Ayy bayıldım ben de yapacam bu spagettiden1 Tabaktı.
Kabağı ince ince doğrayıp kavrulmuş soğan ve domates ile yapılıyor.
Eki Görüntüle 2133420
Gerçekten güzel oluyor tavsiye ederimharika düşünmüsün yaa kollar ancak bu kadar eğlenceli sıkılaşa bilirdi
bende çok severim havalar ısındı artk akşamlari sahilde eşimle oyniyabilirz ya iyi fikir vallaGerçekten güzel oluyor tavsiye ederim
Tarif veresim var Karniyarigi kizartmadan yapıyorum ben çok güzel oluyo hafif ve lezzetliöğlen: menemen,yoğurt
Akşam: karniyarik,2 kaşık pilav,yoğurt
4den sonra dışardaydm 8 de döndüm kızlar ama hep yürümedik tabiki yani gezdiğimiz yürüdüğümüz bunun ancak 1 saati filandır
Ben de eğer sınıfın düzeyi iyiyse oynuyorum
Voleybol bilenle güzel oluyo bazen tüm neden eğer. Öğretmenleri dağılıp oynuyoruz gel oynayalım
Tarif veresim var Karniyarigi kizartmadan yapıyorum ben çok güzel oluyo hafif ve lezzetli
Kızartma işlemini fırında yapıyorum 30 dakika
Pirince içini doldurup 40 dakika daha pisiriyorum afiyet olsun
En sevdiğim voleybolu da beach voley olarak severim aslındabende çok severim havalar ısındı artk akşamlari sahilde eşimle oyniyabilirz ya iyi fikir valla
Aynen ben de öyle ben hiç kızartma yapmıyorum artıkBende yıllardır oturtmayı da karnıyarığı da bu şekilde yaparım o yüzden doyasıya yerim. Herkes kızarmadan tadı olmuyor diyor ama valla kim yese çok beğeniyor. Bence bu yılların alışkanlıklarının değişmesi lazım artık.
Benim eşim de beden egt öğretmeni takım hazır nerdeyseKeşke öyle yakınımda olsanız da oynasak. Ankaraya gidince ablamlarla oynadık baya. Neyse hafta sonu eşime sararım artık napıyım
canm benim de hedefe 13 kilo varilk hedef 69 sonra 64 son hedef 59
Maşallah canım süpersin:))Kızlar iyi akşamlar valla ödem çayı ile su içmekten bişey yiyecek halim kalmadı sırf acıkmayayım diye 1 bardak süt 3 ceviz 1 parmak muz yedim akşam yemeğim bu geçen haftada bu çayı yapınca akşam yemek yiyememiştim. Spor olarak da tüm gün ev temizliği aralarda da sallandım kaslarım rahatlasın diye. Gerçi kurallara göre zaten benim 3 günlük sporum tüm haftaya yetiyor.
deadline blonde ambition
Sabah:
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalık ve domates
1 dilim çavdar
Öğlen:
1 kase domates çorbası
1 tabak madımak
Ara:2 adet hurma
1 bardek filtre kahve
Akşam:
Kabak spagetti
1 tabak salata
1 kase yoğurt
20 dk jillian, 2 litre su
deadline blonde ambition
Az daha dışardan sipariş verecektimSonra gelsin kaloriler sonra burası aklıma geldi. Nasıl hesap verecektim sonra Cuma önü. Yarın tartı günü kilolu çıkacagız öyle.
blonde ambition deadline
aksam
kucuk firnda karnyargn yarisi
1 yk pilav
ceyrek kase corba
1 kase cacik
oglenki 1 saat yuryuse 20 dk daha eklendi))
deadline blonde ambition
Kızlar ben sadece dün spor yapmadım dünde deli gibi temizlik yaptım valla ilk defa sporlarını yazdim kendimi ip atlarken gormek isttiyorum
Bugün de basketbol oynadım yarım saat
1 saat de yürüyüş var
Kollarim sikilassin diye basketbol oynuyorum
deadline bugunki menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
2 dilim yumurtali yagsiz ekmek
1 bardak cay 2 seker ile
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
Ogle:
1 ufak tabak yogurtlu ispanak
1 kase barbunya pilaki
350 ml su
Aksam:
300 ml su spor oncesi
40 dk spor esnasinda 300 su
300 ml su spor sonunda
3-4 kaslk kiymali sebze yemegi
Pancar salatasi
bugunku menum
kahvalti 9.00 peynir .domates .1 dilim tam bugday ekmegi.6 zeytin marul
ara 1 muz yesil cy
ogle 13.00 1 yumurtali menemen.4 ksk yogurt. 1 dilum tam bugday ekmegi
ara 2 kuru hurma.2 ceviz.
aksm.1 ymk ks keten tohumu.2 ksk yulaf.4 ksk yogurt 2 cilek tarcin karisimi
2.5 lt su
spor 30 dk zumba
deadline blonde ambition @hiccmakam
öğlen: menemen,yoğurt
Akşam: karniyarik,2 kaşık pilav,yoğurt
4den sonra dışardaydm 8 de döndüm kızlar ama hep yürümedik tabiki yani gezdiğimiz yürüdüğümüz bunun ancak 1 saati filandır
İnşallah canım çokta güzel gittin bu haftaKızlar yarın sabah ilk tartı günüm 1. haftam bitiyor çok heyecanlıyım 68i geride bırakmak bir daha hiç karşılaşmamak istiyorum kendisiyle:))
Menüm
Sabah
3 ceviz, domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam
5 köfte, 3 kaşık pilav
1 kase yoğurt
1,5 litre su & 7000 adım yürüyüş
Aynen ben de öyle ben hiç kızartma yapmıyorum artık
Benim eşim de beden egt öğretmeni takım hazır nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?