- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Sabah:
1 muz ve 1 bardak süt ile smoothie
Öğlen: 1 kepçe bad
1 kıymalı börek
Tavuklu salata 3 kaşık
1 de kurabiye
Akşam: yok çünkü acıkmadım.
Bugün kötüydü
Arkadaşlar gelmese yemezdim de buzluğumda vaedı bu ikramlıklar. Kötü oldu bu hafta 2. FiremBörek kurabiye kötü olmuş ama akşam yememen iyi olmuş canım. Sanırım cuma güna bi rahatlama oluyor bizlerde
Ben de bile böyle bakım yokcanm kan aylardr ceviz ve yumurta agirlikli vbesleniyorum cogu zamn direk karatay yaptm zatn bide kan degwrlerim hersey iyi cikti tek mineralim dusuktu diye vir aydir magnezyum ve b6 kullaniyorum dvit normal oldugu halde karatayn istedigi gibi ust sinirda kalsn diye ayda vir ampul dcit de iciyorum yani degerlerim cok guzel cimisti genede diyetteyim diye takviye aliyorum ama çok stresli bir dönem yasyrz ailece
sağol canm.inslhBen de bile böyle bakım yokbasın döndü okurken ama dediğin gibi eğer vitamin takviyesi alıyorsam stres de önemli tabiiki Allah tez zamanda içine ferahlık versin canim
Oluyor cabimdeadline blonde ambition
Sabah
2 muz
Öğle
1/2 tavuk dürüm
1/2 patates
1 ayran
Ara
1 elma
Akşam
2 muz
Su: 2 lt
Spor yok ama çarşı pazar dolaştım üc dört saat o oluyor mu :)
Çok iyi menü canımdeadline bugunki menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 yumurta 1 ufak patatesle omlet
1 zeytin
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
Ogle:
1 ufak tabak dana gulaş
1 kase yogurtlu bruksel lahanasi
Ara:
350 ml su
Biraz kurumeyve-cig badem karisimi (cok acikmistim)
Aksam:
1 kirmizi biber dolmasi
1 kaslk havuclu bezelye yemegi
Yatmadan once:
350 ml su
Sekersiz sutsuz kahve icerim
Spora hangi günler gidiyorsun
Bugün gittim canım yazdım gjrmedin mi 2 saat fitness pazartesi salı çarşamba cma gidiyorum cumartesi pazar zaten dışarlarda oluyorz perşembe günü de dinlenme günüm.Spora hangi günler gidiyorsun
bugunki menum
sabah acik tereyag ucundan ev yapimi ekmek
oglen 5 lahana dolma kucuk.tere 3 dilim portakal 1dilim elma.
ara 2dlim portakal 3 4 kasik yogurt.
aksam 1 omlet 2 k yogurt.
bol haraket 2 l su.cay.
eveeettt bisiklet sonrası günün devamı
öğlen:terbiyeli tavuk çorbası
Ara öğün: minik meyveli yoğurt
30dakka yürüyüş sonrası mekik,bacak hareketleri,suguat
Akşam: tavuk çorba,2kaşık yoğurt,2kaşık pilav
şimdi çayın yanında malesef bir luppo
vee 30 dakika bisiklet
evet canim anemlere gitmisdik kardesimle.oradanda misafirlige gitdik kek kurabiye falan vardi yemedim ama.buhun coook yazamadimda.ama guzel neseli gundu.ozlemidim baya.tartiyla sinavim var yarin.Baya karışık olmuş menü canım ara felan yapmışsın niye böyle oldu bugün? Ekmek de gözümden kaçmadı. Meyve de çok biraz
evt canm ya eşim bir büyük paketi komple önümde yedi ve en son dayanamadm bi tane aldm ama aldm diye gene bisiklete oturtum canm bugün toplamda 3 saat spor yapmış oldum başım ağrı dı galiba yorgunluktanTam harikasın diyecektim kiiiii luppo yu gördümbugün herkes kaçamak yapmış nerdeyse gerçekten cumaları bişey olyor bize. Sporun çok iyi canım inşallah karşılığını alırsın. Ama bi daha kaçamak yapmaaaaaa
Luppo mueveeettt bisiklet sonrası günün devamı
öğlen:terbiyeli tavuk çorbası
Ara öğün: minik meyveli yoğurt
30dakka yürüyüş sonrası mekik,bacak hareketleri,suguat
Akşam: tavuk çorba,2kaşık yoğurt,2kaşık pilav
şimdi çayın yanında malesef bir luppo
vee 30 dakika bisiklet
Ya görmüştüm o ara liste yapıyordum sonra bulamadım menüleri kontrol.ediyordum o araBugün gittim canım yazdım gjrmedin mi 2 saat fitness pazartesi salı çarşamba cma gidiyorum cumartesi pazar zaten dışarlarda oluyorz perşembe günü de dinlenme günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?