Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tamam canım yarin hemen menü paylaşımına başlıyorum haklısın o kadar emek verdim dahada kaçmasın ipin ucu

Aaa canım bak bu iyi fikirmiş hiç yapmamıştım denemek lazım bütün yediklerimin kalorisini sayıcam sanırım

Aaa canım bak bu iyi fikirmiş hiç yapmamıştım denemek lazım bütün yediklerimin kalorisini sayıcam sanırım
evet canm kalori takibi yapanlar sayfasında müthiş güzel kilolar da veiyorlar hemde canının cektiklerinide yiyebiliyorsun onemli olan diger menulerde durumu dengelemek

deadline 15.04.2018 pazar menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 ufak bardak sekerli cay
1 pogaca
2-3 dilim sucuk
1 parmak kasar peyniri

Ogle:
4-5 tane biskuvi (disarda geziyorduk)

Aksam:
Yemek olarak hatirlamiyorum
Meyve olarak 1 greyfurt

Su cok az ictim

16.04.2018 pazartesi menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
2-3 catal peynir
1/2 yumurta
1 cay kasigi yag ile yapilmis orta boy krep

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su

Ogle:
Soslu biftek
Yagsiz tuzsuz lahana salatasi

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
3-4 biskuvi

Aksam:
1 lavasa tavuk doner
1/2 kutu ayran
1 greyfurt
Sekersiz sutsuz kahve

Günaydınnnn günaydın güzel hatunlar nerelerdesiniz neden grup bu kadar sessizleşti? blonde ambition magickk günaydın canım arkadaşlarımmmmm motivasyonlar tamam değil mi? Fatoş bu hafta gzel sonuç alacaksın inşallah canım tam gaz devam ediyoruz dünki pasta için bugün 200 tane ip atlıyorsun tamam mı? magickk canım benim kaç kilosun bi söyle bakayım seni yoğun bakıma aldık. Neler yemeyi planlıyorsun bugün? Ayrıca muhakkk kendini zorlayıp yarım saat en azındar leslie yapacaksın annenle sohbit ededken bile yaparsın ben biliydrum ki ben istersen yaparsın evet diğer güzel hanımlar baar geldi gevşeklik başladı noldu kupa yarışları grup sessizliğe gömüldü resmen bakınnnn sonra biz fıstık gibi oluruz siz şişko kalırsınız sonra demedi demeyinnn

aayyyy bayıldım canm benim yaa evt biz fıstık olalım ip yerine trambolin ile 200 zıplarim canm ok kaç gündür yediklerime rahmen üstelik regle olcgm şiş olmama rahmen tartida hiç artış yok regle olunca güzel bir düşüs yasyc galiba diye düşündüm

bende sessizleştim ama şimdi geri döndüm artık

Trambolin de olur tabiki canım. Ay benimde vardı van a gelirken yiğenlerime verdim çok seviyordum. Çok güzel canım bencede reglden sonra güzel bi düşüş yaşıycksın. Sakın bu hafta kaçamk yok tamam mı canım. Canın ttlı isterse tarçınlı süt kuru kayısı felan öyle geçiştir sade türk kahvesi iç ama kaçamak yapma eğer bu haftayı da kaçamaksız atlatırsan bence artık vüçudunun direncini kıracaksın dayan canımmmm

Çok güzel menü canım

bende sessizleştim ama şimdi geri döndüm artık

Evet sessizken neler yaptın bakalım anlat ne yedin ne içtin?

iyi dayanıyorsun 2 öğün ben yapamıyorum

Karatayda alışmıştım canım devam ediyorum. Muhakkak sadi türk kahvesi içiyorum beni inanılmaz tutuyor. Canım yasak bişey isterse veya açlık hussedersem kahve yapıh içiyorum hemen tutuyor beni.

yookk canm zaten canm hiç bir şey cekmiyor tesadufen yedim hep bu hatfa tatli cok yememe ragmen almadm ve de inanilmaz şiş olmama rahmen ayni ciktigma gore bir miktar vermisim de zaten kalorilerini sayarak yediğim için bu diyette pek kacamak olmuyor kalori sinirini gecmiyorsa yiyebiliyorsun çünkü

Günaydın canım Y YesilinBuyusu bilmiyorum ne yiyecegim açıkçası yeni kalktım ne yesem bilmiyorum fatos gibi kalori hesabımı yapsam karataya devammı etsem bilemedim neyse yiyeyim menümü yazarım canısı bu arada gaza getirdiniz beni çok sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…