- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Maşallah iyi gidiyorsunuz kızlar mesajlara yetişemedim @Mirafatos canım tabi hemen gitmeyeceğim sizinle arada takılırım korumak vermekten daha zor birde sıkılasmak paylaşım yapmaya devam ederim canım
bugunu yazamadım çünkü işler yoğun yazabıleceğim ilk fırsatta yazıyorum.hicmakam dünün menüsünü yazmıştın galiba bugünü yazdın mi; )
sagol Fatos ya)) canim dün surekli temizlik vs, aksam da asker ugurlamasi.. derken geldim ama o kadar cok mesaj vardi ki bitiremedim henuz. Birazdan dunki menumu paylasacagim ins
canim, sen kac kiloydun? Üzülme ama bu diyet menusu degil. Cok fazla olmus sanki degil mi?bugunu yazamadım çünkü işler yoğun yazabıleceğim ilk fırsatta yazıyorum.
dün
sabah; ıkı haş yumurta,küçük yarım domt.,ıkı parça salatalık,ıkı zeytin,ıkı parça peynir,1 kupa yeşilçay,ıkı bardak su,ekmek yok,(ara sayılırgranül kahve şekersız)
öğlen;bulgur pilavı bır tabak,haşlanmış tavuk yarım parça,yoğurt bır kase,bır kepçe çorba,ekmek yok,ıkısı bır arada kahve
akşam;bır tabak bulgur,ustune etlı kuru fasulye,çorba,salata zeytınyağlı.
spor yok ara verdim bır gun
berceste kajuyu bi daha gormustum sanki sende. Cok saglikli, guzel ama kalorisi coook)) bir de sabahki sucuk moktarini yazar misin?Sabah yagda sucuklu yumurta 5 zeytin
Öğlen 2 hurma şekersiz türk kahvesi badem kaju
Ara çay
Aksam mercimek çorbası karnabahar köftesi
3 litre su
1buçuk saat yürüme
zor ya.. Allah yardimciniz olsun. Bogaz cidden zor. Hele bi ton igne((Canım en iyi ben bilirim bu illeti 24 yıl boyunca yılda en az 200 iğne yerdim. 3 4 kere zatürre geçirdim. Eklem romatizmasına çevirdi 6 yıl deposilin kullandım. Daha neler neler. Doktorlar almayalım dedi dedi yaş oldu 24 geç yaşta yapılan bademcik ameliyatı da çok riskliymiş ne bilelim 9 gün yoğun bakımda kaldım ölüyodum. Çok şükür 7 yıl oldu ameliyat olalı çok çok iyiyim. Asya daha 8 aylık kaçıncı boğaz enfeksiyonu oldu bu. Böyle giderse bana yapılan hatayı yapmam yani küçük yaşta aldırırım. Benle aynı anda ameliyat olan çocuklar 45 dk çıkmıştı çıkınca lahmacun yiyen çocuk bile oldu benim ameliyatım 2 saat 45 dk sürmüş ve 9 gün su bile içemedim. Bu ameliyat küçükken yapılmalıymış yani anlamış olduk. Tecrübeyle sabit oldu. İnşallah olmaz diyeyim ama böyle devam ederse sonuç bu.
Menun cok guzel. Yuruyusun de cok iyi. Bi tek su az. O da nazar boncugun:)Dünkü menim kızlar net yoktuda
Menüm
Sabah
3 adet ceviz
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 tabak türlü
2 servis kaşığı bulgur
Akşam
1 tabak sebze yemeği
3 kaşık bulgur
1 litre su & 6500 adım yürüyüş
canim misafir vs mi vardi?Hepinize Günaydın
Dünkü menum
Kahvaltı:2 tane Pastırmalı yumurta, biraz peynir, salatalık domates biber ,3 4 tane ceviz,1 portakal
Öğlen:3 tane h. Icli kofte,1 kase yogurt (10 tane badem,10 t. Siyah k. Üzüm, 1 c.k tarçın,)
Aksam:1 k. M. Çorbası, yarim dilim ekmek 2 t.sucuk
35 dk tempolu yürüyüş
2 litre su
Yarim gün yoktum, resmen bir saat gecmis okudum)))
deadline @Mirafatos
dunki menum
sabah
1 yumurta sahanda
1 kk peynir
1.5 dilim ekmek
sanirim 5 zeytin
ara
kahve tek sekerli
1-2 meyve
1 mink tuzlu kurbye
aksam
2/3 tabak turlu(yagi cok az)
az tursu(2 catal)
ceyrek kase sutlac
su sanirim 1.5
kizlar tum gun nerdeyse temizlik yaptim. Cok yorulunca yuruyus vs de olmadi
Aslında yazıyorum da kaynıyor aradaYine protein tüket canım yoksa açlık hissedersin. Ama bi ayarlama yaparsan miktarı azaltabilirsin. Zaten ağır antremanı da hafifletince inşallan 15 güne güzel sonuç alırsın ama biraz sabır.
Ya sorma canım ya öldüm dün. Hala şişliğim var.
Çok iyi olmş canım. Bugün bende bişey yapmayı düşüüyorum. Çmkü inanılmaz bi şişlik var.
Ben sabahları içiyorum kahvemi ama artık spordan gelir gelmez yapıcam kı o birden bastıran açlığı dindirsin.
Canım est. Benim senin olmayacağından haberim yoktu. O yüzdin bu kadar çok sordum yoksa en başından yapardık grup değişimini. Hadi işlerini hallet seni de bekliyoruz aktif olarak.
