- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
evt canm bende çoğu zamn dediğim şekilde yapiyorum tartiya pek gerek olmuyorAnladım canım mantikliymis program yükledim ordada yazıyor o şekilde takip edebilirim
Kızlar sporumu yaptım sonunda oh rahatladım ya30 dk yaptım Y YesilinBuyusu ama unutmuşum tamam arada yurudum yalnız spor yapmadım bacaklarım tutmuyor düzelecek tabi pes etmek yok
KesinlikleHarikasın canım artık bırakmak yokkk.
kızlaaaarkornetto yedim ne zamandr canm domdurma istiyordu ve olan oldu bu hafta tatlı yemedigim gün olmadı galiba
Oh süper canım senin artık heryerin kas olacak sanırım ağırlık yapmaktanEvet sporumu da yapıp geldim 2 saat fitness (1 saat 15 dk ağırlık + 45 dk kardiyo) su da 2 litreyi bitiricem yatana kadar birazdan da kendime bi akşam kahvesi yapar içerim. Bu hafta inşallah sıfır kaçamak ve yüksek tempo ile devam etmeye çalışacağım.
Naptın fatosum ya olmazki böyle bana destek olmalısın zaten kaçamağın dibine vurdumkızlaaaarkornetto yedim ne zamandr canm domdurma istiyordu ve olan oldu bu hafta tatlı yemedigim gün olmadı galiba
İnşallah canım ama öyle kas olması zor iş uzun zaman uzun antreman lazım. Benim ancak yağlar erir kaslar güçlenirse şükür diyelim.Oh süper canım senin artık heryerin kas olacak sanırım ağırlık yapmaktançok iyi gidiyorsun
Seslendim ne var ne yok diye
Tamam canım inşallah hemen gelirsin yoksa kötü oluyor ya motivasyon ben müsaitim inşallah bir sıkıntı çıkmazsa o gün nöbetçiydim akşam giremedim
Ya çik yarın dışardan güzelce yürü hiç bişey yapamıyorsan ama yapmalısınen az 40 dk yürüyüş ve bu civarda spor birini seç
Ay canım ne oldu ki dur sakin ol senden önemli bişey yok
aynen kahvaltı abartılmis biraz haftasonu rehavetiakşam denegelemissin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?