Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canm sen 68 ve 66.5 yazınca 2.5 kilo oldu ozamn geçen haftaki kilonu yazmamssin galiba canm bildirimde
geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
aradaki fark :
olarak yapiyoruz da
bu arada 1.5 kiloda süper zatn tebriks
:) canım 68-66.5=1.5 yapar senin matematik hatlar yandı herhalde espiri yapıyorum sakın kızma

Dün yaptığım çay sağolsun karnım ne kadar şişti biliyosun bugün sabah düzleşmiş şekilde uyandım kiii fark da çıktı zaten.
canm karnım inik benim migde kismim içe cokuk duruyor zaten alt karın var suan ve acayip tuvalette idim ben yani sorun ne anlamiyorum sinir oldum tartiya ama bitki caylari icmesem daha iyiydi bence çünkü zatn odemim yoktu ben geri dondugumde bile ilk hafta direk sabit kilo ile girdim odem yapsam zaten ayrilis kilomun çok çok ustunde cikardm ama yoktu ve ona rahmen bukadar sıvı aldm vucut hepsini atamadi bence ondan ağır ciktm diye dusunuyorum

:) canım 68-66.5=1.5 yapar senin matematik hatlar yandı herhalde espiri yapıyorum sakın kızma
Allah Allah yaaaa iki kez okuyorum ve sonuç bu kızlar bu niye olur bende 3gündür böyle bir problem var dün terapide form doldurucam doğum tarihi yazıyor ben onu doğum yeri diye okuyorum sonra bakiyorum yanls okuyup yazmsm karaliyorm bidaha yanlış yaziyom üçüncude doğru yazdm bu neden olur stresden olurmu

Canım ben kesinlikle spordan olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten bak bir hafta daha sadece kardiyo yap derim ben. Fazla sıvı alımı da iyi değil zaten. Böbreklerin süzebileceği bir miktar var sonuçta. Ama kesinlikle bisiklet vs gibi kas antremanlarını bir hafta daha yapma bu düzende devam et bi bakalım gerçekten spor mu etkiliyor yoksa başka bişey mi?

Kafan doludur canım bende öyleyim bu aralar malm aklımın yarısı asyada. Akşam oluyo günaydın diyorum ay ne günaydını diyorum başkası ile konuşuyorum yine günaydın diyorum.

canm en azindan sabit kaliyodum ama yapmayinca fazla çıktım sonuçta yaktgm kalorininde yarisini yakarsam nasl kilo vercem bisiklet 65 kilo birini saatte 700 kalori yaktirir diyo bence onu birakinca veremiyorum oyuzden daha öncede böyle bosey yasamistm ve sana listelere baktm en iyi kiloyu bosiklet yaptigim hafta vermisim dedim hatta ama gene ayni hataya düştüm zatn en iyi yağ yaktiran kardiyolar arasinda bisiklette ilk siralarda ben bugün bisiklet başlıcam canm bir haftalık sonuç ortada

canm sen halter dambil gibi direk ağırlık ile kas yapıcı çalışyorsun ben ağırlık calismiyorum canm dambillarimi bile hiç kullanmiyorum zaten bisikletide en düşük vites boşta suruyorum yani direk yağ yakcak şekilde ağır vitesle kas calistrtmiyorum yani

Neyse canım ben fazla maydanoz olmayayım o zaman. En iyisini sen kendin bilirsin. İnşallah en yakın zamanda yaptıklarının karşılığını alırsın.

evt canm kafam çok çok dolu zatn inslh 2 haftaya hersey çok güzel olucak

İnşallah canım bende şu sonuç çıksa tabii hayırlısıyla iyi çıksa bende rahatlıycam be. Beklemek çok çok zormuş. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. O hasta bebeklerin anneleri nasıl bi ızdırap çekiyormuş nüsıl sabırla bekliyolarmış Allah yardımcıları olsun.

Günaydın herkese
Geçen Hafta:52
Bu hafta:51.5
Fark:0.5
Yüzde:0.96
Haftaya hedef:50.5 4'leri göremedim 2 senedir
deadline
Olsun ama yaklaşmışsin işte çok iyi gidiyorsun bence

***1. TAKIM 564. ETAP***

caroline84 (86.6//%)
berceste_(84.4/84.1/0.3/%)
Xeroderma_pig (63.7//%)izne ayrılmak istiyor
chihiro79 (62/61/1/%2)
Miramed (67.9///%) sağlık nedeniyle izne ayrılmak istiyor
hicmakam(55.5//%)
Sevilay80 (74.8/%) sabit
Mirafatos (72.2/%)
nil u mihr(74/72.9/1.1/%1.66)

1. takım ortalaması:%

Geçen hafta:68.0
Bu hafta:67.0
Fark :1000 gr
Yüzde :1,47
deadline canım yüzdeyi doğru hesaplamış mıyım:)
Evet canım doğru çok iyisin
Günaydın kızlar kaptanım deadline malesef listeye giremiyorum mezunda olamıyorum kilom 61.8
Ayrılmadan önceki kilom 60.5
Olsun canım az yine de yarısı ödemdir hadi başla artık atmadan verelim şu kilolari
Geçen hafta 84.4
Bu hafta 84 .1
Fark 300 gr yuzdeyi evde yapacam
Tamam canım ben yaparım
deadline bam yemişim yazamadım kapandıı =)
Tamam canım bende farkettim baktım sana kilo bildirimini unutma o daha onemli
kaptanim beni de eklermsnz sabi kilom regl ym.ben + cikmadigima sukrediyorum
Tamam
deadline

Gecen hafta:62
Bu hafta: 61(baskulum mekanik. O yuzden kusurat veremiyorum)
Degisim:1
%2
Tamam canim
benimde kilom 66.5 68 kilo ile katıldım ödemler gitmiş
Süpersin
Ya o bende de oluyor kaslar dinlenmede hemen şişiyor o yüzden de olabilir kafein fazla olunca da ödem yapıyor

Allah yardmci olsun aynen canm ama çok kızdım ne demek maydoz filan hiç öyle şey olurmu sen herzamn bana yardm ediyorsun destek oluyorsun taviki sen gördüğün yanlısı siyliycen bunun için burdayz

kesinlikle canm yoksa benimde seninle 71 cikmam lazimdi aayy bide 72de cikamadim ki bari sabit cikaydm ama eminim yarn bile hemen düşüş olucak vücut su tuttu çok sıvı aldm atamadm kesin ayrica kafein konusunda çok haklısın ya azaltsam çok iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…