Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün menüsü
Sabah
1 yeşillikli sandviç

Öğle
1 kase yayla çorbası
1/2 porsiyon etli nohut yemeği
1 kase yoğurt
1 porsiyon salata

Akşam
1 dilim ekmek, biraz çekirdek

Su: 2 litre
Spor maalesef yok. Sabah spora giderim iş çıkışı diye çantamı da alıp götürmüştüm maalesef iş yerinde kaldı unutmuşum. Zate aşırı baş ağrısı migrenim tuttu iyice zor gidermişim.

ay çok güzel bunu da yazayım bir kenara. Aslında tatlı sevmiyorum pek ama arada krizlerim tutuyor

tebrikler canm

canm sen normalde hep az yiyorsun hatta bazı zamanlar yemiyordun zaten ne oldu bir iki gündür istahmi geldi gerçi sen 2 gündür fitness basladn ondan spor istah açıyor ama bu geçici bir süreç bol bol su iç haftaya iştahın düzene girer canım

Sağol canım ölüyom ama
tebrikler canm haftaya hamlik gidecek agri yapamayak bu istahini acmasida geçecek sen bol su içerek destek ver haftaya spor sonralari sadece bir mutluluk gelicek öyle oluyor en çok sporun serotonin etkisini seviyorum yaaa mutlu mutlu geziyoruz

oo tebrikler

evet biraz fazla gibi ama 2 saat spora bunlar yine iyi bence.
Peki sporu akşam yemeğinden sonra yapma ihtimalin yok mu, o zaman süper olur.
Sade maden suyu da bayağı tok tutuyor, Karatayda vardı sanırım

Menügayet güzel çekirdek hariç :)
ama ona da hak vardır herhalde bir avuç

canm benim de tartida durum iç açıcı değil malesef ama haftaya iyi toparliyalim ben protein ve sporu kestim çünkü ikisini birden yapınca baya kas yapmaya başladım canm ondan tartida düşüş olmuyor onlarin yerine artk sadece yürüyüş yada dans yapıp daha farklı beslinicem bakalm

aa napsam ben o zaman ben de veremem spor ve beslenmeyle. Önce zayıflayıp sonra spor yapmak nasıl olur

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca ve spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın

——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Saglikliyasamgunlugumm [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Son düzenleme:
kahvaltı: 2dilim tambuğday ekmeği ,peynir,zeytin,domates,yeşil biber,salatalık

Ara: sütlü türk kahvesi,meyveli yoğurt

2 saat aralıksız hızlı ev temizliği

öğlen: 2 tabak arpa sehriye çorbası ictim iki üç kaşık da rus salatasindan yedim
vee zumba 40 dakika

Ara: sütlü kahve

Akşam: bir bardak ayran , 2 adet çilek

O nasıl bir spor olmuş baya denemisler seni son noktan kadar
Canım tatlı istiyor bugün
Yeni gördüm tatlı niyetine yaptığın şeyler çok güzel ama çok yeme onlardan da
kizlar kisir neden yapiliyor hic yemedim omrumde...tarif isterim karatayda kisir serbest
Tarif vermişler canım ince bulgurlu yapılıyor

tesekkur ederim canim.ellerine saglik.canim siz qrecka bakliyat novu biliyormusunuz.siyahmsi
Karabugday evet grecka aslında Karatay kitabını okudum bölgesinde yetişmeyen bakliyatlari yemeyin diyor ama sizin bölgede olan bir bakliyat grecka bence kararında olursa yiyebilirsin Karatay mantığı yerli kendi yerinizde yetişen doğal yiyecekler çünkü
Evet canım o ama malesef karatayda yasak bende de var ama kullanamıyorum. Kinoa chia felan onlarda yasak.
Karatayda kendi bolgenizde yetişmeye doğal olmayan şeyler diye demiyor mu canım kitabını olmuştum da azerbeycanda grecka yetişiyor ona bence yasak olmaz sanki bulgur yerine yiyebilir gibime geldi ama sen daha iyi bilirsin

Evet birden ağır tempo spor iştah açtı baya. Ay bugün karnım bi felaket ya zaten spor şişirdi üzerine de çiğköfteyi yiyince kıvanıyorum şu an resmen.

Spor bana her zaman iyi gelmiştir zaten ama şu hamlık giderse çok daha iyi olacak. Bugün baya yüklendi hoca ya 30 kg ile bacak antremanı yaptık 20 kg ile kol sırt. İştahı kontrol edersem güzel sonuç alırım inşallah.

İyi yapmışsın canım. Zaten görüntü olarak baya sıkılaştın kas yerine kardiyoya ağırlık verirsen tartıda da fark edecektir diye düşünüyorum ama en az 15 gün sabretmemiz lazım. Tartılar bize oyun oynasada bırakmak yok bu sefer. Bodrumu düşün. bu arada ben yazmayı unutuydrum da suyumu içiyorum canım.

Canım menün çok güzel. Sporun da öyle. Yarın bi şöyle yeşil çay gibi bişey içelim de bi toksin atalım bence.

Aynen biraz öyle oldu. Ama hoca hemen duruşun çok bozuk dedi çok moralim bozuldu benimde en şiküyetçi olduğum şey zaten postürak. Genetik olarak kamburluğa yatkınım bel kemiğim eğri ömür boyu spor yapmam gerekiyor üzerine de meslekten dolayı boyun düzleşmesi fıtığı felan eklenince iyice postürüm bozuldu. O yüzden sadece zayıflamaya yönelik değil çift taraflı çalıştık.

Hmm ben hiç böyle düşünmemiştim ki düşünsemde nerde yetiştiğini bilmiyorum faydam olmazdı yani

Y YesilinBuyusu bence çiğ köfte biraz aşırı kaçmış gibi olmuş yoksa baya spor yapmışsın ya yakarsın aciktirmistir seni tanı o spor

Evet çiğköfte mahvetti beni ya. Nefes almakta zorlanıyorum şu an.

Hmm ben hiç böyle düşünmemiştim ki düşünsemde nerde yetiştiğini bilmiyorum faydam olmazdı yani

Y YesilinBuyusu bence çiğ köfte biraz aşırı kaçmış gibi olmuş yoksa baya spor yapmışsın ya yakarsın aciktirmistir seni tanı o spor

Evet çiğköfte mahvetti beni ya. Nefes almakta zorlanıyorum şu an.

aa napsam ben o zaman ben de veremem spor ve beslenmeyle. Önce zayıflayıp sonra spor yapmak nasıl olur
canm sen benim gibi yapmiyorsundur yoğun fitness yapiyorum yani 40 dakika kosu bandi sonrasi 1 saat kondisyon bisikleti arkasindan mekik suguat sınav filan tarzı sikilastirici hareketler artı çok agirlikli sekilde proteinle et le beslendim ve ölçüme gittigimde kas oranim da artma cikiyordu zaten aylardir bu duzende oldugum için bir iki beden küçüldüm canim her tarafimda genelde 10 cm de daralmam oldu benim sıkı ve sert oldu ama tartida pek düşüş yasiyorum çünkü verdigim yağ kadar kas yapmış oluyorum vucut analiz cihazinda da boyle cikiyor mezurede de sonuc güzel ama biras kas yapmaya ara verip sadece yağ yakmaya devam edicem ben canm sen zaten benim gibi protein diyeti yapmiyorsun ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…