Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Maşallah iyi gidiyorsunuz kızlar mesajlara yetişemedim @Mirafatos canım tabi hemen gitmeyeceğim sizinle arada takılırım korumak vermekten daha zor birde sıkılasmak paylaşım yapmaya devam ederim canım

Ayyy canım bende spora başladım kız dün z bi sohbet ettik sporcu geçmişim var deyince baya bi zorlüdılar 30 kg ile back 20 kg ile kol sırt çalıştık spuatı felan 20 kg ile yaptım yorgunluktan sızmışım ama şimdi iyiyim böyle gidersem hızla sıkılaşırım diye düşünüyorum seni de bırakmıyoruz iyice sıkılaşalım birlikte

hicmakam dünün menüsünü yazmıştın galiba bugünü yazdın mi; )
bugunu yazamadım çünkü işler yoğun yazabıleceğim ilk fırsatta yazıyorum.
dün
sabah;
ıkı haş yumurta,küçük yarım domt.,ıkı parça salatalık,ıkı zeytin,ıkı parça peynir,1 kupa yeşilçay,ıkı bardak su,ekmek yok,(ara sayılırgranül kahve şekersız)
öğlen;bulgur pilavı bır tabak,haşlanmış tavuk yarım parça,yoğurt bır kase,bır kepçe çorba,ekmek yok,ıkısı bır arada kahve
akşam;bır tabak bulgur,ustune etlı kuru fasulye,çorba,salata zeytınyağlı.
spor yok ara verdim bır gun

canim, sen kac kiloydun? Üzülme ama bu diyet menusu degil. Cok fazla olmus sanki degil mi?

Sabah yagda sucuklu yumurta 5 zeytin

Öğlen 2 hurma şekersiz türk kahvesi badem kaju

Ara çay

Aksam mercimek çorbası karnabahar köftesi

3 litre su

1buçuk saat yürüme
berceste kajuyu bi daha gormustum sanki sende. Cok saglikli, guzel ama kalorisi coook)) bir de sabahki sucuk moktarini yazar misin?

zor ya.. Allah yardimciniz olsun. Bogaz cidden zor. Hele bi ton igne((

Menun cok guzel. Yuruyusun de cok iyi. Bi tek su az. O da nazar boncugun:)

canim misafir vs mi vardi?
pastirma, icli kofte, badem, ceviz, sucuk hepsi ayni gun cok mu ki)))

Yarim gün yoktum, resmen bir saat gecmis okudum)))
deadline @Mirafatos
dunki menum
sabah
1 yumurta sahanda
1 kk peynir
1.5 dilim ekmek
sanirim 5 zeytin

ara
kahve tek sekerli
1-2 meyve
1 mink tuzlu kurbye

aksam
2/3 tabak turlu(yagi cok az)
az tursu(2 catal)
ceyrek kase sutlac

su sanirim 1.5
kizlar tum gun nerdeyse temizlik yaptim. Cok yorulunca yuruyus vs de olmadi

Kahveni şekersiz içmeye çalışırsan hem tk tutar hem bağırsaklarını çalıştırır cnım aklında bulunsun

Aslında yazıyorum da kaynıyor arada sıkıntı yok da iş çok
Boş zamanlarimda balkon madam vardı kahverengi onu beyaza boyuyorum bakalım nasıl olacak bu hafta sonu anlaşılır insallah

kaptanim mmmm ben pzt menu paylasimini ertesi gun yaptim kirmzi kary olmadi

cok gevmis olsun.ben com korkuyorum cocuklar bogaz enfeksiyonu olduklarinda yuksek ates oluyor
menu super ama su neden bu kadar az
Kızlar dünkü menüme ek 3 top yaptığım tatlıdan yedim. İçinde zararlı bişey yoktu ama tek lokmalık
Sabah tartıda az da olsa fark gördüm mutlu oldum
tebrik ederimmm
herkese mutlu gunler bugun ben cok mutluyum.hava cokkk guzel hayat guzel.birde kilo verince cok guzel.kizlar 300 gr gitdi 56.10 oldum.superrrrrrr.hepnizi cokkk seviyorum.opuyorummm.canlarim.
tebriklerrrrr

csnim sen karatay yapiyordun sanki bu menu cok olamamis mi

canim, sen kac kiloydun? Üzülme ama bu diyet menusu degil. Cok fazla olmus sanki degil mi?
karataya uygun gtmeye çalışıyorum.onda kısıtlama yok sadece bulgur AYDA ÜÇ DEFA ÜÇER KAŞIK BEN TABİ uçuyorum.bırde doyana kadar yıyosun ve paketlı hersey yasak sadece bulgur ve granul kahve bu listemde yasak.aralardada yemıyorum sadece su içiyorum.öğun den öğüne yıyorum

Canim Karatay in bu yonuyle uygulamasi zor. Oglen ve aksam birer tabak bulgur yiyen sendin galiba degil mi? Tatlim mesela haslanmis veya firinlanmis et olsa tamam bi tabak ye)) ama bulgur pilavi cok ya

Canım
berceste kajuyu bi daha gormustum sanki sende. Cok saglikli, guzel ama kalorisi coook)) bir de sabahki sucuk moktarini yazar misin?
benim ilk amacım sağlık kilo almanın sebebi hastaliklarim ve magnezyum acisindan yüksek besinleri yiyorum diyetim öncelikle hastalıklarından kurtulmak amaçlı dr nederse onu yiyorum canım
Süt un tatli kurufasulye yasak bana zaten kuruyemisleri özellikle yiyorum zaten öğle yemeğimi geçiştirmek amaçlı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…