Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dun abartinca artik ne yersem buraya yazacagim guvenemiyorum kendime. Sabahtan beri 8-9 findik yedim.
evet ya aynısı benim aklimdan da geçiyor liste yapimi çıktı diye toplu yazmaya başladık ama gece toplu attikdan sonra menulerde artk yapilabilecek bir şey kalmiyor bir anlami yok yani menuleri tek tek yaziyorduk onceden ona gore diger ogunleri dengelemek icin bir birimizi uyarip frenleme şansımız oluyordu ama yigip yiyip en son hepsini bir yazinca artk yapabilecek bir sey kalmiyor kii... deadline kaptanım siz ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili acaba?

ne demek canm bunun için varız hangisini uygulayabilecegini düşünüyorsan onu uygula canm önemli olan kendini zorlamadan uygulayabilecegin şeyi yapmak

ne demek canm bunun için varız hangisini uygulayabilecegini düşünüyorsan onu uygula canm önemli olan kendini zorlamadan uygulayabilecegin şeyi yapmak
Canım kalori hesabıni inceledim yediğim herşeyi hasapliycam aslında çok iyi ama kafam karışır benim neyse artık eskisine döneyim en iyisi

Çok iyi canım

Dun abartinca artik ne yersem buraya yazacagim guvenemiyorum kendime. Sabahtan beri 8-9 findik yedim.

Katılıyorum bende unutuyorum bazen ne yediğimi.

Canım hangisinde daha rahat olacağını düşünayorsan onu yap. Ama muhakkak başla ve dediğim gisi en azındar yarım saat spor ekle. Biraz zorlarsan muhakkak yapacak bir fırsat bulursun.

Bende aynı fikirdeyim ve unutulorum bazen ne yediğimi. Aslında eski düzen divam etsek iyi olur yine kimse kalmadı nasılsa.

Tamam canım sporu yapicam mutlaka

Sabah kalkınca bir çorba kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı zencefilli karışım kahvaltım lor peynirli omlet 4 ceviz az parça otlu peynir 1 tepeleme tatlı kaşığı tahin pekmez 2 gün kurusu

Pazar menüm
Kahvaltı 1 dilim mısır ekmeği domates peynir.1 omlet.6 zeytin
Ara yeşil .cy
Og le 2 lahmacun 1 bardak ayran yeşillik domates
Ara 1 aktivia
Akşam yarim lahmacun 1 bardak ayran
Şu 2lt
Spor yok
Pzt menüm
Kahvaltı domates.peyni1 1 dilim tam buğday ekmeği 7 zeytin
Ara yeşilçay
Og le 1 elma 3 ksk yulaf.4 ksk yoğurt tarcın karışımı
Ara 1 aktivia
Akşam 1 kase mercimek çorbası yarim lahmacun yeşilli 1 ayran
Şu 2.5 lt
Spor yok
deadline blonde ambition

kahvaltı: 1 dilim köy ekmeği, 1rafadan yumurta, az peynir,yarım domates, çay

Ara: 2gün kurusu ile sütlü kahve

öğlen: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt

spor daha yapmadım kızlar lazer günüm dü ona gidip geldim evdeki işlerimi bitiriyim mutlaka sporumu da yapicam

Canım pazar günü sporsuz 2.5 lahmacun çok olmamış mı? Ertesi gün yine lahmacun yemişsin. Arka arkaya biraz fazla olmuş sanki.

Üffff bende haşlanmış yumurta yiyebilsem keşke yaaa çok özeniyorum valla. Çok güzel menü canım afiyet olsun.

Üffff bende haşlanmış yumurta yiyebilsem keşke yaaa çok özeniyorum valla. Çok güzel menü canım afiyet olsun.
sağol canm senin menülerin de çok güzel bende onları yiyemiyorum malesef alışkanlıklar işte sen öğünleri çok güzel hafif tutuyorsun maşallah bide şimdi tranbolinimi zipladim haberin olsun 100 tane yapabildim

Canım kalori hesabına baktım netten 100 gr falan yazıyor bunu neye göre yapiyosun mutfak tartın mi var merak ettim hani yediğimiz şeylerin gramını nasıl hesapliycaz telefona program yükledim otomatik çıkıyor kalori miktarı ama yemek porsiyona göremi hesapliyorsun

Diğer 100 taneyi de akşam yaparsın canım

Ben yaptığım zaman hassas tartı almıştım eve öyle yapmıştım canım. Program olarak da yazıo kullanmıştım. Orda markalara göre bile var. Şimdi tartı öyle boş boş duruyo

Aynen ya birde o sıkıntı var sonra bir işe yaramayıp boş boş durması bir ara almak istemiştim sırf o yüzden almadım

Aynen ya birde o sıkıntı var sonra bir işe yaramayıp boş boş durması bir ara almak istemiştim sırf o yüzden almadım

blonde ambition memnun canım o nasıl yapıyorsa tarif etsin belki onun yaptığı gibi yapabilirsin. Ben şu an ağır antreman yaptığım için beslenme şeklimi spora göre değiştirmek zorunda kaldım. Ramazanda Karataya geri dönücem.

Tamam canım sanırım onun işi vardı gelince bana dönüş yapacaktır

canm tartiyla evt ama sen tartisiz da yapabilirsin porsiyon hesavi ilede yapip çok zayiflayanlar var zaten yumurta,zeytin,domates veeyve gibi şeyleri tane hasabi kalorisi çok kolay hesaplanıyor canm süt ve yoğurdu da bardakla direk olce bilirsin su bardağı 200ml oluyor ya mesala geriye bir tek yemekler kaliyor onlarida mutfak terazisi yok ise porsiyon hesabi netten bak canım

Anladım canım mantikliymis program yükledim ordada yazıyor o şekilde takip edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…