- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
canim kabak spagetti ne kadardi? bu yemrk, spagettinin icine kabak koyarak mi oluyor?Sabah:
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalık ve domates
1 dilim çavdar
Öğlen:
1 kase domates çorbası
1 tabak madımak
Ara:2 adet hurma
1 bardek filtre kahve
Akşam:
Kabak spagetti
1 tabak salata
1 kase yoğurt
20 dk jillian, 2 litre su
deadline blonde ambition
aksam menun superKızlar iyi akşamlar valla ödem çayı ile su içmekten bişey yiyecek halim kalmadı sırf acıkmayayım diye 1 bardak süt 3 ceviz 1 parmak muz yedim akşam yemeğim bu geçen haftada bu çayı yapınca akşam yemek yiyememiştim. Spor olarak da tüm gün ev temizliği aralarda da sallandım kaslarım rahatlasın diye. Gerçi kurallara göre zaten benim 3 günlük sporum tüm haftaya yetiyor.deadline blonde ambition
evet yiyorum yanina 2 haslama yymurta yiyirum bazi kahvaltida aksamdan kalani yiyorum bugun mesela sadece yogurt kaymak yedim.2 ogun yiyorum saat 3 4 gibide aksam yemegim oluyor ve hiiccc acikmiyorum.him cidden mi))) 10 yiyip zayifliyor musun?
Ödem çaylarını çok içme canım hafta 1 falan ic
Vücudunda ödem yoksa boşuna içmiş oluyorsun
Vücuttaki iyi suyu da atıyorsun eğer ödem yoksa
deadline blonde ambition
Kızlar ben sadece dün spor yapmadım dünde deli gibi temizlik yaptım valla ilk defa sporlarını yazdim kendimi ip atlarken gormek isttiyorum
Bugün de basketbol oynadım yarım saat
1 saat de yürüyüş var
Kollarim sikilassin diye basketbol oynuyorum
Gel kapisalim birgunYok canım haftada bir yapıyorum. Diğer günler yeşil çay bile içecek fırsatım olmuyor. Bugün şükür asya yanımda mtfakta biraz durdu da bişeyler yapabildim. Zaten hergün imkansız içemem herşeyin fazlası zarar.
Ayy bende çok severim basketi ama sadece şut atmayıhatta hafta sonu eşimle oynayalım demiştik. İnanılmaz güzel kol çalıştırıyor voleybol da öyle bana spor olsun da zaten ne olursa olsun
him cidden mi))) 10 yiyip zayifliyor musun?
aksam menun super
Y YesilinBuyusu potasyum, saglikli karnonhidrat, yağ, kalsiyum... super olmus cidden.. tabii doymadin belki ama guzel )
Gel kapisalim birgunvoleybolu spor gibi görmüyorum bile çok fazla yorumluyorum okulda
Ama basket güzel oluyo
1 Tabaktı.canim kabak spagetti ne kadardi? bu yemrk, spagettinin icine kabak koyarak mi oluyor?
evet ya keske aksamlari yogurtla gecirsek ne guzel olur.Canm kuruyemişte bende kendimi çok kasmıyorum tamam tabak tabak yemiyoruz tabi ki ama eğer canım fazla yemek istiyorsa yiyorum çünkü ekmek yemiyorum ve ben karatayla çok güzel kilo verdim en başından beri de bu şekilde devam ediyorum. Ama hep dengeliyorum sabah kaçırdıysam akşam daha dikkat ediyorum mesela. Ya da kaçamak yaptıysam bi kaç akşam çok çok hafif yiyorum.
Sağol canım valla tıkandım o yüzden tokum şu an açlık hissetmiyorum zaten süt güzel tokluk veriyor. Aslına hiçbişey yemiycektim de açlık hissetmeyim diye bu kadar yedim. Aslında sen benim eski günlerime hiç denk gelmedin sadece yoğurt ile akşamları geçiştirdiğim çok olmuştur. Ama şimdi yoğun spor yapıyorum o şekilde dayanamam.
aaa cok guzelmis bu ya)) tadi nasil ki?1 Tabaktı.
Kabağı ince ince doğrayıp kavrulmuş soğan ve domates ile yapılıyor.
Eki Görüntüle 2133420
Ben de eğer sınıfın düzeyi iyiyse oynuyorumAyy birisi benimle bıkmadan voleybol oynasın akşama kadar oynarım heralde çok severim. Basket için bişey diyemem sadece şut atmayı biliyorum hee isabet ediyor mu ediyor ama voleybolda iyiyimdir.pas olsun servis olsun çivileme olsun
Karniyarigi nasıl yapıyorum canım kizartarak miblonde ambition deadline
aksam
kucuk firnda karnyargn yarisi
1 yk pilav
ceyrek kase corba
1 kase cacik
oglenki 1 saat yuryuse 20 dk daha eklendi))
harika düşünmüsün yaa kollar ancak bu kadar eğlenceli sıkılaşa bilirdideadline blonde ambition
Kızlar ben sadece dün spor yapmadım dünde deli gibi temizlik yaptım valla ilk defa sporlarını yazdim kendimi ip atlarken gormek isttiyorum
Bugün de basketbol oynadım yarım saat
1 saat de yürüyüş var
Kollarim sikilassin diye basketbol oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?