- 26 Şubat 2018
- 198
- 622
- 18
- 30
Günaydın 1. Takım güzelleri bildirimleri unutmuyoruz
Tamam canimKilo bildirimi yapicam canım ama kilom pek uygun değil listeye giremem sanırım mezunda olamam bakalım artık yarın kesin sonucu görürüm
Hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Geçen hafta: 74
Bu hafta: 72.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.66
İnşallah canım çok sağol sayenizde motivasyonlarınızla başarıyorum:))İnşallah canım çokta güzel gittin bu haftabu arada gelmişken bir üstte kalan mesajımı okumusun görmezsn diye söylüyorum
Hiç bir zaman yeni başlangıçlar için geç değildir eminim çok daha iyisini yapabilirsin:)Bende geçen hafta 73 kiloydum hatta pazartesi 72.8 dim bugün 71.3
Ya 64 lerden 75 lere geldim bakın bırakmayın benim gibi olmayin
Eyvah eyvahh:))Bugün misafirim var bir sürü zararlı şey yaptım
Çok haklısın tatlım dün bende aynı şeyi düşünüp akşama köfte ekledim menüme:) Dikkat ederim uyarın için çok sağıl:)Menü çk iyi canım ama proteinu de bi yerlere sıkıştırmanı tavsiye ederim.
84 kiloyum canım boyum 175 olduğundan çok kilolu duymuyorum ama kiloluyum orası ayrisimdi kac kkilosun.
him))ayni vermisiz sen hangi diyetdesin.ve kac ogun yiyosun.
cok guzel canim.. tebriklerGeçen hafta:68.0
Bu hafta:67.0
Fark :1000 gr
Yüzde :1,47
deadline canım yüzdeyi doğru hesaplamış mıyım:)
kaptanim beni de eklermsnz sabi kilom regl ym.ben + cikmadigima sukrediyorumKızlar kilo bildirimleri yarın 14 e kadar unutmuyoruz şu şekilde yapıp beni etiketliyorsunuz
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark :
Yüzde :
Yüzde hesaplaması ilk sayfada var yinede yapamayan olursa boş bıraksın yüzde kısmını
Bugün misafirim var bir sürü zararlı şey yaptım
Çok haklısın tatlım dün bende aynı şeyi düşünüp akşama köfte ekledim menüme:) Dikkat ederim uyarın için çok sağıl:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?