tesekkur ettimmmm
Ekledim canım gerçekten güzel menu sportesekkur ettimmmm
Sabah yagda sucuklu yumurta 5 zeytin
Öğlen 2 hurma şekersiz türk kahvesi badem kaju
Ara çay
Aksam mercimek çorbası karnabahar köftesi
3 litre su
1buçuk saat yürüme
Tamamm
Tamamm
uzayli goren dunyali gibu oldum.kisir yemedin hic oylemi
haklisin iyi dayanmissin o kadar saat
ben spordan once sade kahve iciyorum metabolizmayi daha da hizlandiriyor
guzel gorunuyo[/QUOTE
evet yemedim.cunki azeriyim bizim mutfakda ollmayan bir sey ama ben bulgur bulursam yapicem.fakatGurcistanda yasiyorum.
olur canm biraz da sebzeye ağırlık versem bu ara iyi olur yarın koşu bandı da yaparm
bulgur insani zaten sisiriyor canm su da tutmaya neden oluyor ama tarti gününe daha var atarsn onu
Y YesilinBuyusu canm akşam yemeği yemeyip ayranla filan gecistirmem iyi oldu canm migdrm boşalınca su açığını kapamaya zorladm kendimi ve 1,5 litreye ulaştım şükür bide meden suyu ve rezene çayı içtim şişligmi alsın rahatlatsın diyedaha saat erken suyu 2 litreye ulastirirm artk
uzayli goren dunyali gibu oldum.kisir yemedin hic oylemi
haklisin iyi dayanmissin o kadar saat
ben spordan once sade kahve iciyorum metabolizmayi daha da hizlandiriyor
guzel gorunuyo
Kızlar mesajları okudum 400-500 civarı olmuştu maasallah dokturmussunuz
tek tek dönemedim ama Y YesilinBuyusu canm bu hafta maalesef pek bulunamadim tam seninle eslestigimiz haftaya denk geldisenden ayrıca özür dilerim benim yüzümden motivasyon eksikliği yasamissin müsait olduğum zaman mutlaka dönüş yapmaya çalışıyorum mesajlara ama her hafta bir olamıyor bazen böyle aksilikler oluyor.... Neyse ki sonra durum duzeltilmis... deadline canm ben bı dahaki haftadan sonra eşleşmelere katilayim olur mu yine takıma destek olurum ama birebir biraz zor olacak... Tekrar herkesten özür dilerim maalesef iki hafta pek aktif olamayacam ama her fırsatta burdayim... Yarın sabah sporuna selamlarim sizleri
Sabah yagda sucuklu yumurta 5 zeytin
Öğlen 2 hurma şekersiz türk kahvesi badem kaju
Ara çay
Aksam mercimek çorbası karnabahar köftesi
3 litre su
1buçuk saat yürüme
cok gecmis olsunCanım ne olsun önce ev ve ilaçlama sonra
Eşimin alerjisi
Sonra büyük kızım hastalandi
Sonra oglum sonra öbürü hastaneye git gel.
Bide antibiyotik kullanmadan iyilesemiyoruz bi türlü.
Reglim çok düzensiz onun için doktora gitmeye vakit buladim.
Biraz toparlandik.
Maşallah mezun oluyosun herhalde nazar degmesin
Gecmis olsun. keske amileyatsiz duzelse ama olmuyorsa da mecburen...Günaydın kızlaaaar ay dün akşam yorgunluktan sızmışım resmen yaaa bi uyandım göz kapağımı bile kaldıramıyorum yani o haldeydim. Ama şükür bugün öyle çok ağrım yok. Demek ki son noktaya kadar zorlayamamışlar.şimdi kahvemi içerken mesajları okudum. Asyanın yine boğazları kızrmış ben anladım ki bu çocuk bana çekmiş ama benim gibi ameliyat için 24 sene bekletmiycem böyle devam ederse 4 yaşında yaptırırırm ameliyatını. Yaniii bugün yine doktora gidicem öğleden sonra da sporum var.
tebrik ederimkizlar alkislari alayim.ogleden sonra misafirlikte idim.koca bi kisir tabagi geldi onume.sadece salatasini yedim ve ayrani ictim.sonraaa kup ta tatli .allahim ne de cok severim.kizima yedirdim .cok sukur tadina dahi bakmadim.normalde tatli hastasiyim hayir diyemezdim
Gecmis olsun. keske amileyatsiz duzelse ama olmuyorsa da mecburen...
Geçmiş olsun canım eğer senede 3 ten fazla enfeksiyon oluyorsa ameliyat öneriliyor ben 5-6 yaş civarında olmustum.. senin ameliyat gerçekten sıkıntılı geçmiş ama herkeste aynı olmuyor... Bir de ameliyatı yaz aylarına denk getirme kışın daha rahat oluyor...Günaydın kızlaaaar ay dün akşam yorgunluktan sızmışım resmen yaaa bi uyandım göz kapağımı bile kaldıramıyorum yani o haldeydim. Ama şükür bugün öyle çok ağrım yok. Demek ki son noktaya kadar zorlayamamışlar.şimdi kahvemi içerken mesajları okudum. Asyanın yine boğazları kızrmış ben anladım ki bu çocuk bana çekmiş ama benim gibi ameliyat için 24 sene bekletmiycem böyle devam ederse 4 yaşında yaptırırırm ameliyatını. Yaniii bugün yine doktora gidicem öğleden sonra da sporum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?