Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar bildirimlere baktımda en kötü sonuç benim
utanarak söylüyorm bir kilo fazlalık

geçen hafta: 72.2
bu hafta: 73.2
fark: +1 kilo

bir kilo almış olamam kilo aldici hiç birşey yemedim zatn ama bilmiyorum bu nedir sporu hafifletmenin bana iyi gelmedigi kesinleşti

Ya gerçekten hiçbişey yemedin sporu da çk hafifletmedin ki canım yine yaptın ya yapmadığın gün olmadı ki ay ben şok yani at o tartıyı bence senin tartın bozuk yeni tartı al

Aa Fatos paylasmissin. Canim dersteydim, gormedim affedersin. evet senin bu haftaki menun kilo aldirmamaliydi. acaba tartinin yeri mi degisti? yanlis tartma durumu mu oldu ki

canim simdi okudum. evet sen benden daha dikkatliydin aslinda bu hafta. Sporun vs cok guzeldi. anlamadim ((
Boyun mu uzun
yok canm değil ama normalde yaptığım spordan daha az yaptm yani bu yaptklarima ek olarak ben birde hergün 1saat visiklet sürüyordum kas yapiyormdr die bu hafta sürmedim ama pişmanım keske surseymisim canm bir kaç gündür aşırı bir sıvı aldm bence ondan oldu mesela dün sabah erken 2 buyuk bardak bitki çayı yani 500ml kadar içtim ve gunboyu 2.5 litre su içtim 3lt sadece onlardan geldi arti gün icinde icitgm kahve ve cayin haddi hesabı yok yani dün en az 4lt sıvı girmistr vucuduma acaba ondan mı hepsini atamadm bence zaten aksma yatmadan önce de 2-3 büyük bardak siyah çay icmisdim

blonde ambition canım bu hafta bende bişey yemedim normalde bu yemeye ben veriyorum biliyosun ama veremedim çünkü ağır spor yapıyorum. Bence bir hafta daha sadece kardiyo yap tabii bu benim nacizane tavsiyem en iyisini sen bilirsin ama ben kas antremanlarının kilo vermeyi biraz zorlaştırdığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…