- 28 Mart 2018
- 85
- 326
- 8
- 37
:) canım 68-66.5=1.5 yapar senin matematik hatlar yandı herhalde espiri yapıyorum sakın kızmacanm sen 68 ve 66.5 yazınca 2.5 kilo olduozamn geçen haftaki kilonu yazmamssin galiba canm bildirimde
geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
aradaki fark :
olarak yapiyoruz da
bu arada 1.5 kiloda süper zatn tebriks
canm karnım inik benim migde kismim içe cokuk duruyor zaten alt karın var suan ve acayip tuvalette idim ben yani sorun ne anlamiyorumDün yaptığım çay sağolsunkarnım ne kadar şişti biliyosun bugün sabah düzleşmiş şekilde uyandım kiii fark da çıktı zaten.
Allah Allah yaaaa iki kez okuyorum ve sonuç bu:) canım 68-66.5=1.5 yapar senin matematik hatlar yandı herhalde espiri yapıyorum sakın kızma
canm karnım inik benim migde kismim içe cokuk duruyor zaten alt karın var suan ve acayip tuvalette idim ben yani sorun ne anlamiyorumsinir oldum tartiya ama bitki caylari icmesem daha iyiydi bence çünkü zatn odemim yoktu ben geri dondugumde bile ilk hafta direk sabit kilo ile girdim odem yapsam zaten ayrilis kilomun çok çok ustunde cikardm ama yoktu ve ona rahmen bukadar sıvı aldm vucut hepsini atamadi bence ondan ağır ciktm diye dusunuyorum
aayyy çok komik ya hakkaten:) canım 68-66.5=1.5 yapar senin matematik hatlar yandı herhalde espiri yapıyorum sakın kızma
Allah Allah yaaaa iki kez okuyorum ve sonuç bukızlar bu niye olur bende 3gündür böyle bir problem var dün terapide form doldurucam doğum tarihi yazıyor ben onu doğum yeri diye okuyorum sonra bakiyorum yanls okuyup yazmsm karaliyorm bidaha yanlış yaziyom üçüncude doğru yazdm bu neden olur stresden olurmu
canm en azindan sabit kaliyodum ama yapmayinca fazla çıktım sonuçta yaktgm kalorininde yarisini yakarsam nasl kilo vercem bisiklet 65 kilo birini saatte 700 kalori yaktirir diyo bence onu birakinca veremiyorum oyuzden daha öncede böyle bosey yasamistm ve sana listelere baktm en iyi kiloyu bosiklet yaptigim hafta vermisim dedim hatta ama gene ayni hataya düştüm zatn en iyi yağ yaktiran kardiyolar arasinda bisiklette ilk siralarda ben bugün bisiklet başlıcam canm bir haftalık sonuç ortadaCanım ben kesinlikle spordan olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten bak bir hafta daha sadece kardiyo yap derim ben. Fazla sıvı alımı da iyi değil zaten. Böbreklerin süzebileceği bir miktar var sonuçta. Ama kesinlikle bisiklet vs gibi kas antremanlarını bir hafta daha yapma bu düzende devam et bi bakalım gerçekten spor mu etkiliyor yoksa başka bişey mi?
canm sen halter dambil gibi direk ağırlık ile kas yapıcı çalışyorsun ben ağırlık calismiyorum canm dambillarimi bile hiç kullanmiyorum zaten bisikletide en düşük vites boşta suruyorum yani direk yağ yakcak şekilde ağır vitesle kas calistrtmiyorum yaniblonde ambition canım bu hafta bende bişey yemedim normalde bu yemeye ben veriyorum biliyosun ama veremedim çünkü ağır spor yapıyorum. Bence bir hafta daha sadece kardiyo yap tabii bu benim nacizane tavsiyem en iyisini sen bilirsin ama ben kas antremanlarının kilo vermeyi biraz zorlaştırdığını düşünüyorum.
evt canm kafam çok çok dolu zatn inslh 2 haftaya hersey çok güzel olucakKafan doludur canım bende öyleyim bu aralar malm aklımın yarısı asyada. Akşam oluyo günaydın diyorum ay ne günaydını diyorum başkası ile konuşuyorum yine günaydın diyorum.
