 2 gündür fitness basladn ondan spor istah açıyor ama bu geçici bir süreç bol bol su iç haftaya iştahın düzene girer canım
tebrikler canmhaftaya hamlik gidecek agri yapamayak bu istahini acmasida geçecek sen bol su içerek destek ver haftaya spor sonralari sadece bir mutluluk gelicek öyle oluyor en çok sporun serotonin etkisini seviyorum yaaa mutlu mutlu geziyoruz
oo tebrikler
evet biraz fazla gibi ama 2 saat spora bunlar yine iyi bence.
Peki sporu akşam yemeğinden sonra yapma ihtimalin yok mu, o zaman süper olur.
Sade maden suyu da bayağı tok tutuyor, Karatayda vardı sanırım
Akşama pert oluyorum ya asya bana nefes aldırmıyo. O yüzden gidemiyorum. Sade maden suyunu çok severim tüketirim de ama iştahımı kesmiyor benim. Bana iştah konusunda en iyi gelen şey sade türk kahvesi artk spordan gelince hemen kahve içicem.
Menügayet güzel çekirdek hariç :)
ama ona da hak vardır herhalde bir avuç
canm benim de tartida durum iç açıcı değil malesef ama haftaya iyi toparliyalim ben protein ve sporu kestim çünkü ikisini birden yapınca baya kas yapmaya başladım canm ondan tartida düşüş olmuyor onlarin yerine artk sadece yürüyüş yada dans yapıp daha farklı beslinicem bakalm
kahvaltı: 2dilim tambuğday ekmeği ,peynir,zeytin,domates,yeşil biber,salatalık
Ara: sütlü türk kahvesi,meyveli yoğurt
2 saat aralıksız hızlı ev temizliği
öğlen: 2 tabak arpa sehriye çorbası ictim iki üç kaşık da rus salatasindan yedim
veezumba 40 dakika
Ara: sütlü kahve
Akşam: bir bardak ayran , 2 adet çilek
O nasıl bir spor olmuş baya denemisler seni son noktan kadar
Yeni gördüm tatlı niyetine yaptığın şeyler çok güzel ama çok yeme onlardan da
Tarif vermişler canım ince bulgurlu yapılıyor
Karabugday evet grecka aslında Karatay kitabını okudum bölgesinde yetişmeyen bakliyatlari yemeyin diyor ama sizin bölgede olan bir bakliyat grecka bence kararında olursa yiyebilirsin Karatay mantığı yerli kendi yerinizde yetişen doğal yiyecekler çünkü
Karatayda kendi bolgenizde yetişmeye doğal olmayan şeyler diye demiyor mu canım kitabını olmuştum da azerbeycanda grecka yetişiyor ona bence yasak olmaz sanki bulgur yerine yiyebilir gibime geldi ama sen daha iyi bilirsin
Y YesilinBuyusu bence çiğ köfte biraz aşırı kaçmış gibi olmuş yoksa baya spor yapmışsın ya yakarsın aciktirmistir seni tanı o spor
Y YesilinBuyusu bence çiğ köfte biraz aşırı kaçmış gibi olmuş yoksa baya spor yapmışsın ya yakarsın aciktirmistir seni tanı o spor
canm sen benim gibi yapmiyorsundur yoğun fitness yapiyorum yani 40 dakika kosu bandi sonrasi 1 saat kondisyon bisikleti arkasindan mekik suguat sınav filan tarzı sikilastirici hareketler artı çok agirlikli sekilde proteinle et le beslendim ve ölçüme gittigimde kas oranim da artma cikiyordu zaten aylardir bu duzende oldugum için bir iki beden küçüldüm canim her tarafimda genelde 10 cm de daralmam oldu benim sıkı ve sert oldu ama tartida pek düşüş yasiyorum çünkü verdigim yağ kadar kas yapmış oluyorum vucut analiz cihazinda da boyle cikiyor mezurede de sonuc güzel ama biras kas yapmaya ara verip sadece yağ yakmaya devam edicem ben canm sen zaten benim gibi protein diyeti yapmiyorsun ki :)aa napsam ben o zaman ben de veremem spor ve beslenmeyle. Önce zayıflayıp sonra spor yapmak nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?