Bu hafta pek mümkün görünmüyor sabit çıkarsam sevinicem.
Benim etrafında sporu seven kimse yokValla bende yıllardır yapmıyorum. Herşeyi fırında yapıyorm daha güzel oluyo. Ya da yağsız tavada ızgara yapıyorum. Mangal gibi oluyo.
Adres verin geliyorum.
sağol canmTarif veresim var Karniyarigi kizartmadan yapıyorum ben çok güzel oluyo hafif ve lezzetli
Kızartma işlemini fırında yapıyorum 30 dakika
Pirince içini doldurup 40 dakika daha pisiriyorum afiyet olsun
biz yakın olsak zaten zayıf olcakmisizEn sevdiğim voleybolu da beach voley olarak severim aslında
Yakın olsak da oynasak
Valla bende yıllardır yapmıyorum. Herşeyi fırında yapıyorm daha güzel oluyo. Ya da yağsız tavada ızgara yapıyorum. Mangal gibi oluyo.
Adres verin geliyorum.
Ben hi dal gibi olmadım hep kalindim yanibiz yakın olsak zaten zayıf olcakmisizspor,dans,aktivite hepsini seviyoruz eee bu tempoya üçümüz zaten dal gibi olurduk dimi yeşilinbuyusu
Kilo bildirimi yapicam canım ama kilom pek uygun değil listeye giremem sanırım mezunda olamam bakalım artık yarın kesin sonucu görürüm
niye öyle diyosun arkadaşımBen hi dal gibi olmadım hep kalindim yanispor beni zayiflatmaz ama sağlıklı ve enerjik gorununurum sağlık herşeyden önemli zaten
Mutlu olmak için spor yaparım
100 kiloydum hiç selülitin yoktu mesela
ayrıca kesinlikle ben çok zayif sevmiyorum ve zayıf sarkık selulitli olmaktansa kaç beden olursan ol ama sıkı selulitsiz şekilli olmak her zaman daha güzel ve daha seksi benceBen hi dal gibi olmadım hep kalindim yanispor beni zayiflatmaz ama sağlıklı ve enerjik gorununurum sağlık herşeyden önemli zaten
firinda canim. yani ilk asamada da patlicanlar kizarmiyor, firinlaniyorKarniyarigi nasıl yapıyorum canım kizartarak mi
Ben çok hafifyapiyorum gönül rahatlığıyla yiyorum
grup arkadasim, aksam menumuz ayni))))öğlen: menemen,yoğurt
Akşam: karniyarik,2 kaşık pilav,yoğurt
4den sonra dışardaydm 8 de döndüm kızlar ama hep yürümedik tabiki yani gezdiğimiz yürüdüğümüz bunun ancak 1 saati filandır
simdi kac kkilosun.Ben hi dal gibi olmadım hep kalindim yanispor beni zayiflatmaz ama sağlıklı ve enerjik gorununurum sağlık herşeyden önemli zaten
ayni vermisiz sen hangi diyetdesin.ve kac ogun yiyosun.Hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Geçen hafta: 74
Bu hafta: 72.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.66
Hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Geçen hafta: 74
Bu hafta: 72.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.66
gecen hafta 57 20
bu hafta 56 00
fark 1.2
bugun ayni kalmiisim gece hinqali yapmsd ondan yedim yagli etden
Günaydın herkese
Geçen Hafta:52
Bu hafta:51.5
Fark:0.5
Yüzde:0.96
Haftaya hedef:50.54'leri göremedim 2 senedir
deadline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?