- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Evet biraz yoğun ve hasta bir hafta geçiriyorumberceste_ @bluegreeneyes nerelerdesiniz kızlar? Ay rumuz hatırlayamıyorum ben huuuuuuuuu nerdesiniz kızlaaaaaar?
canım bence herkes nasıl motive oluyorsa öyle yazsın beni etiketlediğiniz sürece takip ediyorumevet ya aynısı benim aklimdan da geçiyor liste yapimi çıktı diye toplu yazmaya başladık ama gece toplu attikdan sonra menulerde artk yapilabilecek bir şey kalmiyor bir anlami yok yani menuleri tek tek yaziyorduk onceden ona gore diger ogunleri dengelemek icin bir birimizi uyarip frenleme şansımız oluyordu ama yigip yiyip en son hepsini bir yazinca artk yapabilecek bir sey kalmiyor kii...deadline kaptanım siz ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili acaba?
yaa hiç olmuş mu ama yarın dengelemen lazım fatos regl olduğundan şimdilik bişey demiyorum ama ratı çıkarsan cuma çokçok ceza seç kendinekızlaaaarkornetto yedim ne zamandr canm domdurma istiyordu ve olan oldu bu hafta tatlı yemedigim gün olmadı galiba
çok iyi gidiyorsun canım motivasyonun daim olsunEvet sporumu da yapıp geldim 2 saat fitness (1 saat 15 dk ağırlık + 45 dk kardiyo) su da 2 litreyi bitiricem yatana kadar birazdan da kendime bi akşam kahvesi yapar içerim. Bu hafta inşallah sıfır kaçamak ve yüksek tempo ile devam etmeye çalışacağım.
tabiki canım hoşgeldin ne zaman ayrılmıştın hatırlıyormusun şu an kaç kilosunHerkese merhaba ben bir buçuk yıl önce birinci takımdan izinli ayrılmıştım ve bazı sebeplerden dönemedim şimdi tekrar dönmek istiyorum beni tekrar kabul.eder misinizdeadline sanırım artık kaptan sensin ne yapmam gerek tekrar gelebilir miyim
Kaptanım sağolasın bizim evde curcunadan başka bişey yok.Havalarda ısındı çocuklarla parka gidip geliyoruz.
Rejimde ipin ucu iyice kaçtı gitti.
Büyük görümcem pilatese yazılmış şekle girdikcekmis vücudumu dün bizdelerde çiğ köfte yaptik yemedi pek.
Küçük görümcem günde 1 saat yürüyüş yapıyormuş.
Eltimde halk sağlık merkezinde 1 diyetisyene gidiyor 6 kilo verdi.
Bende evde iyice bunalıma girdim eşimim isleri biraz yogun bu aralar erken çıkıyor geç geliyor.
Sabahtan akşama 3 cocukla birlikte yiyorum Ne olursa.
Ben diyetisyenden önce bi piskolag ilemi görüşsem daha iyi olacakti???
Kaptanim evin ne alemde???
Düğün bu yazami olcak???
Sanada yardım edemedim hiç kusura bakma pek iyi degilim.
geçmiş olsun canım kendine dikkat etbugunki menum
sabah
2 sahanda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 kucuk ceviz
1 hurma
oglen
salata
1 kase corba
kizlar sabah cok olmus galiba((
hastayim bugun ise zor geldim. Yuruyus yapamiyorum maalesef
sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine güzel beslen inşallah toparlarsın en kısa zamandaEvet biraz yoğun ve hasta bir hafta geçiriyorum
Biraz kendimle vakitgeciriyorum canım
Hoşgeldin gözüm yıllarda kaldı girip çıktım acep.ne olacak diyeben geldim geçmişi okuyup döneceğim umarım yaramazlıklar yapmadınız ben yokken
nikah yaptıkta aile arası o yüzden kaç gündür hiç uğrayamadım ama sizi unuttum sanmayın
hayırlı olsun tebriklerben geldim geçmişi okuyup döneceğim umarım yaramazlıklar yapmadınız ben yokken
nikah yaptıkta aile arası o yüzden kaç gündür hiç uğrayamadım ama sizi unuttum sanmayın
Hoşgeldin canım başla bence bir an önce yine kilo verirsin böyle bırakıyoruz bazen ve alıyoruz malesef yeterki başla burdaki arkadaşlar sağolsun çok güzel motive oluyoruz hep beraber merak etme senide motive ederizHoşgeldin gözüm yıllarda kaldı girip çıktım acep.ne olacak diye
Hoşbuldum canım 67_69 arası gidip.geliyorum 67bden inemiyorum motivasyonum iyi değil burda çok iyi olmuştu herşey
2016 Kasımdı galiba canim neredeyse 1.5 yıl oldu
Çok sagol canim evet inanıyorum burda amacima ulasacagim cok mutluyum geri döndüğümeHoşgeldin canım başla bence bir an önce yine kilo verirsin böyle bırakıyoruz bazen ve alıyoruz malesef yeterki başla burdaki arkadaşlar sağolsun çok güzel motive oluyoruz hep beraber merak etme senide motive ederiz
canm bence direk ağırlık çalışmayı bırak kas yapımına yönelik ilerlersen total kiloda düşüş goremessin ve bu ağırlık calismasinin devaminida surduremiyince o sikilasma kendini hemen salıyor sen mecburende devam edemiycen çünkü önünde 9 ay hamileli var zaten kilo alma sürecine gircen oyuzeden sikilasma işleri doğum sonrası yaparsın şimdi boşa kurek çekmek gibi olur bence şu kalan 1-2 ayında sadece kilo vermeye odaklı devam et spor yapmak istiyosan sadece kilo vermeye yariycak hizli tempolu birşeyler yap mesala zumba gibi yada koşu gibi hem hamileliktede yurursun geneKızlar günaydınnn dün aç karna hastaneye gittim her seferinde bu hatayı yapıyorum ya sonra manava gittim felan dönüşte baya kötü oldum kendime izin verme ihtiyacı duydum. Regl de kullanmadığım hakkımı kullanmak istedim. Zaten bu ara vücut direncim de kırılmadı yerimde sayıyorum motivasyonum kırıldı biraz. Diyetse diyet sporsa spor aynı yerde sayıyorum bunaldım. Spora ayın 3 üne kadar salonda devam edicem daha sonra evde plates ile devam edicem. Şimdiye plates ile daha güzel sıkılaşmış olurdum. İstediğim verimi alamıyorum tamam hemen mucize beklemek yanlış ama gerçekten çok yoğun yapıyorum ve platesi bu kadar yoğun yapsam daha iyi cevap verirdi. Kaç haftadır yerimde sayıyorum sıkıldım. 63 64 den kurtulamadım bi türlü ya.
bu ara herkes öyle canm bende dahil yarın tarti günümüz ya tartildigiz gibi yeni bir sayca acalim hemen baslayalim bencekızlar gunaydın saldım çayıra mevlam kayıra olduğu için yazmadım.iştahım aşırı kabarık saldııyorum çok aç kalınca dayanamıyorum.o yuzden yazmıyorum.kahvaltı akşam yemeğı yok canım ıstemıyor ama öğlenler çok kotu gecıyor.acıkınca sadece çıkolata yıyorum.ramzan ayından umdım var artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?