Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende kilo vermek istıyorum ne olur benımde elımden tutun
his geldin arkadsim kendinle ilgili bilgi verirmsn boy kilo vs

kizlar ben spor yapmiyorum fakat cokk haraketli biriyim.dans ederim abuk subuk.bide yurusss yspiyorum.
canim bunlari sistematik hale getirirsen daha etkili olur .madem dans eymeyi seviyorsun zumba derim sana
pirinç yuerıne bulguır yıyorum.daha oncesındede açıkladım.bır sporda 500 gr yakıyorum o yuzden sıkı uygulamıyorum
hangi sporlari yapiyorsun

persian zumba onerebilirim 50 dk suresi.hic duraksamadan sistematik dans

Ya super!! Masaallah. Nazar degmesin))
Fatoş ya bende yağ orani yuksek(( Yuruyus yapiyorum ya su an bolca. Ekstra spor lazim degil mi?
Senin anlattigin hareketler aslinda bende pilates dvdleri var, orda uzama hareketleri olarak var. Pilates yapsam da ayni faydayi verir herhalde degil mi?

hangi sporlari yapiyorsun

burayı çözeceğim.neyse google playerdan 30 gün fit(çok yoruyor)kademelı. ve gıunluk bazen 2000 bazen 1000 ip atlıyorum

kizlar menum
sabah:1tabak sakatat aksamdan kalma 45 finfik 1 ceviz 3 k ceviz yarim dilim sabah cocuklara yaptiigm
kekdden.
aksama dogru3 tane tereyagnda yumurta 2 isirik cikolata .cayy.
dans etdim bol haaraket etdim.
birde Turkiye ile Gurcistan arasinda saat farki var bizde 3 olanda sizde saat 2 oluyor.

kizlar menum
sabah:1tabak sakatat aksamdan kalma 45 finfik 1 ceviz 3 k ceviz yarim dilim sabah cocuklara yaptiigm
kekdden.
aksama dogru3 tane tereyagnda yumurta 2 isirik cikolata .cayy.
dans etdim bol haaraket etdim.
birde Turkiye ile Gurcistan arasinda saat farki var bizde 3 olanda sizde saat 2 oluyor.

Buyuksehirde yasiyorum. Hayat tarzi olarak ev yapimi seylerin yadirgandigi bir cevrem var ama ekmegimi, peynirimi ve yogurdumu kendim yapiyorum. Seviyorum kendim yapmayi. Sutu de sutcuden getirtiyorum.
aynen bende yogurt peynir tereyag kaymak ekmek hepsini kendim yapiyorum.marketden sinirli sey aliyorum

Bugün abarttım resmen Spor yapmam lazım ama spor kıyafetleri ayakkabısı vs hepsini işte unutunca yarın gideyim spor salonuna, yürüyüşe çıkmalıyım hava böyle güzelken dışarda. Beni zorlayın plss motivasyon yok hiç.

canim neler yedin ki.
Sabah kahvaltıda ekmeği abarttım biraz 5 -6 dilim ekmek yedim. 2 muz 1 yeşil elma, 2 çay kaşığı fındık ezmesi, mısır patlattım az zeytinyağı ile onu da yedim Zaten günlük kalori hakkımı bitirdim en azından sporla dengeleyeyim birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…