Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tarif veresim var Karniyarigi kizartmadan yapıyorum ben çok güzel oluyo hafif ve lezzetli

Kızartma işlemini fırında yapıyorum 30 dakika
Pirince içini doldurup 40 dakika daha pisiriyorum afiyet olsun

Ben de eğer sınıfın düzeyi iyiyse oynuyorum
Voleybol bilenle güzel oluyo bazen tüm neden eğer. Öğretmenleri dağılıp oynuyoruz gel oynayalım

Keşke öyle yakınımda olsanız da oynasak. Ankaraya gidince ablamlarla oynadık baya. Neyse hafta sonu eşime sararım artık napıyım

Tarif veresim var Karniyarigi kizartmadan yapıyorum ben çok güzel oluyo hafif ve lezzetli

Kızartma işlemini fırında yapıyorum 30 dakika
Pirince içini doldurup 40 dakika daha pisiriyorum afiyet olsun

Bende yıllardır oturtmayı da karnıyarığı da bu şekilde yaparım o yüzden doyasıya yerim. Herkes kızarmadan tadı olmuyor diyor ama valla kim yese çok beğeniyor. Bence bu yılların alışkanlıklarının değişmesi lazım artık.

Aynen ben de öyle ben hiç kızartma yapmıyorum artık

canm benim de hedefe 13 kilo var ilk hedef 69 sonra 64 son hedef 59

Evet tatlım inşallah 13 kilonun 13ünüde birlikte sağlıklı bir şekilde veririz:))

Maşallah canım süpersin:))

kızlar menü ve sporalrımızı buraya ekleyecegiz bunlar payşalım yapıp yapmadığınız için menü paylaşımı yapılınca ve spor payşlaşımı için koyacağım menülerinizi mirafatos ve magick onaylarsa buraya simgesini koyacağım eğer onaylanmazsa konulacak üç tane kımızı kartınız olursa bu hafta içi ve kilo veremezsenizspor cezanız olacak biraz sıkı olmak lazım artık yaz geliyor lütfen kendiniz için yaptığınızı unutmayın

——MENÜ VE SPOR LİSTESİ——

[tr][/tr] [th]30 MART- 6 NİSAN[/th] [th]Cuma [/th] [th]Cumartesi[/th] [th]Pazar [/th] [th]Pazartesi [/th] [th]Salı[/th] [th]Çarşamba [/th] [th]Perşembe[/th] [/th]
[tr]
[td] deadline [/td] [td] - [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] bluegreeneyes [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@caroline84 [/td] [td] -[/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@YesilinBuyusu [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] blonde ambition [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] berceste_ [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@chihiro79 [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] hicmakam [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] sevilay80 [/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td][/td] [td]][/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] magickk [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@nil u mihr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Selnurr [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] Koalina [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] -[/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td] M minemelek2015 [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [td]@Amor-a [/td] [td] -[/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td] [/td] [td][/td] [td] [/td] [td] [/td] [tr][/tr] [/tr]
[tr][tr][/tr][/tr]

Az daha dışardan sipariş verecektim Sonra gelsin kaloriler sonra burası aklıma geldi. Nasıl hesap verecektim sonra Cuma önü. Yarın tartı günü kilolu çıkacagız öyle.

blonde ambition deadline
aksam
kucuk firnda karnyargn yarisi
1 yk pilav
ceyrek kase corba
1 kase cacik

oglenki 1 saat yuryuse 20 dk daha eklendi))

Kızlar kilo bildirimleri yarın 14 e kadar unutmuyoruz şu şekilde yapıp beni etiketliyorsunuz
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark :
Yüzde :

Yüzde hesaplaması ilk sayfada var yinede yapamayan olursa boş bıraksın yüzde kısmını

Menüm

Sabah
3 ceviz, domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

Akşam
5 köfte, 3 kaşık pilav
1 kase yoğurt

1,5 litre su & 7000 adım yürüyüş

Menü çk iyi canım ama proteinu de bi yerlere sıkıştırmanı tavsiye ederim.

***1. TAKIM 564. ETAP***

caroline84 (86.6//-%)
berceste_(84.4///%)
Xeroderma_pig (63.7//%)izne ayrılmak istiyor
chihiro79 (62///%)
Miramed (67.9///%) sağlık nedeniyle izne ayrılmak istiyor
hicmakam(55.5//%)
Sevilay80 (74.8/%)
Mirafatos (72.2/%)
nil u mihr(74//%)

1. takım ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…