- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
kızlar bu hafta baya kotuydum ca.ne istediyse yedim resmen ve dün akşam da disardan yedik bugün de disardan yiycez esimle disarda bi takim islerimiz var bugün de diyet mkun dwgil zaten yarın tarti günü artk bu hafta gitti yarın tartilip sıkı birsekilde baslycam insallh bugünde regli olurum artk da bari şu şişligim gider
tek olmadığıma sevnsem mi uzulsemmı bılemedım.başlyamıyorum bır turlu hava ısınınca sureklı dısrıdayız iş yorgunluğuda olunca ymek falan partik ya da dsarıdan oluyor.halıyle duzen olmuyor.annem gelınce toprlanıcam inşallah.bu ara herkes öyle canm bende dahil yarın tarti günümüz ya tartildigiz gibi yeni bir sayca acalim hemen baslayalim bence
canm bence direk ağırlık çalışmayı bırak kas yapımına yönelik ilerlersen total kiloda düşüş goremessin ve bu ağırlık calismasinin devaminida surduremiyince o sikilasma kendini hemen salıyor sen mecburende devam edemiycen çünkü önünde 9 ay hamileli var zaten kilo alma sürecine gircen oyuzeden sikilasma işleri doğum sonrası yaparsın şimdi boşa kurek çekmek gibi olur bence şu kalan 1-2 ayında sadece kilo vermeye odaklı devam et spor yapmak istiyosan sadece kilo vermeye yariycak hizli tempolu birşeyler yap mesala zumba gibi yada koşu gibi hem hamileliktede yurursun gene
kızlar gunaydın saldım çayıra mevlam kayıra olduğu için yazmadım.iştahım aşırı kabarık saldııyorum çok aç kalınca dayanamıyorum.o yuzden yazmıyorum.kahvaltı akşam yemeğı yok canım ıstemıyor ama öğlenler çok kotu gecıyor.acıkınca sadece çıkolata yıyorum.ramzan ayından umdım var artık
bu ara herkes öyle canm bende dahil yarın tarti günümüz ya tartildigiz gibi yeni bir sayca acalim hemen baslayalim bence
yarınki listeyi çok merak eddim hiç bu kadar etmemistim baya kötüydük bu haftaEvet canım zatn ayın 3 ünde bitiyor 2 haftüm kaldı evde plates ile devam edicem hem hamileyken de platese devam edebilirim. Bu süreçte işte sıkılaşmaktan ziyade kaslarım biraz güçlenirse hamileyken plates yapmam daha kolay olur 2 hafta daha devam edicem bakalım.
Bu hafta hepimiz aynıyız malesef.
Ya evet gerçekten herkes koptu bu hafta bende ancak düne kadar dayanabildim dün fena koptum yani hedeflerden çok şaşıyoruz ya gerçekten diyet işi havalar kötüyken yapılıyor ancak bu bir gerçek. Yaz geldi mi çok zor.
deadline kaptanım valla siz yokken grubu toparlamaya çalıştık herkese çağrıda bulunduk ama olmadı malesef benim de dün kırıldı motivasyonum bu hafta herkes bıraktı bilmiyoruz nasıl olacak
estafurullah canm kardeşinin düğünü var tabiki haklısın buna rahmen takimi düşünüp bugünden bildirim yaptgn icin teşekkür ederizKaptanım sabah tartıldım.74.9 du .yarın s anah görümce olarak gelin hanımın kuaförü dış çekimi falan ilgilenicem tartılmayi unutursam bu kilomu yazarmsnz .tekrar özür diliyorum.mazur görün b enideadline . blonde ambition
herkes aynı canm insallh sabah tartildiktan sonra baslayalm artkKızlar bugün dışarıdayım sabahda kahvaltıda simit falan yedimakşam bilmiyorum ne yiycem aman ya bi toparlayamadım
Ya işte bu grubun hem iyi hem kötü özelliği bu herkes gayret edince sende ediyosun bak herkes nasıl dikkat ediyo bende edeyim diyosun ama herkes bırakınca da bak onlar da bırakmış bende bıktım artık diyosun.yarınki listeyi çok merak eddim hiç bu kadar etmemistim baya kötüydük bu hafta
evt canm böyle olmaz yarn sabah hep berebar basliyoruz yaz geldi kapıdaYa işte bu grubun hem iyi hem kötü özelliği bu herkes gayret edince sende ediyosun bak herkes nasıl dikkat ediyo bende edeyim diyosun ama herkes bırakınca da bak onlar da bırakmış bende bıktım artık diyosun.
Aynen canım yarın sil baştan başlıyoruz koptukmu hepimiz kopuyoruz hemen kendimize gelelim kaçamak yok kızlarkızlar valla menu seklinde yazmiycam bugün malum canm hep yuksek kalorili ve tatlı şeyler çekiyor çilek,muz,çikolata yiyip duruyorum ama çok şükür şimdi regle oldum yarın ceki düzen vericem kendime herkes kafasına koysun yarın tam gaz tekrar başlıyoruz
canim ben de benzerini yaptim bu hafta. 3 gün yoktum zaruri sebeplerle. Kimsenin rhhu duymadi)) duzenli liste takibi olmali.kızlar gunaydın saldım çayıra mevlam kayıra olduğu için yazmadım.iştahım aşırı kabarık saldııyorum çok aç kalınca dayanamıyorum.o yuzden yazmıyorum.kahvaltı akşam yemeğı yok canım ıstemıyor ama öğlenler çok kotu gecıyor.acıkınca sadece çıkolata yıyorum.ramzan ayından umdım var artık
tatlim ben 3 gun yoktum kimse bisey yazmamis)) tabii kimse yazmak zorunda degil ama mutlaka biri gorevli olmali bu konida yoksa saliyoruz. aslinda yazin cok daha rahat veriliyor. sicak havada yuruyus mesela iki kat terletiyoEvet canım zatn ayın 3 ünde bitiyor 2 haftüm kaldı evde plates ile devam edicem hem hamileyken de platese devam edebilirim. Bu süreçte işte sıkılaşmaktan ziyade kaslarım biraz güçlenirse hamileyken plates yapmam daha kolay olur 2 hafta daha devam edicem bakalım.
Bu hafta hepimiz aynıyız malesef.
Ya evet gerçekten herkes koptu bu hafta bende ancak düne kadar dayanabildim dün fena koptum yani hedeflerden çok şaşıyoruz ya gerçekten diyet işi havalar kötüyken yapılıyor ancak bu bir gerçek. Yaz geldi mi çok zor.
deadline kaptanım valla siz yokken grubu toparlamaya çalıştık herkese çağrıda bulunduk ama olmadı malesef benim de dün kırıldı motivasyonum bu hafta herkes bıraktı bilmiyoruz nasıl olacak
kndımı kotu hıssedıyodum bende yazmıyorum dıye.çünkü menuler fena halde topa tutarlardı benıcanim ben de benzerini yaptim bu hafta. 3 gün yoktum zaruri sebeplerle. Kimsenin rhhu duymadi)) duzenli liste takibi olmali.deadline kaptanim sen yogunsun cidden anliyorum ama birini gorevlendirsen keske listeler icin
tatlim ben 3 gun yoktum kimse bisey yazmamis)) tabii kimse yazmak zorunda degil ama mutlaka biri gorevli olmali bu konida yoksa saliyoruz. aslinda yazin cok daha rahat veriliyor. sicak havada yuruyus mesela iki kat terletiyo
kndımı kotu hıssedıyodum bende yazmıyorum dıye.çünkü menuler fena halde topa tutarlardı benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?