- 28 Mart 2018
- 85
- 326
- 8
- 37
etiketlemeyi unutmuşumherkese günaydın dünkü menüm :
sabah:
ıspanaklı omlet
1 kk peynir 5 zeytin bir dilim kepek ekmek
ara:
avuç içi kadar leblebi elma kurusu karışımı
öğle:
fırında tavuk patlıcan yemeği 1 tabak
1 kase yoğurt
akşam:
4 köfte 2 yk bulgur pilavı 1 bardak ayran
2 lt su 1 kupa yeşilçay dün spor yok ne yazıkki
geçmiş olsun canmGünaydın kızlaaaar ay dün akşam yorgunluktan sızmışım resmen yaaa bi uyandım göz kapağımı bile kaldıramıyorum yani o haldeydim. Ama şükür bugün öyle çok ağrım yok. Demek ki son noktaya kadar zorlayamamışlar.şimdi kahvemi içerken mesajları okudum. Asyanın yine boğazları kızrmış ben anladım ki bu çocuk bana çekmiş ama benim gibi ameliyat için 24 sene bekletmiycem böyle devam ederse 4 yaşında yaptırırırm ameliyatını. Yaniii bugün yine doktora gidicem öğleden sonra da sporum var.
canım yaptikllari yaziyorum hep bu arada bir kaç günlük menum farkli olduğu için kafan karismasin normalde ben hiç ekmek yemeyen biriyim karbonhidrat yok yani çoğu zaman karatay bazen de dukan yani sırf protein ile beslendim hali ile beslenmem kas yapmaya uygun bir beslenme idi canm halada evimde sadece zeytin yağı kullanyrm ve bol bol su spora gelinceFatosss lutfen bize bu 10 cm olayini detayli anlat))
canm sen kilon artarsa şaşma baya kas yapmaya yönelik girmişler ama kas yaptkca çok daralip fitlesceksin tabiAyyy canım bende spora başladım kız dün z bi sohbet ettik sporcu geçmişim var deyince baya bi zorlüdılar 30 kg ile back 20 kg ile kol sırt çalıştık spuatı felan 20 kg ile yaptım yorgunluktan sızmışım ama şimdi iyiyim böyle gidersem hızla sıkılaşırım diye düşünüyorum seni de bırakmıyoruz iyice sıkılaşalım birlikte
canm bence temizlik zaten spor kadar etkili yapmış sayılırsınYarim gün yoktum, resmen bir saat gecmis okudum)))
deadline blonde ambition
dunki menum
sabah
1 yumurta sahanda
1 kk peynir
1.5 dilim ekmek
sanirim 5 zeytin
ara
kahve tek sekerli
1-2 meyve
1 mink tuzlu kurbye
aksam
2/3 tabak turlu(yagi cok az)
az tursu(2 catal)
ceyrek kase sutlac
su sanirim 1.5
kizlar tum gun nerdeyse temizlik yaptim. Cok yorulunca yuruyus vs de olmadi
bendensinTeşekkürler canım aslında hiç kacamaksiz yapıyorum diyetini ama kilo gitmiyor sporu artirdim bu hafta
hoşgeldin canmbende kilo vermek istıyorum ne olur benımde elımden tutun
bunlar yağ yakimi için yeterli canm ikiside kardioya giriyor zaten öncelik kilo verme canm kas yapici sporlara gerek yok sen yürüyüş ve danslarini sure tut ve paylaş bildirim yap canmkizlar ben spor yapmiyorum fakat cokk haraketli biriyim.dans ederim abuk subuk.bide yurusss yspiyorum.
Ooo fenaymış canım ben olsam yigilirdim kesin sen alisiksin ağırlıkla falan iyi sıkılasirsın çok iyi olmuş keşke bende yapabilsem bıngıl bıngıl her yerimAyyy canım bende spora başladım kız dün z bi sohbet ettik sporcu geçmişim var deyince baya bi zorlüdılar 30 kg ile back 20 kg ile kol sırt çalıştık spuatı felan 20 kg ile yaptım yorgunluktan sızmışım ama şimdi iyiyim böyle gidersem hızla sıkılaşırım diye düşünüyorum seni de bırakmıyoruz iyice sıkılaşalım birlikte
pirinç yuerıne bulguır yıyorum.daha oncesındede açıkladım.bır sporda 500 gr yakıyorum o yuzden sıkı uygulamıyorumifşa etmis olmayayim ama)) sari kart gelebilir)))
tamam bildirim icin tesekkur ederimbunlar yağ yakimi için yeterli canm ikiside kardioya giriyor zaten öncelik kilo verme canm kas yapici sporlara gerek yok sen yürüyüş ve danslarini sure tut ve paylaş bildirim yap canm
camaksiz diyetmi olurmus.ben karatay yapyorum buna ragmen bugun yarm dilim kek 2isirik cikolata yedim.kilo vermemide etkilemiyor.bendensinbende çoğu zaman kacamaksz diyet ve sporla kilo veremiyorum spordan olabilir canm yani yağ gitmisdir ama o miktarda kas yaptigin için tartida düşüş olmamistr onu mezure ile anlarsin çünkü 1 kilo yağ 1 kilo kasin kapladığı yerden 5 kat fazla yer kaplar canm agirlik ayni kalsada ciddi bir daralma olur mezure takibi yap
Ayy Allah seni kaybetmesinbendensinbende çoğu zaman kacamaksz diyet ve sporla kilo veremiyorum spordan olabilir canm yani yağ gitmisdir ama o miktarda kas yaptigin için tartida düşüş olmamistr onu mezure ile anlarsin çünkü 1 kilo yağ 1 kilo kasin kapladığı yerden 5 kat fazla yer kaplar canm agirlik ayni kalsada ciddi bir daralma olur mezure takibi yap
Canım benim hastalığım var diyette o yüzden kacamaksiz olmak zorunda yoksa ağrılarım geri geliyorka
camaksiz diyetmi olurmus.ben karatay yapyorum buna ragmen bugun yarm dilim kek 2isirik cikolata yedim.kilo vermemide etkilemiyor.
allah sifa versin o zaman.Canım benim hastalığım var diyette o yüzden kacamaksiz olmak zorunda yoksa ağrılarım geri geliyor
Çorba yaparken un kullanmıyorum mesela
Nohut unu patates unu kullanıyorum
Benim diyette karatayabenziyo ama o nohut yemeyin diyormuş benim dr kuru fasulyesi yasakladı benim diyetle patates de serbest
Kacamaksiz öyle oluyo iste
bu nasl karatay oohhhka
camaksiz diyetmi olurmus.ben karatay yapyorum buna ragmen bugun yarm dilim kek 2isirik cikolata yedim.kilo vermemide etkilemiyor.
bende dans hastayim yaaaa zumba çok eğlenceli kilo verdiriyor gerçektenAyy Allah seni kaybetmesinkız kendini olcuyon mu cidden hiç aklıma gelmez bile ama kendini iyi hissediyorum yağ tulumu değilim sekilleniyorum
Kasım arttı farkındayım da yine de yağ var
Ben de zumbaya baslayacam yakında
Çok mutluyumdans etmeyi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?