Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sabah:
1 muz ve 1 bardak süt ile smoothie

Öğlen: 1 kepçe bad
1 kıymalı börek
Tavuklu salata 3 kaşık
1 de kurabiye

Akşam: yok çünkü acıkmadım.

Bugün kötüydü

Börek kurabiye kötü olmuş ama akşam yememen iyi olmuş canım. Sanırım cuma güna bi rahatlama oluyor bizlerde

Ben de bile böyle bakım yok basın döndü okurken ama dediğin gibi eğer vitamin takviyesi alıyorsam stres de önemli tabiiki Allah tez zamanda içine ferahlık versin canim

deadline bugunki menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 yumurta 1 ufak patatesle omlet
1 zeytin

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su

Ogle:
1 ufak tabak dana gulaş
1 kase yogurtlu bruksel lahanasi

Ara:
350 ml su
Biraz kurumeyve-cig badem karisimi (cok acikmistim)

Aksam:
1 kirmizi biber dolmasi
1 kaslk havuclu bezelye yemegi

Yatmadan once:
350 ml su
Sekersiz sutsuz kahve icerim

deadline blonde ambition
Sabah
2 muz

Öğle
1/2 tavuk dürüm
1/2 patates
1 ayran

Ara
1 elma

Akşam
2 muz

Su: 2 lt
Spor yok ama çarşı pazar dolaştım üc dört saat o oluyor mu :)
Oluyor cabim
Çok iyi menü canım

eveeettt bisiklet sonrası günün devamı

öğlen:terbiyeli tavuk çorbası

Ara öğün: minik meyveli yoğurt

30dakka yürüyüş sonrası mekik,bacak hareketleri,suguat

Akşam: tavuk çorba,2kaşık yoğurt,2kaşık pilav

şimdi çayın yanında malesef bir luppo

vee 30 dakika bisiklet

bugunki menum
sabah acik tereyag ucundan ev yapimi ekmek
oglen 5 lahana dolma kucuk.tere 3 dilim portakal 1dilim elma.
ara 2dlim portakal 3 4 kasik yogurt.
aksam 1 omlet 2 k yogurt.
bol haraket 2 l su.cay.

Baya karışık olmuş menü canım ara felan yapmışsın niye böyle oldu bugün? Ekmek de gözümden kaçmadı. Meyve de çok biraz

Tam harikasın diyecektim kiiiii luppo yu gördüm bugün herkes kaçamak yapmış nerdeyse gerçekten cumaları bişey olyor bize. Sporun çok iyi canım inşallah karşılığını alırsın. Ama bi daha kaçamak yapmaaaaaa

Baya karışık olmuş menü canım ara felan yapmışsın niye böyle oldu bugün? Ekmek de gözümden kaçmadı. Meyve de çok biraz
evet canim anemlere gitmisdik kardesimle.oradanda misafirlige gitdik kek kurabiye falan vardi yemedim ama.buhun coook yazamadimda.ama guzel neseli gundu.ozlemidim baya.tartiyla sinavim var yarin.

evt canm ya eşim bir büyük paketi komple önümde yedi ve en son dayanamadm bi tane aldm ama aldm diye gene bisiklete oturtum canm bugün toplamda 3 saat spor yapmış oldum başım ağrı dı galiba yorgunluktan

Luppo mu cumalari bir cozutma oluyor neysek haftanın sonu
Bugün gittim canım yazdım gjrmedin mi 2 saat fitness pazartesi salı çarşamba cma gidiyorum cumartesi pazar zaten dışarlarda oluyorz perşembe günü de dinlenme günüm.
Ya görmüştüm o ara liste yapıyordum sonra bulamadım menüleri kontrol.ediyordum o ara baya aktif spor yapıyorsun ya o yüzden aklıma. Takıldı

İyi akşamlar kızlar
Bugün harika bir gundu

Sabah 4 zeytin ceviz pekmez cay

Öğle 4 zeytin patatesli omlet

Aksam yesil mercimek çorbası pirasa yemeği turşu

Su 4 litre

Spor sabah 1 saat tempolu yürüyüş yarım saat basketbol aksam 1 Saat daha tempolu yürüyüş
Dayanamadım ve 5 dakika ip atladım

Kızlar cuma menü listelerini tabloya eklemiyorum bugün sizde bir boşluk var hadi öyle olsun yarından itibaren düzgün beslenmeye devam lutfen ben haftasonu yokum misafirim var o yuzden kendinize dikkat edin menülerı listeye gelince ekleyeceğim menü paylaşımını unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…