Canım bu aralar sadece menü paylaşıp gidişdsun hiç görünmüyosun bi sıkıntın yok değil mi?
Teşekkürler canım aslında hiç kacamaksiz yapıyorum diyetini ama kilo gitmiyor sporu artirdim bu haftaçok iyi tutmuşsun kendini çok güzel menü
cok dogru. isyerinde uyariyorum ama teyze acidigindan surekli yarim ya da bir seker atiyor:)))))Kahveni şekersiz içmeye çalışırsan hem tk tutar hem bağırsaklarını çalıştırır cnım aklında bulunsun
kaptanim mmmm ben pzt menu paylasimini ertesi gun yaptim kirmzi kary olmadikızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılıncave spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın
——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——
[tr][tr][/tr][/tr][tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr] [td]deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Mirafatos [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] - [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td]] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Saglikliyasamgunlugumm [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] - [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
cok gevmis olsun.ben com korkuyorum cocuklar bogaz enfeksiyonu olduklarinda yuksek ates oluyorGünaydın kızlaaaar ay dün akşam yorgunluktan sızmışım resmen yaaa bi uyandım göz kapağımı bile kaldıramıyorum yani o haldeydim. Ama şükür bugün öyle çok ağrım yok. Demek ki son noktaya kadar zorlayamamışlar.şimdi kahvemi içerken mesajları okudum. Asyanın yine boğazları kızrmış ben anladım ki bu çocuk bana çekmiş ama benim gibi ameliyat için 24 sene bekletmiycem böyle devam ederse 4 yaşında yaptırırırm ameliyatını. Yaniii bugün yine doktora gidicem öğleden sonra da sporum var.
menu super ama su neden bu kadar azDünkü menim kızlar net yoktuda
Menüm
Sabah
3 adet ceviz
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 tabak türlü
2 servis kaşığı bulgur
Akşam
1 tabak sebze yemeği
3 kaşık bulgur
1 litre su & 6500 adım yürüyüş
tebrik ederimmmKızlar dünkü menüme ek 3 top yaptığım tatlıdan yedim. İçinde zararlı bişey yoktu ama tek lokmalık
Sabah tartıda az da olsa fark gördüm mutlu oldum
tebriklerrrrrherkese mutlu gunler bugun ben cok mutluyum.hava cokkk guzel hayat guzel.birde kilo verince cok guzel.kizlar 300 gr gitdi 56.10 oldum.superrrrrrr.hepnizi cokkk seviyorum.opuyorummm.canlarim.
csnim sen karatay yapiyordun sanki bu menu cok olamamis mibugunu yazamadım çünkü işler yoğun yazabıleceğim ilk fırsatta yazıyorum.
dün
sabah; ıkı haş yumurta,küçük yarım domt.,ıkı parça salatalık,ıkı zeytin,ıkı parça peynir,1 kupa yeşilçay,ıkı bardak su,ekmek yok,(ara sayılırgranül kahve şekersız)
öğlen;bulgur pilavı bır tabak,haşlanmış tavuk yarım parça,yoğurt bır kase,bır kepçe çorba,ekmek yok,ıkısı bır arada kahve
akşam;bır tabak bulgur,ustune etlı kuru fasulye,çorba,salata zeytınyağlı.
spor yok ara verdim bır gun
karataya uygun gtmeye çalışıyorum.onda kısıtlama yok sadece bulgur AYDA ÜÇ DEFA ÜÇER KAŞIK BEN TABİ uçuyorum.bırde doyana kadar yıyosun ve paketlı hersey yasak sadece bulgur ve granul kahve bu listemde yasak.aralardada yemıyorum sadece su içiyorum.öğun den öğüne yıyorumcanim, sen kac kiloydun? Üzülme ama bu diyet menusu degil. Cok fazla olmus sanki degil mi?
ama karatayda bunlar yasak değilki bulgur bıraz fazla karatayda doyana kadar değilmi bırde küçük tabak bir kepçelık yıyroum. ayrıntılı yazamıyorum .çok gibi gorunuyor ama değil.csnim sen karatay yapiyordun sanki bu menu cok olamamis mi
Canim Karatay in bu yonuyle uygulamasi zor. Oglen ve aksam birer tabak bulgur yiyen sendin galiba degil mi? Tatlim mesela haslanmis veya firinlanmis et olsa tamam bi tabak ye)) ama bulgur pilavi cok yakarataya uygun gtmeye çalışıyorum.onda kısıtlama yok sadece bulgur AYDA ÜÇ DEFA ÜÇER KAŞIK BEN TABİ uçuyorum.bırde doyana kadar yıyosun ve paketlı hersey yasak sadece bulgur ve granul kahve bu listemde yasak.aralardada yemıyorum sadece su içiyorum.öğun den öğüne yıyorum
ifşa etmis olmayayim ama)) sari kart gelebilir)))Canim Karatay in bu yonuyle uygulamasi zor. Oglen ve aksam birer tabak bulgur yiyen sendin galiba degil mi? Tatlim mesela haslanmis veya firinlanmis et olsa tamam bi tabak ye)) ama bulgur pilavi cok ya
benim ilk amacım sağlık kilo almanın sebebi hastaliklarim ve magnezyum acisindan yüksek besinleri yiyorum diyetim öncelikle hastalıklarından kurtulmak amaçlı dr nederse onu yiyorum canımberceste kajuyu bi daha gormustum sanki sende. Cok saglikli, guzel ama kalorisi coook)) bir de sabahki sucuk moktarini yazar misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?