Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

etiketlemeyi unutmuşum deadline

geçmiş olsun canm

Fatosss lutfen bize bu 10 cm olayini detayli anlat))
canım yaptikllari yaziyorum hep bu arada bir kaç günlük menum farkli olduğu için kafan karismasin normalde ben hiç ekmek yemeyen biriyim karbonhidrat yok yani çoğu zaman karatay bazen de dukan yani sırf protein ile beslendim hali ile beslenmem kas yapmaya uygun bir beslenme idi canm halada evimde sadece zeytin yağı kullanyrm ve bol bol su spora gelince
e hergün 40 dakika civari kosu bandi ile yüksek tempo yürüyüş mekik,sınav, internette videolar var göbek,göğüs,basen hareketleri filan vucut sikilastirici güç arttirici hareket var mesela
şınav pozisyonun da yeri uzan dirseklerinin uzerinde durup ayak parmak ucunda vucudu kaldir havada iken tüm vucudunu karnini filan içe doğru sikip sımsıkı dayanabildigin kadar kendini tut bu kas gücünü arttirip tüm vücudu sıkılaştırıyor
birde tam tersi sırt üstü yatip köprü gibi belini havada iken karnini ve vucudunu içe sımsıkı çek gene dayana bildigin kadar say bekle havada zaten aninda gorceksin karnin disa dogru iken içerde durmaya basliyor resmen
birde karın kısmını en çok bisiklete borçluyum ben çoğu zamn 1 saat yapiyorum bezen 40 dakikia ama sabah aksam yaptigimda oldu karnimi ona borcluyum bu sekil bir kaç ayda karnimda 10 cm inceldi canm belim çok güzel oldu ama kas oranim artio yağ oranim baya düştü ama toplamda az kilo gitmiş oldu

canm sen kilon artarsa şaşma baya kas yapmaya yönelik girmişler ama kas yaptkca çok daralip fitlesceksin tabi

canm bence temizlik zaten spor kadar etkili yapmış sayılırsın menün de çok güzel ama kahveye şeker yerine az süt ekleyerek yapmayı dene tadını yumusatp şekeri aratmıyor ben öyle içiyorum

Teşekkürler canım aslında hiç kacamaksiz yapıyorum diyetini ama kilo gitmiyor sporu artirdim bu hafta
bendensin bende çoğu zaman kacamaksz diyet ve sporla kilo veremiyorum spordan olabilir canm yani yağ gitmisdir ama o miktarda kas yaptigin için tartida düşüş olmamistr onu mezure ile anlarsin çünkü 1 kilo yağ 1 kilo kasin kapladığı yerden 5 kat fazla yer kaplar canm agirlik ayni kalsada ciddi bir daralma olur mezure takibi yap

bende kilo vermek istıyorum ne olur benımde elımden tutun
hoşgeldin canm hergün yediklerini ve spor,dans,egzersiz gibi bir aktiviten varsa onları bizimle paylas burda hep beraber menüleri yorumluyoruz zaten yanlışların varsa fikir edinirsin kilo vermek için en önce bol bol su iç ve mutlaka bir aktivite edin canm ayrıca her cuma saat 12 den önce kilo bildirimi yapiyoruz cumalri yarismamiz var

kizlar ben spor yapmiyorum fakat cokk haraketli biriyim.dans ederim abuk subuk.bide yurusss yspiyorum.
bunlar yağ yakimi için yeterli canm ikiside kardioya giriyor zaten öncelik kilo verme canm kas yapici sporlara gerek yok sen yürüyüş ve danslarini sure tut ve paylaş bildirim yap canm

Ooo fenaymış canım ben olsam yigilirdim kesin sen alisiksin ağırlıkla falan iyi sıkılasirsın çok iyi olmuş keşke bende yapabilsem bıngıl bıngıl her yerim

ka
camaksiz diyetmi olurmus.ben karatay yapyorum buna ragmen bugun yarm dilim kek 2isirik cikolata yedim.kilo vermemide etkilemiyor.

Ayy Allah seni kaybetmesin kız kendini olcuyon mu cidden hiç aklıma gelmez bile ama kendini iyi hissediyorum yağ tulumu değilim sekilleniyorum
Kasım arttı farkındayım da yine de yağ var
Ben de zumbaya baslayacam yakında
Çok mutluyum dans etmeyi özledim

ka

camaksiz diyetmi olurmus.ben karatay yapyorum buna ragmen bugun yarm dilim kek 2isirik cikolata yedim.kilo vermemide etkilemiyor.
Canım benim hastalığım var diyette o yüzden kacamaksiz olmak zorunda yoksa ağrılarım geri geliyor
Çorba yaparken un kullanmıyorum mesela
Nohut unu patates unu kullanıyorum
Benim diyette karatayabenziyo ama o nohut yemeyin diyormuş benim dr kuru fasulyesi yasakladı benim diyetle patates de serbest
Kacamaksiz öyle oluyo iste

allah sifa versin o zaman.

ka

bu nasl karatay oohhh bende karatayciydim canm biraz değişik şeylere gecmistim ama bir iki güne karaya donucem

bende dans hastayim yaaaa zumba çok eğlenceli kilo verdiriyor gerçekten ölç mesem diyeti birakirdm gercekten tartida düşüş az oluyor diye morel gidiyodu ama mezurede farki görünce birakmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…