Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Valla bende yıllardır yapmıyorum. Herşeyi fırında yapıyorm daha güzel oluyo. Ya da yağsız tavada ızgara yapıyorum. Mangal gibi oluyo.

Adres verin geliyorum.
Benim etrafında sporu seven kimse yok kankam resimci ve toptan nefret ediyo
Bu da benim kaderim iste

Tarif veresim var Karniyarigi kizartmadan yapıyorum ben çok güzel oluyo hafif ve lezzetli

Kızartma işlemini fırında yapıyorum 30 dakika
Pirince içini doldurup 40 dakika daha pisiriyorum afiyet olsun
sağol canm bende aynını yapiyorum benim evde hiç bir şey kizarmaz ve zeytin yağı disinda yağ konulmaz zatn ama arkadaslarada fikir olur tarifi verdigin iyi oldu hem hafif oluyor boyle hem sağlıklı

biz yakın olsak zaten zayıf olcakmisiz spor,dans,aktivite hepsini seviyoruz eee bu tempoya üçümüz zaten dal gibi olurduk dimi yeşilinbuyusu
Ben hi dal gibi olmadım hep kalindim yani spor beni zayiflatmaz ama sağlıklı ve enerjik gorununurum sağlık herşeyden önemli zaten
Mutlu olmak için spor yaparım
100 kiloydum hiç selülitin yoktu mesela

Ben hi dal gibi olmadım hep kalindim yani spor beni zayiflatmaz ama sağlıklı ve enerjik gorununurum sağlık herşeyden önemli zaten
niye öyle diyosun arkadaşım dal illa incemi oluyor ki bizde kalın dal oluruz

ayrıca kesinlikle ben çok zayif sevmiyorum ve zayıf sarkık selulitli olmaktansa kaç beden olursan ol ama sıkı selulitsiz şekilli olmak her zaman daha güzel ve daha seksi bence benden ondan hiç sporsuz yaşamam canm hiç selulitim yok herzamn kiloma gorede vucut hatlarimda şekilli orantılı durur bide daralma sikilasma oldugu için kilomuzdan daha zayıf görünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…