Evet daha iyi olurdu işte öğle yiyince tercih etmedim. Süt ve yoğurt çok şişiriyor beni. Bir de çok kötü menülerden yavaş yavaş böyle daha iyi menülere doğru ilerliyorum bakalım. Şu an daha da azaltmam lazım.canim aksam yogurt vs olsa miydi keske
Kızlar ne yaptım bilin...
Pizza yedim
4 mil leslie yaptım ama tabi ki yeterince eritmedim
laktoz hassasiyetin olabilir canmEvet daha iyi olurdu işte öğle yiyince tercih etmedim. Süt ve yoğurt çok şişiriyor beni. Bir de çok kötü menülerden yavaş yavaş böyle daha iyi menülere doğru ilerliyorum bakalım. Şu an daha da azaltmam lazım.
his geldin arkadsim kendinle ilgili bilgi verirmsn boy kilo vsbende kilo vermek istıyorum ne olur benımde elımden tutun
canim bunlari sistematik hale getirirsen daha etkili olur .madem dans eymeyi seviyorsun zumba derim sanakizlar ben spor yapmiyorum fakat cokk haraketli biriyim.dans ederim abuk subuk.bide yurusss yspiyorum.
hangi sporlari yapiyorsunpirinç yuerıne bulguır yıyorum.daha oncesındede açıkladım.bır sporda 500 gr yakıyorum o yuzden sıkı uygulamıyorum
persian zumba onerebilirim 50 dk suresi.hic duraksamadan sistematik dansAyy Allah seni kaybetmesinkız kendini olcuyon mu cidden hiç aklıma gelmez bile ama kendini iyi hissediyorum yağ tulumu değilim sekilleniyorum
Kasım arttı farkındayım da yine de yağ var
Ben de zumbaya baslayacam yakında
Çok mutluyumdans etmeyi özledim
Ya super!! Masaallah. Nazar degmesin))canım yaptikllari yaziyorum hep bu arada bir kaç günlük menum farkli olduğu için kafan karismasin normalde ben hiç ekmek yemeyen biriyim karbonhidrat yok yani çoğu zaman karatay bazen de dukan yani sırf protein ile beslendim hali ile beslenmem kas yapmaya uygun bir beslenme idi canm halada evimde sadece zeytin yağı kullanyrm ve bol bol su spora gelince
ehergün 40 dakika civari kosu bandi ile yüksek tempo yürüyüş mekik,sınav, internette videolar var göbek,göğüs,basen hareketleri filan vucut sikilastirici güç arttirici hareket var mesela
şınav pozisyonun da yeri uzan dirseklerinin uzerinde durup ayak parmak ucunda vucudu kaldir havada iken tüm vucudunu karnini filan içe doğru sikip sımsıkı dayanabildigin kadar kendini tut bu kas gücünü arttirip tüm vücudu sıkılaştırıyor
birde tam tersi sırt üstü yatip köprü gibi belini havada iken karnini ve vucudunu içe sımsıkı çek gene dayana bildigin kadar say bekle havada zaten aninda gorceksin karnin disa dogru iken içerde durmaya basliyor resmen
birde karın kısmını en çok bisiklete borçluyum ben çoğu zamn 1 saat yapiyorum bezen 40 dakikia ama sabah aksam yaptigimda oldu karnimi ona borcluyum bu sekil bir kaç ayda karnimda 10 cm inceldi canm belim çok güzel oldu ama kas oranim artio yağ oranim baya düştü ama toplamda az kilo gitmiş oldu
Kızlar ne yaptım bilin...
Pizza yedim
bir dilim mi? 1 tam pizza mi?Kızlar ne yaptım bilin...
Pizza yedim
akşama jillian yapcam yine, leslieyi ek olarak yaptımdeadline yetiş pizza diyor
şimdi ne ceza versek lelie de yapmışsın ama kart geldi tabi akşama yapabilirsen birde dans yap
tam pizzabir dilim mi? 1 tam pizza mi?
evet boyle fakat ben aksam yemegmi 3 4 gibi yapiyorum baya da yiyorum ki acikmayayim aksamabu nasl karatay oohhhbende karatayciydim canm biraz değişik şeylere gecmistim ama bir iki güne karaya donucem
Buyuksehirde yasiyorum. Hayat tarzi olarak ev yapimi seylerin yadirgandigi bir cevrem var ama ekmegimi, peynirimi ve yogurdumu kendim yapiyorum. Seviyorum kendim yapmayi. Sutu de sutcuden getirtiyorum.koydemi yasiyosunuz.bende yapiyorum peynir
aynen bende yogurt peynir tereyag kaymak ekmek hepsini kendim yapiyorum.marketden sinirli sey aliyorumBuyuksehirde yasiyorum. Hayat tarzi olarak ev yapimi seylerin yadirgandigi bir cevrem var ama ekmegimi, peynirimi ve yogurdumu kendim yapiyorum. Seviyorum kendim yapmayi. Sutu de sutcuden getirtiyorum.
canim neler yedin ki.Bugün abarttım resmenSpor yapmam lazım ama spor kıyafetleri ayakkabısı vs hepsini işte unutunca yarın gideyim spor salonuna, yürüyüşe çıkmalıyım hava böyle güzelken dışarda. Beni zorlayın plss motivasyon yok hiç.
Sabah kahvaltıda ekmeği abarttım birazcanim neler yedin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?