tesekkür ederim nil u mihr hanım, biliyorum az az veriyorum ama hızlı verdiğimde fazlasıyla geri almaktan korkuyorum. 1 kilo vermişim, Allah bereket versin, ne diyeyim :)tebrikler canim. istikrarlisin masallah
haftada 3 gün spora gidiyorum ama evde theraband (plateste kullanılan bir çeşit lastik bant) hareketlerini de eklemeyi düşünüyorum. Kilo verdirsin diye değil de, şekile şemale soksun diye. Bakalım becerebilecek miyimtebrikler canim. istikrarlisin masallah
Vitaminsizlikten bence biraz yeme duzenini degistir canım ceviz yeAllah Allah yaaaa iki kez okuyorum ve sonuç bukızlar bu niye olur bende 3gündür böyle bir problem var dün terapide form doldurucam doğum tarihi yazıyor ben onu doğum yeri diye okuyorum sonra bakiyorum yanls okuyup yazmsm karaliyorm bidaha yanlış yaziyom üçüncude doğru yazdm bu neden olur stresden olurmu
canm kan aylardr ceviz ve yumurta agirlikli vbesleniyorum cogu zamn direk karatay yaptm zatn bide kan degwrlerim hersey iyi cikti tek mineralim dusuktu diye vir aydir magnezyum ve b6 kullaniyorum dvit normal oldugu halde karatayn istedigi gibi ust sinirda kalsn diye ayda vir ampul dcit de iciyorum yani degerlerim cok guzel cimisti genede diyetteyim diye takviye aliyorum ama çok stresli bir dönem yasyrz aileceVitaminsizlikten bence biraz yeme duzenini degistir canım ceviz ye
evet sıvının aşırsnı atamamis olabilirsin. Masallah 4 lt icebilmen de guzel ama hakli olabilirsinyok canm değilama normalde yaptığım spordan daha az yaptm yani bu yaptklarima ek olarak ben birde hergün 1saat visiklet sürüyordum kas yapiyormdr die bu hafta sürmedim ama pişmanım keske surseymisim canm bir kaç gündür aşırı bir sıvı aldm bence ondan oldu mesela dün sabah erken 2 buyuk bardak bitki çayı yani 500ml kadar içtim ve gunboyu 2.5 litre su içtim 3lt sadece onlardan geldi arti gün icinde icitgm kahve ve cayin haddi hesabı yok yani dün en az 4lt sıvı girmistr vucuduma acaba ondan mı hepsini atamadm bence zaten aksma yatmadan önce de 2-3 büyük bardak siyah çay icmisdim
bugün tekrar bisiklete basladm bakalm inslh haftaya çok iyi sonuç alırmevet sıvının aşırsnı atamamis olabilirsin. Masallah 4 lt icebilmen de guzel ama hakli olabilirsin
evt cnm öyle oluyor2 saat fitness (kardiyo + kas) gitmeden de temizlik yapmıştım geldim yine yapıyorum çok şükür asyayı yanımda oyalamanın yolunu buldum. Spor yaptıkça vücudum kendine gelmeye başladı enerjim arttı.blonde ambition deadline bluegreeneyes
Bir kişi bildirim yapmadı canım onu bekliyorum şu an bir sıkıntı çıkmazsa şimdilik yokKızlar ne alemdesiniz yardıma ihtiyacınız var mı?
Evet canım haftaya gireceksiniz zaten baya kişi izne ayrılıyor takım listesinde de kimse kalmadı sizde girseniz iyi olacakCanım ben haftaya listeye girebiliyor muyum acaba 15 gün olunca:))deadline takıma benimde katkım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?