canm en azindan sabit kaliyodum ama yapmayinca fazla çıktım sonuçta yaktgm kalorininde yarisini yakarsam nasl kilo vercem bisiklet 65 kilo birini saatte 700 kalori yaktirir diyo bence onu birakinca veremiyorum oyuzden daha öncede böyle bosey yasamistm ve sana listelere baktm en iyi kiloyu bosiklet yaptigim hafta vermisim dedim hatta ama gene ayni hataya düştüm zatn en iyi yağ yaktiran kardiyolar arasinda bisiklette ilk siralarda ben bugün bisiklet başlıcam canm bir haftalık sonuç ortada
canm sen halter dambil gibi direk ağırlık ile kas yapıcı çalışyorsun ben ağırlık calismiyorum canm dambillarimi bile hiç kullanmiyorum zaten bisikletide en düşük vites boşta suruyorum yani direk yağ yakcak şekilde ağır vitesle kas calistrtmiyorum yani
evt canm kafam çok çok dolu zatn inslh 2 haftaya hersey çok güzel olucak
Spor yapıyorsun ya ödem falan yapman normal bir anda eksiye düşersin bence haftaya aynen devam edersenGeçen hafta 64.30
Bu hafta 64.30
Fark sabit
Yüzde 0
Yine listeye giremedim neyse sağlık olsun en azından artı çıkmadım mutluyum dün 800 gr artıydım.deadline @bluegreeneyes
Olsun ama yaklaşmışsin işte çok iyi gidiyorsun benceGünaydın herkese
Geçen Hafta:52
Bu hafta:51.5
Fark:0.5
Yüzde:0.96
Haftaya hedef:50.54'leri göremedim 2 senedir
deadline
Evet canım doğru çok iyisinGeçen hafta:68.0
Bu hafta:67.0
Fark :1000 gr
Yüzde :1,47
deadline canım yüzdeyi doğru hesaplamış mıyım:)
Olsun canım az yine de yarısı ödemdir hadi başla artık atmadan verelim şu kilolariGünaydın kızlar kaptanımdeadline malesef listeye giremiyorum mezunda olamıyorum kilom 61.8
Ayrılmadan önceki kilom 60.5
Tamam canım ben yaparımGeçen hafta 84.4
Bu hafta 84 .1
Fark 300 gr yuzdeyi evde yapacam
Tamam canım bende farkettim baktım sanadeadline bam yemişim yazamadım kapandıı =)
Tamamkaptanim beni de eklermsnz sabi kilom regl ym.ben + cikmadigima sukrediyorum
Tamam canim
Süpersinbenimde kilom 66.5 68 kilo ile katıldım ödemler gitmiş
Ya o bende de oluyor kaslar dinlenmede hemen şişiyor o yüzden de olabilir kafein fazla olunca da ödem yapıyorGünaydın kızlarbildirimlere baktımda en kötü sonuç benim
utanarak söylüyormbir kilo fazlalık
geçen hafta: 72.2
bu hafta: 73.2
fark: +1 kilo
bir kilo almış olamam kilo aldici hiç birşey yemedim zatn ama bilmiyorum bu nedirsporu hafifletmenin bana iyi gelmedigi kesinleşti
Allah yardmci olsun aynen canm ama çok kızdımNeyse canım ben fazla maydanoz olmayayım o zaman. En iyisini sen kendin bilirsin. İnşallah en yakın zamanda yaptıklarının karşılığını alırsın.
İnşallah canım bende şu sonuç çıksa tabii hayırlısıyla iyi çıksa bende rahatlıycam be. Beklemek çok çok zormuş. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. O hasta bebeklerin anneleri nasıl bi ızdırap çekiyormuş nüsıl sabırla bekliyolarmış Allah yardımcıları olsun.
Aynen kaptanım o yüzden önemsemiyorum.Spor yapıyorsun ya ödem falan yapman normal bir anda eksiye düşersin bence haftaya aynen devam edersen
kesinlikle canm yoksa benimde seninle 71 cikmam lazimdiOlsun ama yaklaşmışsin işte çok iyi gidiyorsun bence
***1. TAKIM 564. ETAP***
caroline84 (86.6//%)
berceste_(84.4/84.1/0.3/%)
Xeroderma_pig (63.7//%)izne ayrılmak istiyor
chihiro79 (62/61/1/%2)
Miramed (67.9///%) sağlık nedeniyle izne ayrılmak istiyor
hicmakam(55.5//%)
Sevilay80 (74.8/%) sabit
Mirafatos (72.2/%)
nil u mihr(74/72.9/1.1/%1.66)
1. takım ortalaması:%
Evet canım doğru çok iyisin
Olsun canım az yine de yarısı ödemdir hadi başla artık atmadan verelim şu kilolari
Tamam canım ben yaparım
Tamam canım bende farkettim baktım sanakilo bildirimini unutma o daha onemli
Tamam
Tamam canim
Süpersin
Ya o bende de oluyor kaslar dinlenmede hemen şişiyor o yüzden de olabilir kafein fazla olunca da ödem yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?