Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım annemdede guatir var oda senin anlattigin gibi yanar hep kışın kazak giymez ince penyeyle gezer.
Bense imkani yok ayaklarimin isindigini bilmem.
Kan verdiysen sorun yoktur.

Yesil menunu tam anlayamadim:) alt alta mi paylassak ne)) gun kurusu yemissin cok iyi)

canim aksam yogurt vs olsa miydi keske

Hepinize Günaydın

Dünkü menum

Kahvaltı:2 tane Pastırmalı yumurta, biraz peynir, salatalık domates biber ,3 4 tane ceviz,1 portakal

Öğlen:3 tane h. Icli kofte,1 kase yogurt (10 tane badem,10 t. Siyah k. Üzüm, 1 c.k tarçın,)

Aksam:1 k. M. Çorbası, yarim dilim ekmek 2 t.sucuk

35 dk tempolu yürüyüş
2 litre su

herkese günaydın dünkü menüm :
sabah:
ıspanaklı omlet
1 kk peynir 5 zeytin bir dilim kepek ekmek
ara:
avuç içi kadar leblebi elma kurusu karışımı
öğle:
fırında tavuk patlıcan yemeği 1 tabak
1 kase yoğurt
akşam:
4 köfte 2 yk bulgur pilavı 1 bardak ayran
2 lt su 1 kupa yeşilçay dün spor yok ne yazıkki

biz 3 kardeşiz hepimizde de çocukken aynı problem vardı ergenlikle beraber düzeldi ama küçük kardeşimin 2 yaş civarıydı alındı onun problemi hem daha fazlaydı hemde o yaşta yetişkin bir insanın bademciği kadar büykmüş oda ameliyattan çıkınca bulgur pilavı yemişti hiç unutmuyorum

çok geçmiş olsun çok zor bi hastalık bende çocukken çok olurdum bi de bi ateşlenirdimki sorma

çok geçmiş olsun çok zor bi hastalık bende çocukken çok olurdum bi de bi ateşlenirdimki sorma

Ya canım işte beni de geçer geçer diye oyaladılar ama benimki çok ileri derecedeydi 10 gün iğne sonra 1 hafta iyiyim sonra yine 10 gün iğne ömrüm böyle geçti bademcikler zaten kafam kadardı ve üzeri tamamen aft kaplıydı normal hali bile şişti asla inmezdi ve temizlenmezdi. En son kendi canıma tak etti kendim karar verdum olmaya ameliyat sıkıntılı olsada çok şükür o dertten kurtuldum hala kalçalarımda vurulduğum iğnelerin morlukları ve kistleri var. Yine antibiyotik verdiler asyaya. Böyle giderse asla ergenlikti şuydu buydu beklemem. Daha 8 aylık bu kaçıncı oldu. O kadar da dikkat ediyorum.

tatlim karbonhidratimizi ceviz veya badem gibi az daha saglikli yonde mi kullansak. aksam yememissin, gece cok acikmadin mi?

igne mi( Allah sifalar versin

Fatosss lutfen bize bu 10 cm olayini detayli anlat))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…