Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim kabak spagetti ne kadardi? bu yemrk, spagettinin icine kabak koyarak mi oluyor?

aksam menun super

him cidden mi))) 10 yiyip zayifliyor musun?
evet yiyorum yanina 2 haslama yymurta yiyirum bazi kahvaltida aksamdan kalani yiyorum bugun mesela sadece yogurt kaymak yedim.2 ogun yiyorum saat 3 4 gibide aksam yemegim oluyor ve hiiccc acikmiyorum.
vedeee 25 martdan 58 40 le baslamistim
bugun 56 00 olmusum insallah yarin 55 90 falan olurum.....

deadline blonde ambition

Kızlar ben sadece dün spor yapmadım dünde deli gibi temizlik yaptım valla ilk defa sporlarını yazdim kendimi ip atlarken gormek isttiyorum

Bugün de basketbol oynadım yarım saat
1 saat de yürüyüş var
Kollarim sikilassin diye basketbol oynuyorum

Son düzenleme:
Ödem çaylarını çok içme canım hafta 1 falan ic
Vücudunda ödem yoksa boşuna içmiş oluyorsun
Vücuttaki iyi suyu da atıyorsun eğer ödem yoksa

Yok canım haftada bir yapıyorum. Diğer günler yeşil çay bile içecek fırsatım olmuyor. Bugün şükür asya yanımda mtfakta biraz durdu da bişeyler yapabildim. Zaten hergün imkansız içemem herşeyin fazlası zarar.

Ayy bende çok severim basketi ama sadece şut atmayı hatta hafta sonu eşimle oynayalım demiştik. İnanılmaz güzel kol çalıştırıyor voleybol da öyle bana spor olsun da zaten ne olursa olsun

Gel kapisalim birgun voleybolu spor gibi görmüyorum bile çok fazla yorumluyorum okulda
Ama basket güzel oluyo

him cidden mi))) 10 yiyip zayifliyor musun?

Canm kuruyemişte bende kendimi çok kasmıyorum tamam tabak tabak yemiyoruz tabi ki ama eğer canım fazla yemek istiyorsa yiyorum çünkü ekmek yemiyorum ve ben karatayla çok güzel kilo verdim en başından beri de bu şekilde devam ediyorum. Ama hep dengeliyorum sabah kaçırdıysam akşam daha dikkat ediyorum mesela. Ya da kaçamak yaptıysam bi kaç akşam çok çok hafif yiyorum.

aksam menun super

Y YesilinBuyusu potasyum, saglikli karnonhidrat, yağ, kalsiyum... super olmus cidden.. tabii doymadin belki ama guzel )

Sağol canım valla tıkandım o yüzden tokum şu an açlık hissetmiyorum zaten süt güzel tokluk veriyor. Aslına hiçbişey yemiycektim de açlık hissetmeyim diye bu kadar yedim. Aslında sen benim eski günlerime hiç denk gelmedin sadece yoğurt ile akşamları geçiştirdiğim çok olmuştur. Ama şimdi yoğun spor yapıyorum o şekilde dayanamam.

Gel kapisalim birgun voleybolu spor gibi görmüyorum bile çok fazla yorumluyorum okulda
Ama basket güzel oluyo

Ayy birisi benimle bıkmadan voleybol oynasın akşama kadar oynarım heralde çok severim. Basket için bişey diyemem sadece şut atmayı biliyorum hee isabet ediyor mu ediyor ama voleybolda iyiyimdir. pas olsun servis olsun çivileme olsun

evet ya keske aksamlari yogurtla gecirsek ne guzel olur.

deadline bugunki menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
2 dilim yumurtali yagsiz ekmek
1 bardak cay 2 seker ile

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su

Ogle:
1 ufak tabak yogurtlu ispanak
1 kase barbunya pilaki
350 ml su

Aksam:
300 ml su spor oncesi
40 dk spor esnasinda 300 su
300 ml su spor sonunda

3-4 kaslk kiymali sebze yemegi
Pancar salatasi

Ben de eğer sınıfın düzeyi iyiyse oynuyorum
Voleybol bilenle güzel oluyo bazen tüm neden eğer. Öğretmenleri dağılıp oynuyoruz gel oynayalım

bugunku menum
kahvalti 9.00 peynir .domates .1 dilim tam bugday ekmegi.6 zeytin marul
ara 1 muz yesil cy
ogle 13.00 1 yumurtali menemen.4 ksk yogurt. 1 dilum tam bugday ekmegi
ara 2 kuru hurma.2 ceviz.
aksm.1 ymk ks keten tohumu.2 ksk yulaf.4 ksk yogurt 2 cilek tarcin karisimi
2.5 lt su
spor 30 dk zumba
deadline blonde ambition @hiccmakam

harika düşünmüsün yaa kollar ancak bu kadar eğlenceli sıkılaşa bilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…