Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca ve spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın

——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td]][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Selnurr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M merkerdemus [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Son düzenleme:
eve

olur canm biraz da sebzeye ağırlık versem bu ara iyi olur yarın koşu bandı da yaparm

Yine protein tüket canım yoksa açlık hissedersin. Ama bi ayarlama yaparsan miktarı azaltabilirsin. Zaten ağır antremanı da hafifletince inşallan 15 güne güzel sonuç alırsın ama biraz sabır.

bulgur insani zaten sisiriyor canm su da tutmaya neden oluyor ama tarti gününe daha var atarsn onu

Ya sorma canım ya öldüm dün. Hala şişliğim var.

Çok iyi olmş canım. Bugün bende bişey yapmayı düşüüyorum. Çmkü inanılmaz bi şişlik var.

uzayli goren dunyali gibu oldum.kisir yemedin hic oylemi

haklisin iyi dayanmissin o kadar saat

ben spordan once sade kahve iciyorum metabolizmayi daha da hizlandiriyor
guzel gorunuyo

Ben sabahları içiyorum kahvemi ama artık spordan gelir gelmez yapıcam kı o birden bastıran açlığı dindirsin.

Canım est. Benim senin olmayacağından haberim yoktu. O yüzdin bu kadar çok sordum yoksa en başından yapardık grup değişimini. Hadi işlerini hallet seni de bekliyoruz aktif olarak.

Sabah yagda sucuklu yumurta 5 zeytin

Öğlen 2 hurma şekersiz türk kahvesi badem kaju

Ara çay

Aksam mercimek çorbası karnabahar köftesi

3 litre su

1buçuk saat yürüme

Canım bu aralar sadece menü paylaşıp gidişdsun hiç görünmüyosun bi sıkıntın yok değil mi?

Günaydın kızlaaaar ay dün akşam yorgunluktan sızmışım resmen yaaa bi uyandım göz kapağımı bile kaldıramıyorum yani o haldeydim. Ama şükür bugün öyle çok ağrım yok. Demek ki son noktaya kadar zorlayamamışlar. şimdi kahvemi içerken mesajları okudum. Asyanın yine boğazları kızrmış ben anladım ki bu çocuk bana çekmiş ama benim gibi ameliyat için 24 sene bekletmiycem böyle devam ederse 4 yaşında yaptırırırm ameliyatını. Yaniii bugün yine doktora gidicem öğleden sonra da sporum var.

cok gecmis olsun

Gecmis olsun. keske amileyatsiz duzelse ama olmuyorsa da mecburen...

tebrik ederim

Gecmis olsun. keske amileyatsiz duzelse ama olmuyorsa da mecburen...

Canım en iyi ben bilirim bu illeti 24 yıl boyunca yılda en az 200 iğne yerdim. 3 4 kere zatürre geçirdim. Eklem romatizmasına çevirdi 6 yıl deposilin kullandım. Daha neler neler. Doktorlar almayalım dedi dedi yaş oldu 24 geç yaşta yapılan bademcik ameliyatı da çok riskliymiş ne bilelim 9 gün yoğun bakımda kaldım ölüyodum. Çok şükür 7 yıl oldu ameliyat olalı çok çok iyiyim. Asya daha 8 aylık kaçıncı boğaz enfeksiyonu oldu bu. Böyle giderse bana yapılan hatayı yapmam yani küçük yaşta aldırırım. Benle aynı anda ameliyat olan çocuklar 45 dk çıkmıştı çıkınca lahmacun yiyen çocuk bile oldu benim ameliyatım 2 saat 45 dk sürmüş ve 9 gün su bile içemedim. Bu ameliyat küçükken yapılmalıymış yani anlamış olduk. Tecrübeyle sabit oldu. İnşallah olmaz diyeyim ama böyle devam ederse sonuç bu.

Geçmiş olsun canım eğer senede 3 ten fazla enfeksiyon oluyorsa ameliyat öneriliyor ben 5-6 yaş civarında olmustum.. senin ameliyat gerçekten sıkıntılı geçmiş ama herkeste aynı olmuyor... Bir de ameliyatı yaz aylarına denk getirme kışın daha rahat oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…